פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - לנדסברג מתקרב

02 יוני 2011, 19:32

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:זה מה שאני טוענת כל הזמן,אבל משום מה,לפי הבנה שלי לפחות,מכבי רוצים להשאיר את פרקינס,לא להביא במקומו רכז זר,להסתפק בגארד ישראלי(ועוד אחד כנראה),ובמחליף לאידסון..
טעות ענקית לפי דעתי..

לא נראה לי. לפי מה שהבנתי, מכבי התכוונה להביא עוד גארד זר גם אם פרקינס ואידסון היו נשארים. כרגע, אחרי העזיבה של אידסון, נביא 2 זרים + נשאיר את פרקינס. מכבי לא תישאר קצרה בגארדים כמו העונה כשיש את האדריאטית על הראש ואפשרות להיות חשופים במקרה של פציעה כזאת או אחרת.
יכול להיות שגם לקטע עם הלפרין תהיה השפעה כי הוא הגארד ישראלי היחיד שאתה יודע מה תקבל ממנו ברמת יורוליג.

אני לא חושבת שמכבי יילכו על יותר מ-7 זרים
ואם עכשיו יש 6(פרקינס,פארגו,הנדריקס,סופו,מאצ'באן,ג'יימס),אז אפשר להביא רק עוד אחד

לא בטוח שנשאר עם 4 זרים בקו הקדמי. יש מצב שנצטרך לוותר על אחד מבין מצ'באן/הנדריקס לעונה הבאה.

02 יוני 2011, 19:37

לא בטוח שנשאר עם 4 זרים בקו הקדמי. יש מצב שנצטרך לוותר על אחד מבין מצ'באן/הנדריקס לעונה הבאה.

לפני חודש היה נראה שמכבי הולכת להשאיל..מאז די עזבו את הרעיון ולא דיברו עליו שוב

02 יוני 2011, 19:41

Holiday_Armadillo כתב:

גם השבוע זה היה כתוב בוואלה ו"ישראל היום". פשוט לא הגיוני שנתחיל עונה של 80 משחקים עם 2.5 זרים בעמדות 1-3.

02 יוני 2011, 19:44

עונת המלפפונים רק התחילה , יהיו עוד הרבה הפתעות לדעתי....
מכבי מתכננים סגל של 7 ישראלים ו7 זרים (שמונה עם פרקינס) . בהתחשב בעומס על עמדה 4 אני גם חושב שמילאן יושאל ( הרבה ליגות עוד לא הסתיימו, מה הלחץ??) ובמקומו יגיע עוד גארד בנוסף למחליף לאיידסון ואני מקווה שעוד גארד זר שימלא את החסר עד שפרקינס יחזור....

02 יוני 2011, 19:48

אני הייתי מתחילה את העונה ככה, בלי להשאיל אף אחד.
מקסימום רואים שזה לא הולך ויש עומס גדול מידי גבוהים אפילו ב-3 מסגרות, תמיד יהיה אפשר להשאיל שחקן בהמשך.

02 יוני 2011, 19:49

חנו'ש כתב:אני הייתי מתחילה את העונה ככה, בלי להשאיל אף אחד.
מקסימום רואים שזה לא הולך ויש עומס גדול מידי גבוהים אפילו ב-3 מסגרות, תמיד יהיה אפשר להשאיל שחקן בהמשך.

אבל כבר העונה ראינו שיש עומס בעמדה 4 ומילאן נוסה יותר כ-5 , אבל עכשיו יחד עם ג'יימס הוא קצת מיותר לטעמי...

02 יוני 2011, 19:51

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

גם השבוע זה היה כתוב בוואלה ו"ישראל היום". פשוט לא הגיוני שנתחיל עונה של 80 משחקים עם 2.5 זרים בעמדות 1-3.

גם לא היה הגיוני שהשנה שיחקנו עם 2 זרים בעמדות 1-2 ובלי אף ישראלי בעמדות האלה(תסלחו לי שאני לא מחשיבה את בורשטיין כן?),אבל זה קרה

02 יוני 2011, 19:56

yzafrir כתב:

אבל כבר העונה ראינו שיש עומס בעמדה 4 ומילאן נוסה יותר כ-5 , אבל עכשיו יחד עם ג'יימס הוא קצת מיותר לטעמי...

