07 דצמבר 2019, 23:10
felix_r כתב:אני עדיין חושב שהאופציה שיכולה להביא אותנו לפיינל-פור, היא לשלם ביי-אאוט לכוכב האדום עבור לורנזו בראון.
07 דצמבר 2019, 23:19
yehooda1 כתב:מכבי חייבת מחליף במיידי עבור שני הרכזים שיעדרו.
היות ווולטרס אמור לחזור בעוד חודש מכבי תצטרך שחקן שיחליף את שניהם וכשוולטרס יחזור יחליף את דיבה. זאת אומרת רכז שהעלות שלו נמוכה יחסית ושיש לו אלמנטים הגנתיים במשחק.
הייתי מציע כאן שחקן שאולי שוה לשבור עליו קופת חיסכון קטנה ובכל מקרה שווה בדיקה. נכון מדובר כאן בשחקן תחת חוזה אבל אולי אין לו סעיף יציאה רציני.
מדובר ב Briante-Weber ששיחק בשנה שעברה ביורוליג במדי אולימפיקוס.
רכז מהיר ואתלטי מנהל משחק ושומר מצוין.
סטטיסטיקה השנה: 14 נק' ב-33 דק'. 44/81 ל-2 (54%). 7/20 ל-3 (35%). 30/34 מהקו (88%). 4.4 ריבאונדים. 6.2 אסיסטים. והנתון המעניין - 3.3 חטיפות למשחק.
וידאו אולימפיאקוס:
https://www.youtube.com/watch?v=sFvIyRUUcko&t=68s
07 דצמבר 2019, 23:19
toja27 כתב:felix_r כתב:אני עדיין חושב שהאופציה שיכולה להביא אותנו לפיינל-פור, היא לשלם ביי-אאוט לכוכב האדום עבור לורנזו בראון.
אבל למה שהכוכב יסכימו ? הבן אדם מחזיק את הקבוצה שלו ביורוליג. תאר לך איך זה יראה בעיני האוהדים שלהם שבאמצע העונה כשיש להם כבר כמה נצחונות הם מוכרים את השחקן הטוב שלהם.
מכבי צריכה לשלם סכום אסטרונומי בעיני כדי שזה יראה לגיטימי מבחינתם ולא חושב שמכבי מוכנים להשקיע חצי מהסכום הזה.
07 דצמבר 2019, 23:26
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:אני עדיין חושב שהאופציה שיכולה להביא אותנו לפיינל-פור, היא לשלם ביי-אאוט לכוכב האדום עבור לורנזו בראון.
אבל למה שהכוכב יסכימו ? הבן אדם מחזיק את הקבוצה שלו ביורוליג. תאר לך איך זה יראה בעיני האוהדים שלהם שבאמצע העונה כשיש להם כבר כמה נצחונות הם מוכרים את השחקן הטוב שלהם.
מכבי צריכה לשלם סכום אסטרונומי בעיני כדי שזה יראה לגיטימי מבחינתם ולא חושב שמכבי מוכנים להשקיע חצי מהסכום הזה.
למה? בשביל הכסף. כל הקבוצות מאדריאטיקה סובלות מחובות כבדים ומחסור במזומנים.
אני מציע לך להזכר, איך בשנים הקודמות הקבוצות הגדולות היו לוקחות את המצטיינים של הקבוצות הקטנות אחרי העונה הרגילה לפני הטופ-16.
כן, זה עולה כסף, אבל לפחות אתה יודע על מה אתה מבזבז אותו.
נ.ב. חוץ מזה, חלק מהשחקנים שחותמים בקבוצות הקטנות, נוהגים להכניס סעיף לחוזה, שמשחרר אותם לקבוצה גדולה במקרה ותהיה הצעה.
07 דצמבר 2019, 23:43
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:אני עדיין חושב שהאופציה שיכולה להביא אותנו לפיינל-פור, היא לשלם ביי-אאוט לכוכב האדום עבור לורנזו בראון.
אני מציע לך להזכר, איך בשנים הקודמות הקבוצות הגדולות היו לוקחות את המצטיינים של הקבוצות הקטנות אחרי העונה הרגילה לפני הטופ-16.
נ.ב. חוץ מזה, חלק מהשחקנים שחותמים בקבוצות הקטנות, נוהגים להכניס סעיף לחוזה, שמשחרר אותם לקבוצה גדולה במקרה ותהיה הצעה.
אני בעד לורנזו בראון כמובן, חושב שהוא בדיוק השחקן שחסר למכבי.
רק חושב שמכבי לא תיתן את הסכום שידרש גם אם במקרה מעוניינים בו.
07 דצמבר 2019, 23:43
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:אני עדיין חושב שהאופציה שיכולה להביא אותנו לפיינל-פור, היא לשלם ביי-אאוט לכוכב האדום עבור לורנזו בראון.
07 דצמבר 2019, 23:56
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:אני עדיין חושב שהאופציה שיכולה להביא אותנו לפיינל-פור, היא לשלם ביי-אאוט לכוכב האדום עבור לורנזו בראון.
אני בעד לורנזו בראון כמובן, חושב שהוא בדיוק השחקן שחסר למכבי.
