המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:מה שאותי מפתיע זה שכולם פה מתייחסים אליו כאל מציאה , הוא מרוויח בסביבות ה-600K יורו בבילבאו שהיא קבוצה עם תקציב די גדול ואם מכבי תרצה אותו היא תצטרך לשלם יותר...השאלה אם הוא שווה יותר ?
6 לב צהוב כתב:לא צריכים עוד רכז תבינו צריכים סמול פורוורוד כי כמעט בוודאות הלפרין ישחק ב 2.
rc4991 כתב:yzafrir כתב:מה שאותי מפתיע זה שכולם פה מתייחסים אליו כאל מציאה , הוא מרוויח בסביבות ה-600K יורו בבילבאו שהיא קבוצה עם תקציב די גדול ואם מכבי תרצה אותו היא תצטרך לשלם יותר...השאלה אם הוא שווה יותר ?
הוא אמר שהוא נורא רוצה לשחק ביורוליג ולכן אולי יסכים לשחק בפחות
חנו'ש כתב:טוב, אחרי שראיתי את המשחק, אני חייבת לציין שמאוד התרשמתי מהג'קסון הזה ובהחלט לא הייתי מתנגדת לראות אותו במכבי.
כמובן שזה רק על סמך המשחק הזה, כך שאני לא ממש אסמכתא.
מיוחד הרשים אותי התיפקוד שלו בדקות האחרונות. קבלת החלטות מרשימה ביותר שהביאה לבילבאו ניצחון מרשים והפתעה לא קטנה בהעפלה לגמר... סחטיין....![]()
העיניין הוא שהבנתי שבילבאו כנראה תשחק ביורוליג עונה הבאה (הגיוני לאור זה שהגיעו לגמר הספרדי), מעניין אותי במקום איזו קבוצה ספרדית זה יהיה? וולנסיה? מלאגה? הרי לא הגיוני שיהיו 6 ספרדיות במפעל?
בעל זבוב כתב:חנו'ש כתב:טוב, אחרי שראיתי את המשחק, אני חייבת לציין שמאוד התרשמתי מהג'קסון הזה ובהחלט לא הייתי מתנגדת לראות אותו במכבי.
מיוחד הרשים אותי התיפקוד שלו בדקות האחרונות. קבלת החלטות מרשימה ביותר שהביאה לבילבאו ניצחון מרשים והפתעה לא קטנה בהעפלה לגמר... סחטיין....![]()
העיניין הוא שהבנתי שבילבאו כנראה תשחק ביורוליג עונה הבאה (הגיוני לאור זה שהגיעו לגמר הספרדי), מעניין אותי במקום איזו קבוצה ספרדית זה יהיה? וולנסיה? מלאגה? הרי לא הגיוני שיהיו 6 ספרדיות במפעל?
לספרד יש ארבע משוריינות ליורוליג ובילבאו לא. אין סיכוי שהיא תקבל כרטיס לשם.
felix_r כתב:בעל זבוב כתב:חנו'ש כתב:טוב, אחרי שראיתי את המשחק, אני חייבת לציין שמאוד התרשמתי מהג'קסון הזה ובהחלט לא הייתי מתנגדת לראות אותו במכבי.
לספרד יש ארבע משוריינות ליורוליג ובילבאו לא. אין סיכוי שהיא תקבל כרטיס לשם.
אתה טועה, חמודי.
כמעט בטוח, שבילבאו ביורוליג. במקרה הכי גרוע - במוקדמות.
BIG sofo כתב:אארון ג'קסון סיים את המשחק עם
17 נקודות(4/5 מהשדה, 1/3 לשלוש,6/6 מהעונשין)
6 ריבאונדים
2 אסיסטים
בעל זבוב כתב:לא טועה. בדוק באתרים בחו"ל. מלאגה משוריינת, כמו ריאל וכמו ברסה וקאחה. בילבאו תשחק ביורוקאפ.
בעל זבוב כתב:לא טועה. בדוק באתרים בחו"ל. מלאגה משוריינת, כמו ריאל וכמו ברסה וקאחה. בילבאו תשחק ביורוקאפ.
felix_r כתב:בעל זבוב כתב:לא טועה. בדוק באתרים בחו"ל. מלאגה משוריינת, כמו ריאל וכמו ברסה וקאחה. בילבאו תשחק ביורוקאפ.
זה לא מונע מבילבאו לשחק ביורוליג. יש לך עוד מה ללמוד, ידידי.
יש טבלה בינלאומית עם שיטת חישוב ידוע מראש, שעל פי התוצאות בארצות שונות קובעת איזה קבוצות יקבלו כרטיס חד-עונתי ליורוליג ואיזה יקבלו כרטיס למוקדמות. הטבלה הזאת מסובכת, ואף פעם לא ניסיתי להבין אותה, כי היא לא קשורה למכבי, אבל היא קיימת:
http://www.in-the-game.org/?page_id=13012
אתה רואה בטבלה איזו מדינה נמצאת עכשיו במקום ה 15?
בעל זבוב כתב:felix_r כתב:בעל זבוב כתב:לא טועה. בדוק באתרים בחו"ל. מלאגה משוריינת, כמו ריאל וכמו ברסה וקאחה. בילבאו תשחק ביורוקאפ.
זה לא מונע מבילבאו לשחק ביורוליג. יש לך עוד מה ללמוד, ידידי.
יש טבלה בינלאומית עם שיטת חישוב ידוע מראש, שעל פי התוצאות בארצות שונות קובעת איזה קבוצות יקבלו כרטיס חד-עונתי ליורוליג ואיזה יקבלו כרטיס למוקדמות. הטבלה הזאת מסובכת, ואף פעם לא ניסיתי להבין אותה, כי היא לא קשורה למכבי, אבל היא קיימת:
http://www.in-the-game.org/?page_id=13012
אתה רואה בטבלה איזו מדינה נמצאת עכשיו במקום ה 15?
זה בדיוק מה שאמרתי: רק אם בילבאו תיקח אליפות, היא תקבל כרטיס למוקדמות.
לחנוש:
ולנסיה היתה ביורוליג בתוקף היותה זוכת היורוקאפ שנה קודם לכן.
אתם חיים בחוסר הבנה: לא יהיו חמש ספרדיות בשלב הבתים בשום מצב, אלא אם החמישית זוכת היורוקאפ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, felix_r, Google [Bot], omerk, מרסר ו־20 אורחים