11 דצמבר 2019, 13:48
שמואל1 כתב:זה פשוט לא מתאים כרגע. אפשר להפגין קצת סולידריות.Holiday_Armadillo כתב:מה זה השטויות האלה? איך זה קשור?שמואל1 כתב:בעקבות האירוע , ערכתי את הכותרת ("ההנהלה הגרועה בעולם הספורט"), פחות מתאים כרגע
11 דצמבר 2019, 14:29
TAYO כתב:שמואל1 כתב:זה פשוט לא מתאים כרגע. אפשר להפגין קצת סולידריות.Holiday_Armadillo כתב:מה זה השטויות האלה? איך זה קשור?שמואל1 כתב:בעקבות האירוע , ערכתי את הכותרת ("ההנהלה הגרועה בעולם הספורט"), פחות מתאים כרגע
צודק. זה לא זמן לכותרת כזו להתנוסס...
Sent from my iPhone using Tapatalk
11 דצמבר 2019, 14:51
11 דצמבר 2019, 16:06
yellowaura כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:זה פשוט לא מתאים כרגע. אפשר להפגין קצת סולידריות.Holiday_Armadillo כתב:מה זה השטויות האלה? איך זה קשור?שמואל1 כתב:בעקבות האירוע , ערכתי את הכותרת ("ההנהלה הגרועה בעולם הספורט"), פחות מתאים כרגע
צודק. זה לא זמן לכותרת כזו להתנוסס...
גם בעבר זו הייתה הגזמה פרועה.
סהכ זו הנהלה טובה. אמנם ירדנו מלהיות הנהלה מצויינת בתחילת שנות ה 2000 להנהלה טובה+ מהממוצע ביורוליג כיום.
בסופו של דבר העזיבה של רענן כץ עשתה שינוי מהותי ביכולת להביא ולשמר שחקנים מובילים ושינוי הדורות בהנהלה הוביל לחבלי לידה ולירידה באיכות.
ועדיין הנהלה טובה מ 80% מקבוצות היורוליג.
11 דצמבר 2019, 16:08
Holiday_Armadillo כתב:כמו שאמרתי, שטויות
אף אחד לא מאחל למישהו מהם בריאות לקויה
זה שהם הנהלה גרועה זאת עובדה, אין שום קשר למצב הבריאותי של אחד מהבעלים
11 דצמבר 2019, 16:13
A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:כמו שאמרתי, שטויות
היית מתה שתהיה לך רבע מההצלחה שלו
11 דצמבר 2019, 16:35
Jack55 כתב:A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:כמו שאמרתי, שטויות
היית מתה שתהיה לך רבע מההצלחה שלו
חחח עולב
11 דצמבר 2019, 23:39
13 דצמבר 2019, 00:09
13 דצמבר 2019, 02:22
So January 2 game Zalgiris - Maccabi is already sold out in Kaunas. I mean, 3 weeks away from this game.
28 דצמבר 2019, 19:29
28 דצמבר 2019, 19:32
Jack55 כתב:אני מאחרוני "מעריצי" ההנהלה, אבל וואלה שאפו ענק על ההתנהלות השנה.
ביצעו שלושה מהלכים גדולים ומהירים, באמת סחתיין.
28 דצמבר 2019, 21:06
שמואל1 כתב:Jack55 כתב:אני מאחרוני "מעריצי" ההנהלה, אבל וואלה שאפו ענק על ההתנהלות השנה.
ששמגיע אז מגיע.
אני מניח שלמיקום בטבלה יש השפעה גדולה. אם מכבי הייתה במקום 10, כנראה היו מתאמצים הרבה פחות...
ההנהלה מרגישה שאפשר לעשות משהו ביורוליג העונה, והגיבה בהתאם.
28 דצמבר 2019, 21:09
TAYO כתב:שמואל1 כתב:Jack55 כתב:אני מאחרוני "מעריצי" ההנהלה, אבל וואלה שאפו ענק על ההתנהלות השנה.
ששמגיע אז מגיע.
אני מניח שלמיקום בטבלה יש השפעה גדולה. אם מכבי הייתה במקום 10, כנראה היו מתאמצים הרבה פחות...
שזה גם בסדר גמור לנסות להימנע מהשקעה רעה בעונה שקשה למקסם בה... מכבי לא מחזיקה תקציב של טופ יורוליג וצריכה להתנהל בהתאם.
28 דצמבר 2019, 21:26
A.Parker כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:Jack55 כתב:אני מאחרוני "מעריצי" ההנהלה, אבל וואלה שאפו ענק על ההתנהלות השנה.
ששמגיע אז מגיע.
שזה גם בסדר גמור לנסות להימנע מהשקעה רעה בעונה שקשה למקסם בה... מכבי לא מחזיקה תקציב של טופ יורוליג וצריכה להתנהל בהתאם.
לא
28 דצמבר 2019, 22:00
TAYO כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:Jack55 כתב:אני מאחרוני "מעריצי" ההנהלה, אבל וואלה שאפו ענק על ההתנהלות השנה.
ששמגיע אז מגיע.
לא
מה לא?
28 דצמבר 2019, 22:28
A.Parker כתב:TAYO כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:ששמגיע אז מגיע.
לא
מה לא?
הם היו צריכים להתחזק, או לכל הפחות לבנות סגלים נורמלים, בכל אחת מהשנים האחרונות. מזכיר שבשנתיים האחרונות מכבי היתה קרובה להעפלה ועדיין לא השקיעה, במיוחד שנה שעברה שפארגו נפצע על ההתחלה.
29 דצמבר 2019, 00:48
Jack55 כתב:אני מאחרוני "מעריצי" ההנהלה, אבל וואלה שאפו ענק על ההתנהלות השנה.
29 דצמבר 2019, 01:02
29 דצמבר 2019, 01:08
TAYO כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:שזה גם בסדר גמור לנסות להימנע מהשקעה רעה בעונה שקשה למקסם בה... מכבי לא מחזיקה תקציב של טופ יורוליג וצריכה להתנהל בהתאם.
לא
מה לא?
הם היו צריכים להתחזק, או לכל הפחות לבנות סגלים נורמלים, בכל אחת מהשנים האחרונות. מזכיר שבשנתיים האחרונות מכבי היתה קרובה להעפלה ועדיין לא השקיעה, במיוחד שנה שעברה שפארגו נפצע על ההתחלה.
העניין עם פארגו היה מחדל זה נכון. מעבר לזה אני חושב שהמעטנו באפקט שיש למאמן טופ יורוליג על הקבוצה ולנזק האדיר של תקופת ספאחייה. לא מדובר בהנהלה מושלמת, רחוק מזה, אבל מכבי איכשהו כאן בטופ של אירופה מעל 40 שנה