רק חושב שמכבי לא תיתן את הסכום שידרש גם אם במקרה מעוניינים בו.
גם זה נכון. סבירות של 99.9% שזה לא יקרה.
מצד שני הבעלים רואים שאחרי מספר שנים עלובות סופסוף יש לנו סיכוי לפיינל-פור, אז אולי יחליטו להשקיע. מה גם, שאם ישקיעו בביי-אאוט של לורנזו בראון, הם יכולים להחתים אותו לעונה וחצי, וזה יחסוך לנו את החיפושים הקבועים אחרי רכז בקיץ.
במקרה כזה יהיו לנו שני רכזים סבבה: וולטרס ולורנזו. שני שוטרים סבבה בעמדה 2: וילבקין ודורסי. ופלוס שני אול-אראונדים: בראינט וזוסמן. זה קו אחורי מאוזן מאוד.
08 דצמבר 2019, 09:20
08 דצמבר 2019, 09:24
08 דצמבר 2019, 09:32
אתה באמת מכיר את השחקן לעומק? ראית אותו משחק? כי אם לא, אז איך אתה קובע שהוא מביך? בגלל שנחתך מז'לגיריס בגלל סיבות אישיות?(מוות של אחד מקרוביו). אם שאראס שם עליו את העין, כנראה שיש בו משהו. סה"כ נתן עונה נהדרת בבנביט באחת הליגות החזקות באירופהJack55 כתב:מביך שאלכס פרז הוא המועמד המוביל, אם יגיע יש מצב שהוא יעשה יותר נזק מאשר יעזור...
08 דצמבר 2019, 09:47
Blondjam כתב:אתה באמת מכיר את השחקן לעומק? ראית אותו משחק? כי אם לא, אז איך אתה קובע שהוא מביך? בגלל שנחתך מז'לגיריס בגלל סיבות אישיות?(מוות של אחד מקרוביו). אם שאראס שם עליו את העין, כנראה שיש בו משהו. סה"כ נתן עונה נהדרת בבנביט באחת הליגות החזקות באירופהJack55 כתב:מביך שאלכס פרז הוא המועמד המוביל, אם יגיע יש מצב שהוא יעשה יותר נזק מאשר יעזור...
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
08 דצמבר 2019, 09:48
Jack55 כתב:מביך שאלכס פרז הוא המועמד המוביל, אם יגיע יש מצב שהוא יעשה יותר נזק מאשר יעזור...
08 דצמבר 2019, 10:21
אם הוא עזב מסיבות אישיות, אז איך זה שהוא מחפש כבר קבוצה?Blondjam כתב:אתה באמת מכיר את השחקן לעומק? ראית אותו משחק? כי אם לא, אז איך אתה קובע שהוא מביך? בגלל שנחתך מז'לגיריס בגלל סיבות אישיות?(מוות של אחד מקרוביו). אם שאראס שם עליו את העין, כנראה שיש בו משהו. סה"כ נתן עונה נהדרת בבנביט באחת הליגות החזקות באירופהJack55 כתב:מביך שאלכס פרז הוא המועמד המוביל, אם יגיע יש מצב שהוא יעשה יותר נזק מאשר יעזור...
08 דצמבר 2019, 10:28
אני מסכים שאניס אופציה אטרקטיבית יותר אבל למלא חלל של שחקן חסר פצוע בשחקן שחזר אחרי פציעה של שנה...לא יודייעשמואל1 כתב:אם הוא עזב מסיבות אישיות, אז איך זה שהוא מחפש כבר קבוצה?Blondjam כתב:אתה באמת מכיר את השחקן לעומק? ראית אותו משחק? כי אם לא, אז איך אתה קובע שהוא מביך? בגלל שנחתך מז'לגיריס בגלל סיבות אישיות?(מוות של אחד מקרוביו). אם שאראס שם עליו את העין, כנראה שיש בו משהו. סה"כ נתן עונה נהדרת בבנביט באחת הליגות החזקות באירופהJack55 כתב:מביך שאלכס פרז הוא המועמד המוביל, אם יגיע יש מצב שהוא יעשה יותר נזק מאשר יעזור...
הוא היה רע ולא סיפק את הסחורה. עם כל הכבוד מכבי לא צריכה לאסוף את הזבל (וסליחה על הביטוי) של אחת הקבוצות החלשות ביורוליג.
אניס שחקן עם אפסייד הרבה יותר גדול, אם זה מצליח אז למכבי יש רכז איכותי למשך העונה.
אלכס פרז, במקרה הטוב, יהיה גרסה חיוורת של וולטרס, או גרסה חיוורת של גוראן ירטין במקרה הפחות טוב.
08 דצמבר 2019, 10:28
08 דצמבר 2019, 10:31
אפשר, אבל למה לשלם קצת יותר כסף אם אפשר להביא את פרז במחיר של שקית פיצוחים?er79 כתב:החתמה רעה. אם אפשר להביא את אניס אין מה להסס
08 דצמבר 2019, 12:02
08 דצמבר 2019, 13:47
08 דצמבר 2019, 13:57
08 דצמבר 2019, 14:00