אותי מעניין אם פנרבחצה יסתפקו רק בפיטור המאמן או גם מהפכה בסגל השחקנים קוסטאס סלוקאס יאן וסלי ננד דה קולו דריק וויליאמס אם הפציעה של כספי רצינית ותצריך החלמה של כמה חודשים אני בהחלט רואה את מכבי תל אביב הולכת על דריק ווילאימס/יאן וסלי במידה וישוחררו.
באסקוניה בסופו של דבר מנצחת את צסקא בדו ספרתי - 80:70. האמת שמבחינתי זה היה צפוי, ממש ידעתי שזה הולך להיות שלהם, ובאופן כללי צסקא השנה לא כזאת מאיימת כמו שהייתה.
הרמה של הגדולות, צסק"א ופנר, בהחלט ירדה. אבל זה לא שאין אחרות שתפסו את מקומן. ברצלונה, אנאדולו וריאל מדריד בהחלט מסתמנות כ"קבוצות העל" של העונה. באופן כללי, הרמה העונה בהחלט בעלייה. מילאנו ומכבי שהיו בינוניות מינוס הפכו לקבוצות מצוינות, וגם פנאתינייקוס מחזיקה בסגל טוב ועם החזרה הצפויה של פיטינו (שמקבל את הקבוצה במצב טוב למדי, להבדיל מהקטסטרופה של העונה שעברה) אני מאמין שהם יכולים לעשות דברים יפים. אני עוד מקווה, גם אם לא ממש רואה את זה קורה, שפנרבחצ'ה תשתחל איכשהו לשמינייה הראשונה, כי היא קבוצה מאוד חשובה וחיונית ליורוליג איכותי ומעניין.
מה שמשמח הוא שאין באמת העונה נמושות, ואני שמח שגילינו שוילרבאן לא תהיה בשר התותחים של המפעל. ואגב, גם אם סולדים ממשחק ההתקפה הצולע שלהם צריך להודות שיש שם בהחלט סגל יורוליג ראוי כשהוא בריא (דיו, ליביו, ג'קירי ועוד כמה צרפתים חביבים).