19 נובמבר 2019, 20:22
BIG sofo כתב:שמואל1 כתב:משחק גדול. באים לנצח.
שמואל,
עד עכשיו טעית בכל התחזיות והניחושים מתחילת העונה!!!
ואם הGM של מכבי היה מקשיב לך, אז היינו עולים היום עם סגל רק של ישראלים, לאחר שהספקת לשחרר את כל הזרים.
אני מאוד מקווה, שלראשונה מתחילת העונה סוף סוף התחזית שלך תהיה נכונה.
19 נובמבר 2019, 20:24
my man כתב:BIG sofo כתב:שמואל1 כתב:משחק גדול. באים לנצח.
שמואל,
ואם הGM של מכבי היה מקשיב לך, אז היינו עולים היום עם סגל רק של ישראלים, לאחר שהספקת לשחרר את כל הזרים.
תציץ פה רגע:
viewtopic.php?f=2&t=4427#p610141
19 נובמבר 2019, 20:24
Hujirat כתב:יש למכבי בעיות מאצ'אפ ומנחוס.
עמדה 4 של מילאנו כוללת גם את ברוקס שנותן עונה אדירה וארון ווייט שרק מחכה להזדמנות.
מיצוב אוהב לתפור את מכבי וגם מסינה. מייקל רול בטח ייתן מופע הכלב.
אני לא אופטימי. מקווה שאתבדה
19 נובמבר 2019, 20:26
19 נובמבר 2019, 20:27
felix_r כתב:Hujirat כתב:יש למכבי בעיות מאצ'אפ ומנחוס.
עמדה 4 של מילאנו כוללת גם את ברוקס שנותן עונה אדירה וארון ווייט שרק מחכה להזדמנות.
מיצוב אוהב לתפור את מכבי וגם מסינה. מייקל רול בטח ייתן מופע הכלב.
אני לא אופטימי. מקווה שאתבדה
סתם בשביל לדייק, ברוקס לא נותן שום עונה גדולה. קלע רק במשחק אחד יותר מ 6 נקודות.
19 נובמבר 2019, 20:27
שמואל1 כתב:my man כתב:BIG sofo כתב:שמואל1 כתב:משחק גדול. באים לנצח.
שמואל,
תציץ פה רגע:
https://forum.tzahevet.co.il/viewtopic. ... 27#p610141
19 נובמבר 2019, 20:29
BIG sofo כתב:בגלל שיש לי ניסיון בתחום,
אז חשוב לי להסביר, המטרה היא לא לעצור שחקן כזה או אחר.
ההגנה היא קבוצתית , ולא משחק של 1 על 1.
לפעמים אתה מעדיף לתת לשחקן אחד בקבוצה היריבה לקחת את המשחק על עצמו ושיקלע 30 נקודות אבל ששאר הקבוצה לא תיכנס לעניינים.
זה מה שקרה עם באסקוניה , שנגליה קלע 30 נקודות ועדיין מכבי ניצחה.
המטרה של מכבי במשחק הזה תהיה שהשלישייה רודריגס - סקולה - מיצוב תקבל כמה שפחות החלטות במשחק הזה ולתת לשחקנים האחרים שם לקחת את המשחק על עצמם.
בנוסף, להשתמש כמה שפחות בשמירה אזורית, כי באסקוניה קבוצת שלשות מצויינת עד עכשיו עם 44 אחוז לשלוש קבוצתי!
19 נובמבר 2019, 20:30
BIG sofo כתב:בגלל שיש לי ניסיון בתחום,
אז חשוב לי להסביר, המטרה היא לא לעצור שחקן כזה או אחר.
ההגנה היא קבוצתית , ולא משחק של 1 על 1.
לפעמים אתה מעדיף לתת לשחקן אחד בקבוצה היריבה לקחת את המשחק על עצמו ושיקלע 30 נקודות אבל ששאר הקבוצה לא תיכנס לעניינים.