אבל לא עדיף קודם להתחיל את העונה לפני שקובעים שהוא יהיה מיותר?
אולי נגלה שג'יימס ילצליח יותר להשתלב בעמדה 5 ונוכל לשחק יותר עם מאצ'בן ב-4 ודווקא שם הוא יפרח? ואולי נגלה שהוא אכן מיותר...
כל אופן כדאי לנסות קודם, בעיקר בשל העובדה שנוספה לנו עוד מסגרת.
גם בהמשך העונה יהיה אפשר להשאיל את מאצ'בן, אני בטוחה שתמיד יהיו קבוצות שישמחו לקחת אותו.

02 יוני 2011, 20:00

חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:

אבל לא עדיף קודם להתחיל את העונה לפני שקובעים שהוא יהיה מיותר?
אולי נגלה שג'יימס ילצליח יותר להשתלב בעמדה 5 ונוכל לשחק יותר עם מאצ'בן ב-4 ודווקא שם הוא יפרח? ואולי נגלה שהוא אכן מיותר...
כל אופן כדאי לנסות קודם, בעיקר בשל העובדה שנוספה לנו עוד מסגרת.
גם בהמשך העונה יהיה אפשר להשאיל את מאצ'בן, אני בטוחה שתמיד יהיו קבוצות שישמחו לקחת אותו.

אם זה אני מסכים , אבל יספיק לראות את משחקי טרום עונה כדי לדעת מי נגד מי , לא צריך לחכות לעונה עצמה ....

02 יוני 2011, 20:01

Holiday_Armadillo כתב:גם לא היה הגיוני שהשנה שיחקנו עם 2 זרים בעמדות 1-2 ובלי אף ישראלי בעמדות האלה(תסלחו לי שאני לא מחשיבה את בורשטיין כן?),אבל זה קרה

נכון, אבל היה לך גם את אידסון שיכול לשחק בכל עמדות הגארד ומינוס העומס של האדריאטית. עונה הבאה הולכת להיות הרבה יותר מתישה ופרקינס כרגע בגדר הימור עם סימני שאילה כמו מתי ואיך.

02 יוני 2011, 20:03

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:גם לא היה הגיוני שהשנה שיחקנו עם 2 זרים בעמדות 1-2 ובלי אף ישראלי בעמדות האלה(תסלחו לי שאני לא מחשיבה את בורשטיין כן?),אבל זה קרה

נכון, אבל היה לך גם את אידסון שיכול לשחק בכל עמדות הגארד ומינוס העומס של האדריאטית. עונה הבאה הולכת להיות הרבה יותר מתישה ופרקינס כרגע בגדר הימור עם סימני שאילה כמו מתי ואיך.

אתה לא צריך לשכנע אותי
אני חושבת שצריך לפחות עוד שני זרים(קומבו גארד וסווינגמן),אני פשוט לא חושבת שזה יקרה

02 יוני 2011, 20:11

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:

אתה לא צריך לשכנע אותי
אני חושבת שצריך לפחות עוד שני זרים(קומבו גארד וסווינגמן),אני פשוט לא חושבת שזה יקרה

אני קצת יותר חזיר , אני חושב שצריך עוד קומבו גארד במקום פרקינס (למקרה שלא יחזור לעצמו ) עוד גארד קלעי (שזה מה שהיה חסר לנו השנה בכל מקרה ) ועוד סווינג במקום איידסון...פחות או יותר כמו בחתימה שלי....
בגדול , גם בסגל של 15 שחקנים כמעט כולם יאלצו לשחק בשלוש מסגרות אלא אם מכבי יעלו עם מספר שחקני נוער בליגה (שאנחנו לא סופרים אותם בסגל...) אבל אני לא מאמין שזה יקרה..

02 יוני 2011, 20:12

6 לב צהוב כתב:פיני גרשון אתמול טען בשידור של משחק הגמר היווני שפנא לא מרוצה מסאטו ושהיא רוצה לשחרר אותו לפי דעתי יכול להיות נחמד הוא רוצח הגנתי אפילו יותר מאידסון.

רומיין סאטו? הלוואי לדעתי יותר ממתאים לתפקיד של אידסון!

