24 מאי 2012, 16:23
קודי כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:פדרמן ג'וניור הוא מי שיקבע בנושא הכספי כנראה וזה מה שקובע בסופו של דבר. ( עם יעוץ מהאבא כמובן ). בלאט יכול להתחנן עד מחר על לאנגפורד או הנדריקס.
אני באמת לא מצליח להבין מה ההגיון ללכת אל הלא נודע ולשלם לו כמעט אותו הדבר כמו המוכר והטוב. הרי ברור שהפערים הם לא כאלה גדולים.
ושוב, אני אישית חושב שעם אוחיון, יותם, קית', סמית' ופניני, יש למכבי קו אחורי מאוד איכותי, עם קליעה טובה עד טובה מאוד מכל השחקנים, עם יכולת ריכוז, פיק אנד רול, הגנה,
ניהול משחק, הרצת מתפרצות, משחק מעבר, לחץ ובעצם מה לא.
נכון, לא מדובר בDD או נבארו, אבל כבר עכשיו, זהו קו אחורי, שאני לוקח לפני זה שהיה העונה לצסקא, והוא לא פחות טוב מהקו האחורי הטוב באירופה כנראה (זה של פאו).
מסכים לגמרי, ולכן מבחינתי, אם לנגפורד נשאר והלפרין מגיע, אפשר להסתפק בגארד זר נוסף זול מאוד דוגמת קיצ׳ן. אני לא חושב שזה הקו האחורי הטוב באירופה, אבל בהחלט אחד שיכול לתת פייט לכל קו אחורי, ויחד עם קו קדמי טוב תהיה לנו יופי של קבוצה, שתוכל להסתכל בעיניים לכל קבוצה, כולל לכל העשירות למיניהן.
24 מאי 2012, 16:24
24 מאי 2012, 16:25
jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:פדרמן ג'וניור הוא מי שיקבע בנושא הכספי כנראה וזה מה שקובע בסופו של דבר. ( עם יעוץ מהאבא כמובן ). בלאט יכול להתחנן עד מחר על לאנגפורד או הנדריקס.
אני באמת לא מצליח להבין מה ההגיון ללכת אל הלא נודע ולשלם לו כמעט אותו הדבר כמו המוכר והטוב. הרי ברור שהפערים הם לא כאלה גדולים.
ושוב, אני אישית חושב שעם אוחיון, יותם, קית', סמית' ופניני, יש למכבי קו אחורי מאוד איכותי, עם קליעה טובה עד טובה מאוד מכל השחקנים, עם יכולת ריכוז, פיק אנד רול, הגנה,
נכון, לא מדובר בDD או נבארו, אבל כבר עכשיו, זהו קו אחורי, שאני לוקח לפני זה שהיה העונה לצסקא, והוא לא פחות טוב מהקו האחורי הטוב באירופה כנראה (זה של פאו).
מסכים לגמרי, ולכן מבחינתי, אם לנגפורד נשאר והלפרין מגיע, אפשר להסתפק בגארד זר נוסף זול מאוד דוגמת קיצ׳ן. אני לא חושב שזה הקו האחורי הטוב באירופה, אבל בהחלט אחד שיכול לתת פייט לכל קו אחורי, ויחד עם קו קדמי טוב תהיה לנו יופי של קבוצה, שתוכל להסתכל בעיניים לכל קבוצה, כולל לכל העשירות למיניהן.
האמת שרוב הסגל במתכונת הזאת יכול להיסגר בשבוע הראשון של הקיץ - הפער עם קית' ידוע, גרגה כבר בפנים, את יותם לא תהיה בעיה להביא, ויש עימו כבר הבנות,
מאריץ' כנראה גם בדרך. באופן כזה יישארו למכבי כמה שאלות פתוחות שאיתן אפשר להתמודד די במהירות - זהותו של גארד נוסף (אם בכלל), פאוור ליד ליאור (בלו, מילאן או מישהו אחר),
מה עושים עם ג'יימס והאם מביאים גארד חמישי.
24 מאי 2012, 16:30
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם הוא הוריד את הטורקיות מהפרק ואם אני צריכה להמר אז אני מהמרת שהוא לא יהיה פה בסוף
למה הפסימיות הזאת?
מכבי הציעה לו מיליון דולר שזה סכום גבוה ואפילו מה שהוא דרש ממנה לפני שבוע,הקבוצה היחידה שאני באמת חושש ממנה עכשיו היא צסק"א שבה הוא לא יקבל את אותו הקרדיט ויסבול גם מהקור הרוסי
זה לא פסימיות זה תחושה
אני אשמח לרכז יקר פה במכבי אבל אני עוד לא משכונעת לגמרי ביכולות של ג'קסון ובגלל זה אי-הגעה שלו לפה לא תמוטט אותי
כשאמרתי שאני לא חושבת שהוא יגיע זה היה כולה עניין של תחושת בטן לא של חוסר אמונה או פסימיות
בכל מקרה, פה באתר הספורט הבאסקי רשום שג'קסון בדיבורים גם עם מכבי וגם עם אולי'
http://bilbaobasket.elcorreo.com/notici ... um=twitter
24 מאי 2012, 16:33
24 מאי 2012, 16:33
jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:פדרמן ג'וניור הוא מי שיקבע בנושא הכספי כנראה וזה מה שקובע בסופו של דבר. ( עם יעוץ מהאבא כמובן ). בלאט יכול להתחנן עד מחר על לאנגפורד או הנדריקס.
