פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מח' 13: מכבי ת

13 דצמבר 2019, 00:30

ankram כתב:בכל זאת יש בה משהו.

הנצחון הכי גדול שלנו ב5 השנים האחרונות. מפגן מדהים של לב נחישות והקרבה. מדהים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

גם אני בעניין משוררים - אולי יש יפות ממנה ( בטח היו ) , אבל אין יפה כמוה.

13 דצמבר 2019, 00:34

לדעתי, התבוסה שנה שעברה במוסקבה על קבוצה שבסוף לקחה את האליפות, היה משחק יותר גדול מהיום.

13 דצמבר 2019, 00:34

felix_r כתב:לדעתי, התבוסה שנה שעברה במוסקבה על קבוצה שבסוף לקחה את האליפות, היה משחק יותר גדול מהיום.

היום עשית את הניצחון בלי 3 שחקני חמישייה

13 דצמבר 2019, 00:35

ankram כתב:בכל זאת יש בה משהו.

הנצחון הכי גדול שלנו ב5 השנים האחרונות. מפגן מדהים של לב נחישות והקרבה. מדהים.

מה שגדול זה לא הניצחון הספציפי הזה, אלא זה שאנחנו כבר ב9-4. כלומר קבוצת צמרת שניצחה במשחק גדול קבוצת צמרת אחרת.
תחושה מעולה.

13 דצמבר 2019, 00:36

זה באמת הניצחון הראשון והמרשים שלנו על קבוצת חלק עליון של הטבלה. עלינו כיתה כמו שאומרים

13 דצמבר 2019, 00:37

toja27 כתב:
my man כתב:
BIG sofo כתב:שמואל1 כתב:
במחצית השנייה ייגמרו הכוחות ומכבי תובס. זה פשוט לא כוחות.

שמואל 1 כתב:
זה משחק של 20-30 הפרש לצערי.

אם הייתי מנהל היית מקבל באן..חלאס הרגת אותנו..

חושב שצריך להיות כאן איזה נוהל לגבי הטרדת משתמשים.

גם עלי יש איזה טרול בשם Asf כאן "שמחכה לי בפינה" בכל הודעה.

בינתיים היחיד מאיתנו עם הודעות לגופו של אדם וקריאה בכינויי גנאי זה אתה כפרה.

13 דצמבר 2019, 00:40

felix_r כתב:לדעתי, התבוסה שנה שעברה במוסקבה על קבוצה שבסוף לקחה את האליפות, היה משחק יותר גדול מהיום.

לדעתי בהרכב מלא הם היו מקבלים פה תבוסה.. שלא היו שוכחים הרבה זמן

Re: יורוליג, מח' 13: מכבי ת"א - צסק"א מוסקבה, חמישי, 21:00

13 דצמבר 2019, 00:41

אני עדיין בשוק מוחלט. והגראס לא עוזר. 28 נקודות נתנו להם במחצית השניה , עם איזו שריקה (שוב) מפגרת לשלשה של מייק ג׳יימס (רעשן רעשן), תצוגת הגנה הירואית,מהמחלקה האורטופדית מיון, עם שחקן בשם של שחקנית , סנטר שהפעם האחרונה שעשה 35 דקות במשחק היה בזמן מלחמת האזרחים , שופטים מברגן בלזן, וכל זה ברעש של ניסוי מנועי סילון , בשלב מסויים לווילביקין נקטעו הרגליים , שמעון מזרחי עבר שבץ , ושיובל זוסמן קלע ריברס לייאפ משמאל שקייל היינס נושך לו את הכתף , עברתי חוויית לידה, מהכתמים על הספה , אני לא אפטר גם בעוד עשור. שאפו חברה , עשיתם לי את השבת.

13 דצמבר 2019, 00:42

עידן כתב:

היום עשית את הניצחון בלי 3 שחקני חמישייה

היום זה בבית.

היום זה נגד צסקא עם הרכב בינוני, לא נגד צסקא אלופה שבדרך.

היום גם לצסקא היו פצועים חשובים: קלייבורן והיליארד.

הניצחון במוסקבה היה הניצחון הכי גבוה של מכבי על צסקא בחוץ .

13 דצמבר 2019, 00:43

Asf כתב:
toja27 כתב:
my man כתב:
BIG sofo כתב:שמואל1 כתב:
במחצית השנייה ייגמרו הכוחות ומכבי תובס. זה פשוט לא כוחות.

שמואל 1 כתב:
זה משחק של 20-30 הפרש לצערי.

אם הייתי מנהל היית מקבל באן..חלאס הרגת אותנו..

חושב שצריך להיות כאן איזה נוהל לגבי הטרדת משתמשים.

גם עלי יש איזה טרול בשם Asf כאן "שמחכה לי בפינה" בכל הודעה.

בינתיים היחיד מאיתנו עם הודעות לגופו של אדם וקריאה בכינויי גנאי זה אתה כפרה.

זה לא משנה שאתה לא מתייג אותי בהודעות שלך בצורת- "לגופו של אדם". המניע שלך ברור, מלא בעוקץ ולמען האמת לי באופן אישי לא נעים.

13 דצמבר 2019, 00:43

ankram כתב:אני עדיין בשוק מוחלט. והגראס לא עוזר. 28 נקודות נתנו להם במחצית השניה , עם איזו שריקה (שוב) מפגרת לשלשה של מייק ג׳יימס (רעשן רעשן), תצוגת הגנה הירואית,מהמחלקה האורטופדית מיון, עם שחקן בשם של שחקנית , סנטר שהפעם האחרונה שעשה 35 דקות במשחק היה בזמן מלחמת האזרחים , שופטים מברגן בלזן, וכל זה ברעש של ניסוי מנועי סילון , בשלב מסויים לווילביקין נקטעו הרגליים , שמעון מזרחי עבר שבץ , ושיובל זוסמן קלע ריברס לייאפ משמאל שקייל היינס נושך לו את הכתף , עברתי חוויית לידה, מהכתמים על הספה , אני לא אפטר גם בעוד עשור. שאפו חברה , עשיתם לי את השבת.