02 יוני 2011, 20:14

אני קצת יותר חזיר , אני חושב שצריך עוד קומבו גארד במקום פרקינס (למקרה שלא יחזור לעצמו ) עוד גארד קלעי (שזה מה שהיה חסר לנו השנה בכל מקרה ) ועוד סווינג במקום איידסון...פחות או יותר כמו בחתימה שלי....
בגדול , גם בסגל של 15 שחקנים כמעט כולם יאלצו לשחק בשלוש מסגרות אלא אם מכבי יעלו עם מספר שחקני נוער בליגה (שאנחנו לא סופרים אותם בסגל...) אבל אני לא מאמין שזה יקרה..

זה בול מה שאני חושבת שצריך
קלעי(קארול),קומבו גארד(פטריק בוורלי\שם אחר שיש לי בראש),וסווינגמן(סמי)
אבל הסיכוי שיביאו עוד 3 זרים לקו האחורי הוא הזוי..ככה שאני הולכת על משהו בקנה מידה יותר קטן שזה 2 זרים,שלצערי גם לא נראה לי שיקרה

02 יוני 2011, 20:17

סאמי מחייה בהחלט שחקן מתאים, ושם מיוחד חחח....
רציתי לשאול שתי שאלות :
1. האם קיי.סי ריברס זה קלווין ריברס?
2. בזמנו הזכרתם כאן את מרכוס וויליאמס שנדמה לי משחק באוקראינה, מצא חן בעיני, מישהו יודע אם יש חדש בנושא נשוא?

02 יוני 2011, 20:20

אני אהיה גם חזיר וגם מגעיל, ואומר שהעפתו של בורשטיין תעשה למכבי רק טוב (לפחות בכל מה שקשור בבניית הסגל).

02 יוני 2011, 20:21

where is the love? כתב:סאמי מחייה בהחלט שחקן מתאים, ושם מיוחד חחח....
רציתי לשאול שתי שאלות :
2. בזמנו הזכרתם כאן את מרכוס וויליאמס שנדמה לי משחק באוקראינה, מצא חן בעיני, מישהו יודע אם יש חדש בנושא נשוא?

1.כן
2.היו שמועות לפני איזה חודש שקאחה רוצה אותו,אבל כלום מאז

חביב אורנג'ד כתב:אני אהיה גם חזיר וגם מגעיל, ואומר שהעפתו של בורשטיין תעשה למכבי רק טוב (לפחות בכל מה שקשור בבניית הסגל).

אחרים יגידו לך שאתה חרא של בן אדם כי ''ככה אתה מעיף סמל?!'',אבל אתה צודק אין מה לעשות..
ד''א,לפי ספורט5 למכבי יש אפשרות השאלה בחוזה של בורשטיין

02 יוני 2011, 20:26

6 לב צהוב כתב:פיני גרשון אתמול טען בשידור של משחק הגמר היווני שפנא לא מרוצה מסאטו ושהיא רוצה לשחרר אותו לפי דעתי יכול להיות נחמד הוא רוצח הגנתי אפילו יותר מאידסון.

הלוואי מה גם שהוא מתאים למכבי, השאלה היא כמה הוא רוצה?
אגב מה יש לפנא' שהיא מתכוונת לשחרר את מאריץ' ועכשיו גם את סאטו?
עוד מעט יגידו שהם לא מרוצים מדיאמנטידיס

02 יוני 2011, 20:28

rc4991 כתב:

הלוואי מה גם שהוא מתאים למכבי, השאלה היא כמה הוא רוצה?
אגב מה יש לפנא' שהיא מתכוונת לשחרר את מאריץ' ועכשיו גם את סאטו?
עוד מעט יגידו שהם לא מרוצים מדיאמנטידיס

הוא בן 30
ואל תהיה בטוח כל כך שהם משחררים את מאריץ' וסאטו..קודם חכה לראות שזה באמת קורה

02 יוני 2011, 20:29

where is the love? כתב:סאמי מחייה בהחלט שחקן מתאים, ושם מיוחד חחח....
רציתי לשאול שתי שאלות :

מרכוס ווליאמס הוא רכז NBA שיחק בניו ג'רזי שנתיים ואחר כך התגלגל בין קבוצות שם ולא מצא את מקומו עד שפשוט התגלגל לאירופה לקבוצת אינסיי בליגה הרוסית ונתן שם עונה מדהימה תוך כדי שהוא מוביל את הקבוצה הקטנה הזאת לפלייאוף....אני מעדיף אותו על בוורלי
נושא נעול