זה מה שקרה עם באסקוניה , שנגליה קלע 30 נקודות ועדיין מכבי ניצחה.
המטרה של מכבי במשחק הזה תהיה שהשלישייה רודריגס - סקולה - מיצוב תקבל כמה שפחות החלטות במשחק הזה ולתת לשחקנים האחרים שם לקחת את המשחק על עצמם.
בנוסף, להשתמש כמה שפחות בשמירה אזורית, כי באסקוניה קבוצת שלשות מצויינת עד עכשיו עם 44 אחוז לשלוש קבוצתי!
19 נובמבר 2019, 20:31
שמוליק כתב:החציל האצטקי כתב:מעניין מאוד מה אייסי יכול להציע מול סקולה.
היתרון האתלטי שלו יכול לבוא לידי ביטוי בגדול, אם יידעו להשתמש בו נכון.
וכשאייסי ירד לספסל לנוח או בעית עבירות, מה יש לגייק כהן להציע מול סקולה או מיצוב?
תשובה בגוף הסרט מול בסקוניה: לא הפסיק לחטוף שלשות על הראש. מיצוב וסקולה מעולים ל 3 . אני מקווה שאבדיה יעלה כמחליף לאייסי ויקבל הוראה שלא לעזור בצבע. כהן לא יקבל הוראה כזו כי הוא לא מסוגל לבצע אותה.
19 נובמבר 2019, 20:38
A.Parker כתב:שמוליק כתב:החציל האצטקי כתב:מעניין מאוד מה אייסי יכול להציע מול סקולה.
וכשאייסי ירד לספסל לנוח או בעית עבירות, מה יש לגייק כהן להציע מול סקולה או מיצוב?
תשובה בגוף הסרט מול בסקוניה: לא הפסיק לחטוף שלשות על הראש. מיצוב וסקולה מעולים ל 3 . אני מקווה שאבדיה יעלה כמחליף לאייסי ויקבל הוראה שלא לעזור בצבע. כהן לא יקבל הוראה כזו כי הוא לא מסוגל לבצע אותה.
מיצוב 3 ולא קשור בכלל, ואבדיה שומר גרוע לא פחות מכהן
19 נובמבר 2019, 21:05
שמוליק כתב:A.Parker כתב:שמוליק כתב:החציל האצטקי כתב:מעניין מאוד מה אייסי יכול להציע מול סקולה.
מיצוב משחק הרבה בעמדה 4 וכהן לא הפסיק לחטוף על הראש מגארינו נגד בסקוניה. גארינו הציג את משחק השיא שלו נגד כהן כשבסקוניה מובסת.
אין לי דבר נגד כהן להוציא את האין הגנה שלו. לזכותו של גייק, הוא נתן הגנה טובה מול אשדוד וזה בסדר כי הוא צריך לשחק בליגת ווינר בלבד.
19 נובמבר 2019, 21:26
שמוליק כתב:A.Parker כתב:שמוליק כתב:החציל האצטקי כתב:מעניין מאוד מה אייסי יכול להציע מול סקולה.
מיצוב משחק הרבה בעמדה 4 וכהן לא הפסיק לחטוף על הראש מגארינו נגד בסקוניה. גארינו הציג את משחק השיא שלו נגד כהן כשבסקוניה מובסת.
אין לי דבר נגד כהן להוציא את האין הגנה שלו. לזכותו של גייק, הוא נתן הגנה טובה מול אשדוד וזה בסדר כי הוא צריך לשחק בליגת ווינר בלבד.
19 נובמבר 2019, 22:37
19 נובמבר 2019, 22:41
19 נובמבר 2019, 22:44
19 נובמבר 2019, 22:45
19 נובמבר 2019, 22:46
Holiday_Armadillo כתב:80% חושבים שמכבי תנצח, נו באמת
19 נובמבר 2019, 22:47
19 נובמבר 2019, 22:49
19 נובמבר 2019, 22:49