ענק

13 דצמבר 2019, 00:45

ankram כתב:אני עדיין בשוק מוחלט. והגראס לא עוזר. 28 נקודות נתנו להם במחצית השניה , עם איזו שריקה (שוב) מפגרת לשלשה של מייק ג׳יימס (רעשן רעשן), תצוגת הגנה הירואית,מהמחלקה האורטופדית מיון, עם שחקן בשם של שחקנית , סנטר שהפעם האחרונה שעשה 35 דקות במשחק היה בזמן מלחמת האזרחים , שופטים מברגן בלזן, וכל זה ברעש של ניסוי מנועי סילון , בשלב מסויים לווילביקין נקטעו הרגליים , שמעון מזרחי עבר שבץ , ושיובל זוסמן קלע ריברס לייאפ משמאל שקייל היינס נושך לו את הכתף , עברתי חוויית לידה, מהכתמים על הספה , אני לא אפטר גם בעוד עשור. שאפו חברה , עשיתם לי את השבת.

גאון חחח

פוסט לפנתיאון

:dance3

13 דצמבר 2019, 00:53

למוניקה מקבל את מה שמגיע לו מרובדים וזה בסדר, הוא טרול
כריסטודולו לעומת זאת אמור להיות השנוא מספר 1 ואיכשהו זה עובר מתחת לרדאר כל השנים האלה

13 דצמבר 2019, 01:03

צסקא הפסידה, כי השחקנים של צסקא רגילים לשמוע את ההוראות שצועק להם המאמן במהלך המשחק. ביד אליהו הקהל לא נתן להם לשמוע את ההוראות, אז הם הפסידו.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 13 דצמבר 2019, 01:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

13 דצמבר 2019, 01:07

וואו איזה משחק
מהמהנים ביותר בשנים האחרונות
נערך לאחרונה על ידי A.Parker בתאריך 13 דצמבר 2019, 14:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

13 דצמבר 2019, 01:42

אתה המלך.

איזה משחק מדהים.
הרווחנו פה כל כך הרבה יותר ממה שמראה התוצאה...
משחק פשוט מדהים של כולם.

יובל ואלייז׳ה לקחו צעד קדימה כמו גברים כשכל הרכזים בקבר. זה העוד פוש קטן של בטחון שכל כך היה חסר להם. הראו שיש פה משהו מיוחד.
אייסי עם משחק חכם ומדוייק מתמיד וקלויארו עם התרומה הצנועה אבל המון הגנה ולחימה.
דורסי שלמרות שרחוק שנות אור מלהיות רכז- תקף את הטבעת ולא כפה את עצמו בהתקפה.
סנדי (עם ההגנה) ודני (עם הכדרור) שנתנו את הכמה דקות של מנוחה.
ג׳ייק שהיה נורא אבל בכל זאת תפר את הצ׳אקה מהפינה.

אבל בעיקר סקוטי ואותלו.
שני שחקני טופ-יורוליג, שהופכים את הקבוצה הזאת לטופ-יורוליג.
האנטר כל כך טוב שזה פשע שצסק״א נתנו לו ללכת. והוא דאג להראות להם את זה כמו אלוף אמיתי.
וסקוטי? אתם כבר יודעים שאני מאוהב ממזמן. :wubyellow

13 דצמבר 2019, 01:43

לפניי הכל חייב לציין לטובה את הארגון של התפאורה למשחק היום, השקיעו מאוד וזה הטריף את כל הקהל שדחף את השחקנים ולגמרי היה שותף לניצחון הזה, אז שאפו.
אני לא נהנתי ככה כבר הרבה מאוד זמן, באמת שאי אפשר לתאר במילים מה שהלך שם במיוחד ב2 דקות האחרונות, פיייי הייתה אווירה לא נורמלית...

ובנוגע למשחק עצמו, כולנו כבר גמרנו את המשחק לפניי שהוא התחיל, והאמת שגם באמצע הרבע השני זה היה נראה ככה.
אבל מה שהשחקנים עשו היום על המגרש בעיקר במחצית השנייה זה דבר שלא היה בהיכל כבר הרבה מאוד שנים, יאניס שטף להם את המוח במחצית והם התפוצצו על המגרש.
ראו שכל אחד בא לתת מיליון אחוז מעצמו, אף אחד לא וויתר לרגע אחד וזה בדיוק מה שיפה, האופי של הקבוצה ושל השחקנים האלה זה מה שמצליח להחזיק אותנו.

וכל זה בלי 3 שחקני חמישייה, לא אחד, לא שניים - שלושה!!
עם סגל בריא + רכז (ג'קסון למשל) מכבי לגמריי קבוצת פיינל פור וזה לא בושה להגיד את זה.
כל הכבוד לכל השחקנים ושזה רק ימשיך ככה.

נ"ב - שיפוט מחריד ומביש וזה רק הוסיף עוד יותר לניצחון הזה.

13 דצמבר 2019, 01:46

ankram כתב:

פשוט נפלא!! שנים רבות אני אוהד מכבי , פעם ראשונה שאני נתקל בזה.

אני בטוח שהאנשים הטובים האלה נהנו מאוד מהמשחק! :D
פרסם תגובה