האמת שרוב הסגל במתכונת הזאת יכול להיסגר בשבוע הראשון של הקיץ - הפער עם קית' ידוע, גרגה כבר בפנים, את יותם לא תהיה בעיה להביא, ויש עימו כבר הבנות,
מאריץ' כנראה גם בדרך. באופן כזה יישארו למכבי כמה שאלות פתוחות שאיתן אפשר להתמודד די במהירות - זהותו של גארד נוסף (אם בכלל), פאוור ליד ליאור (בלו, מילאן או מישהו אחר),
24 מאי 2012, 16:34
Chen כתב:לבורוסיס יש חוזה במילאנו נכון?
24 מאי 2012, 16:38
yarinsaky כתב:ואתה בערך היחידי שמאמין שזה יקרה. אם אתה צודק אני ממלא איתך לוטו.
24 מאי 2012, 16:38
קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:פדרמן ג'וניור הוא מי שיקבע בנושא הכספי כנראה וזה מה שקובע בסופו של דבר. ( עם יעוץ מהאבא כמובן ). בלאט יכול להתחנן עד מחר על לאנגפורד או הנדריקס.
רק שאנחנו נמצאים עכשיו באמצע משחק הג'נרל מנג'ר של ילדי פדרמן ולכן תן להם קצת לשחק. אם זה יגמר בתחילת הקיץ מה הם בדיוק יעשו כל החופש הגדול?
24 מאי 2012, 16:42
rc4991 כתב:yarinsaky כתב:ואתה בערך היחידי שמאמין שזה יקרה. אם אתה צודק אני ממלא איתך לוטו.
לאנג' כבר קרוב לחתימה במכבי ואני מאמין שהוא יחתום בסוף ושגם אם הוא לא יקבל את ההצעה עכשיו מכבי תשפר אותו עוד קצת והוא יתרצה
ג'קסון זה שחקן שמכבי מאוד רוצה וזה לא כזה הזוי שמכבי תביא גם אותו כי הולך להפנות הרבה כסף ואם בורשטיין יעזוב אז למכבי יהיה מספיק כסף וזה עוד בלי לדבר על כך שאנחנו יודעים שמכבי לפעמים חורגת מהתקציב שלה בשביל שחקן שהיא רוצה ואת ג'קסון כאמור היא ממש רוצה
24 מאי 2012, 16:45
Chen כתב:לבורוסיס יש חוזה במילאנו נכון?
24 מאי 2012, 16:51
rc4991 כתב:yarinsaky כתב:ואתה בערך היחידי שמאמין שזה יקרה. אם אתה צודק אני ממלא איתך לוטו.
לאנג' כבר קרוב לחתימה במכבי ואני מאמין שהוא יחתום בסוף ושגם אם הוא לא יקבל את ההצעה עכשיו מכבי תשפר אותו עוד קצת והוא יתרצה
ג'קסון זה שחקן שמכבי מאוד רוצה וזה לא כזה הזוי שמכבי תביא גם אותו כי הולך להפנות הרבה כסף ואם בורשטיין יעזוב אז למכבי יהיה מספיק כסף וזה עוד בלי לדבר על כך שאנחנו יודעים שמכבי לפעמים חורגת מהתקציב שלה בשביל שחקן שהיא רוצה ואת ג'קסון כאמור היא ממש רוצה
24 מאי 2012, 17:10
jol9 כתב:ומה עם ההחתמות המיותרות המסורתיות??
24 מאי 2012, 17:16
yarinsaky כתב:אנדרסן מסיינה הוא בדיוק מה שמכבי לא מביאה בד"כ - שחקן יקר מעבר לשיאו.
סופו לקאחה לא עושה הגיון, מאמן שיטתי הגנתי וחסר סבלנות מול שחקן שצריך מאמן סבלני .
24 מאי 2012, 17:21
שחף כתב:yarinsaky כתב:אנדרסן מסיינה הוא בדיוק מה שמכבי לא מביאה בד"כ - שחקן יקר מעבר לשיאו.
סופו לקאחה לא עושה הגיון, מאמן שיטתי הגנתי וחסר סבלנות מול שחקן שצריך מאמן סבלני .
אני חולה על אנדרסן. הוא ממש לא מעבר לשיאו(העונה 11.6 נקודות ו-6.2 ריב' ביורוליג, שזה נדמה לי מקום שישי או שביעי בנקודות למשחק מבין הגבוהים) ובשיאו הוא הזכיר לי, התקפית כמובן, סוג של קווין גארנט אירופאי. קליעה אוטומאטית מכל הטווחים ופייד אווי קטלני בפוסט אפ. רק אני מפנטז על קו קדמי של ענקים איתו ועם מאריץ'? אם המחיר שלו יורד משמעותית הוא יכול להיות גניבה רצינית.
זהו, חזרתי למציאות. אני מקווה שמכבי לא תביא את ת'יוס במקום בלו או משהו כזה...
24 מאי 2012, 17:24
24 מאי 2012, 17:24
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:ומה עם ההחתמות המיותרות המסורתיות??
מזה אני הכי חושש.
בנתיים, נשמעים קולות לפיהם בורשטיין בדרך החוצה... אולי בכל זאת נזכה לעונה נטולת עציצים?
24 מאי 2012, 17:30
שחף כתב:הוא רק בן 32. מסוג השחקנים שבחיים לא הייתי מוותר עליו אם יש למכבי אופציה להחתים אותו, עם כל הכבוד לכל מיני אארון ג'קסונים למיניהם ושיקולי מאצ' אפ. חוץ מזה עם 'קו קדמי של שני גבוהים מעל 2.10 מ' לחדור לסל של מכבי זה ממש לא יהיה פיקניק. אולי בלאט בכלל מחפש 4 שיכול לשחק גם 5(לאור הנטיה של מאריץ' להיפצע) ולקלוע מבחוץ.
24 מאי 2012, 17:39
24 מאי 2012, 19:08