המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אני לא משוכנע, בטח אחרי היום.my man כתב:שמואל1 כתב:במה דיברתולומאו עדיף על תמיר בלאט?
בהכל..
מסכיםShiriV כתב:שמואל1 כתב:במה דיברתולומאו עדיף על תמיר בלאט?
קלעי יותר טוב, ו.. זהו. בלאט מנהל משחק יותר טוב וזה משהו שצריך בכמויות בקבוצה שלנו
Bluesman כתב:האנטר וסקוטי הגיעו היום. ונלחמו כמו אריות. לא מגיעה לשניהם ההופעה האפסית שהחברים שלהם נתנו. אייסי הטיפש. כהן הרכרוכי. אבדיה אבוד וזוס המדכא. דורסי נכנס ויצא בלי הכרה. ודיבה חזר להיות תרנגולת. למרות כמה חטיפות ושלשה.
אדגר פו כתב:מאוד מאכזב ומרגיז.
אני מניח שעם כספי ובלאק זה יראה אחרת, אולי במשחק על האליפות, זה מה שנשאר בארץ.
MTAbasket כתב:Bluesman כתב:האנטר וסקוטי הגיעו היום. ונלחמו כמו אריות. לא מגיעה לשניהם ההופעה האפסית שהחברים שלהם נתנו. אייסי הטיפש. כהן הרכרוכי. אבדיה אבוד וזוס המדכא. דורסי נכנס ויצא בלי הכרה. ודיבה חזר להיות תרנגולת. למרות כמה חטיפות ושלשה.
אם סקוטי והאנטר היו באים היינו עכשיו בחצי הגמר,
אתה בטוח שראית את המשחק?? ווילבקין נלחם כמו אריה? אולי כמו חברו הרך ומטריד לקבוצה גייק כהן
שמואל1 כתב:אני לא משוכנע, בטח אחרי היום.my man כתב:שמואל1 כתב:במה דיברתולומאו עדיף על תמיר בלאט?
בהכל..
שניהם לא שומרים גדולים וקלעים טובים. בלאט, בשונה מדיבה, גם מנהל משחק ומוסר מצויין.
אדגר פו כתב:מאוד מאכזב ומרגיז. מכבי לא נראתה לי מוכנה היום מנטלית לקרב , זה גם על המאמן.
אני מניח שעם כספי ובלאק זה יראה אחרת, אולי במשחק על האליפות, זה מה שנשאר בארץ.
ShiriV כתב:BIG sofo כתב:MTAbasket כתב:זה לא חוכמה לרשום כזה דבר,BIG sofo כתב:BIG sofo כתב:הפועל ירושלים פייבוריטית במשחק הזה ולא אופתע אם היא אכן תנצח.
אבל כמובן מקווה שמכבי תל אביב תנצח.
בבקשה.
רשמתי את זה לפני תחילת המשחק.
לא סתם אני עוסק בתחום והרבה מאמנים באירופה מתייעצים איתי.
זה כמו שאני ארשום לפני המשחק מול צסקא שיש מצב שמכבי יפסידו, אבל אולי ינצחו
אני רשמתי שהפועל ירושלים פייבוריטית במשחק הזה
על סמך מה אתה קובע פייבוריטיות? יש הבדל בין לקבוע שקבוצה מסויימת פייבוריטית או לא לבין לומר שיש לך הרגשה שירושלים תפתיע. בהיכל אף קבוצה לא יכולה להיות פייבוריטית מולנו.
דווקא מה שחסר במכבי העונה זה שחקן שיכול לייצר שליטה. דיבה לא נותן לך ערך מוסף. יש לך את דורסי שנותן אינסטנט אופנס מהספסל.החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:אני לא משוכנע, בטח אחרי היום.my man כתב:שמואל1 כתב:במה דיברתולומאו עדיף על תמיר בלאט?
בהכל..
שניהם לא שומרים גדולים וקלעים טובים. בלאט, בשונה מדיבה, גם מנהל משחק ומוסר מצויין.
דיברתולומאו אינסטנט סקורר. הוא עולה למגרש כדי לייצר סלים ולהרים את הקצב של המשחק.
תמיר פליימייקר קלאסי. הוא מייצר לך שליטה. סקורר הרבה פחות טוב, אבל מבחינת שכל הוא בלבל אחר.
תפקידים אחרים. מגבלות דומות.
תמיר מתקדם מאוד, וזה משמח לראות כאוהד של הכדורסל הישראלי.
לא חושב שלמכבי הזאת הוא נכון.
שמואל1 כתב:דווקא מה שחסר במכבי העונה זה שחקן שיכול לייצר שליטה. דיבה לא נותן לך ערך מוסף. יש לך את דורסי שנותן אינסטנט אופנס מהספסל.החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:אני לא משוכנע, בטח אחרי היום.my man כתב:שמואל1 כתב:במה דיברתולומאו עדיף על תמיר בלאט?
בהכל..
דיברתולומאו אינסטנט סקורר. הוא עולה למגרש כדי לייצר סלים ולהרים את הקצב של המשחק.
תמיר פליימייקר קלאסי. הוא מייצר לך שליטה. סקורר הרבה פחות טוב, אבל מבחינת שכל הוא בלבל אחר.
זה היה כהן שזרק על דורסי, לא?my man כתב:אפשר לעשות גיף של אייסי זורק אתהכדור על הגב של דורסי במחצית הראשונה ואז עוד גיף של האיבוד בשניות האחרונות..
שמואל1 כתב:זה היה כהן שזרק על דורסי, לא?my man כתב:אפשר לעשות גיף של אייסי זורק אתהכדור על הגב של דורסי במחצית הראשונה ואז עוד גיף של האיבוד בשניות האחרונות..
שמואל1 כתב:זה היה כהן שזרק על דורסי, לא?my man כתב:אפשר לעשות גיף של אייסי זורק אתהכדור על הגב של דורסי במחצית הראשונה ואז עוד גיף של האיבוד בשניות האחרונות..
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:דווקא מה שחסר במכבי העונה זה שחקן שיכול לייצר שליטה. דיבה לא נותן לך ערך מוסף. יש לך את דורסי שנותן אינסטנט אופנס מהספסל.החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:אני לא משוכנע, בטח אחרי היום.my man כתב:בהכל..
לך תדע איך זה מיתרגם ביורוליג.
ג׳ונדי בינתיים כבר הספיק לתרגם את האיכויות שלו לרמת יורוליג ולעזור למכבי לנצח משחקים.
בכל מקרה- דיברתולומאו לא ילך לשום מקום ואף אחד לא בא על חשבונו. זה הקפטן שלנו, והוא מרוויח את הכבוד הזה ביושר.
כבר לגמרי הוכיח שיש לו מקום חשוב בקבוצה.
אני בטוח שתוכל למצוא בקלות עוד לפחות 5 טעויות מפגרות של אייסי, רק במשחק הערב. זה לא קשה.my man כתב:שמואל1 כתב:זה היה כהן שזרק על דורסי, לא?my man כתב:אפשר לעשות גיף של אייסי זורק אתהכדור על הגב של דורסי במחצית הראשונה ואז עוד גיף של האיבוד בשניות האחרונות..
נו טוב..בכל מקרה הרבה שכל לא היה הערב על המגרש..
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־11 אורחים