המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
פעם ראשונה אחרי הרבה מאוד שנים שההנהלה הרשתה למאמן להביא איתו צוות ולא כפתה עליו עוזרשמואל1 כתב:מגיעה גם מילה טובה לצוות שעוטף אותו, עוזר המאמן היווני שאני לא זוכר את שמו נראה כמו אחלה של פרסונה. הוא נותן ליאניס הרבה שקט.
מכבי גם במו"מ להארכת חוזהו.
שמואל1 כתב:מגיעה גם מילה טובה לצוות שעוטף אותו, עוזר המאמן היווני שאני לא זוכר את שמו נראה כמו אחלה של פרסונה. הוא נותן ליאניס הרבה שקט.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:מגיעה גם מילה טובה לצוות שעוטף אותו, עוזר המאמן היווני שאני לא זוכר את שמו נראה כמו אחלה של פרסונה. הוא נותן ליאניס הרבה שקט.
ואסיליס יראגוטליס.
הוא מאוד קשור ליאניס. בעונה שעברה הם הסתובבו בעיר כמו בעל ואשה.
לפני כמה חודשים הם נכנסו אליי לבר. הזמנתי אותם לצ׳ייסר מבקבוק מסטיקא שהבאתי מיוון ודאגתי לאפס להם את החשבון.
יאניס הבטיח שיחזור לדבר איתי כדורסל ולא בא מאז
שמואל1 כתב:מגיעה גם מילה טובה לצוות שעוטף אותו, עוזר המאמן היווני שאני לא זוכר את שמו נראה כמו אחלה של פרסונה. הוא נותן ליאניס הרבה שקט.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:מגיעה גם מילה טובה לצוות שעוטף אותו, עוזר המאמן היווני שאני לא זוכר את שמו נראה כמו אחלה של פרסונה. הוא נותן ליאניס הרבה שקט.
ואסיליס יראגוטליס.
הוא מאוד קשור ליאניס. בעונה שעברה הם הסתובבו בעיר כמו בעל ואשה.
לפני כמה חודשים הם נכנסו אליי לבר. הזמנתי אותם לצ׳ייסר מבקבוק מסטיקא שהבאתי מיוון ודאגתי לאפס להם את החשבון.
יאניס הבטיח שיחזור לדבר איתי כדורסל ולא בא מאז
Holiday_Armadillo כתב:פעם ראשונה אחרי הרבה מאוד שנים שההנהלה הרשתה למאמן להביא איתו צוות ולא כפתה עליו עוזרשמואל1 כתב:מגיעה גם מילה טובה לצוות שעוטף אותו, עוזר המאמן היווני שאני לא זוכר את שמו נראה כמו אחלה של פרסונה. הוא נותן ליאניס הרבה שקט.
מכבי משלמת טוב מאוד למאמניםA.Parker כתב:אני עדיין לא מבין למה יאניס מיהר לחתום
Holiday_Armadillo כתב:מכבי משלמת טוב מאוד למאמניםA.Parker כתב:אני עדיין לא מבין למה יאניס מיהר לחתום
A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי משלמת טוב מאוד למאמניםA.Parker כתב:אני עדיין לא מבין למה יאניס מיהר לחתום
לא יודע כמה היא משלמת ביחס לגדולות, וגם אם כן, אני מאמין שלא רק כסף מניע אותו ומעבר לקבוצה בכירה יותר (שתיתן לו תקציב מוגדל ויותר סמכויות) גם משחק תפקיד.
בכל מקרה יכל לחכות עד סוף השנה ולבחון את הדברים. זה לא שמכבי לא היתה רוצה אותו בקיץ.
Hujirat כתב:A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי משלמת טוב מאוד למאמניםA.Parker כתב:אני עדיין לא מבין למה יאניס מיהר לחתום
לא יודע כמה היא משלמת ביחס לגדולות, וגם אם כן, אני מאמין שלא רק כסף מניע אותו ומעבר לקבוצה בכירה יותר (שתיתן לו תקציב מוגדל ויותר סמכויות) גם משחק תפקיד.
בכל מקרה יכל לחכות עד סוף השנה ולבחון את הדברים. זה לא שמכבי לא היתה רוצה אותו בקיץ.
לא הכל בחיים זה עוד 25% משכורת. התאקלם מצוין במועדון מפואר שנותן לו הרבה קרדיט וסמכויות.
יש לו 11 אלף איש שצועקים את השם שלו. בשום קבוצה בעולם לא יהיה לו את זה.
Hujirat כתב:A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי משלמת טוב מאוד למאמניםA.Parker כתב:אני עדיין לא מבין למה יאניס מיהר לחתום
לא הכל בחיים זה עוד 25% משכורת. התאקלם מצוין במועדון מפואר שנותן לו הרבה קרדיט וסמכויות.
החציל האצטקי כתב:Hujirat כתב:A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי משלמת טוב מאוד למאמניםA.Parker כתב:אני עדיין לא מבין למה יאניס מיהר לחתום
בדיוק.
לזה קוראים ״פאוור האוס״. ויאניס הוא חלק בלתי נפרד מלייצר את זה ולהפוך את מכבי מ״עוד קבוצה מבולבלת״ למועדון עם זהות איקונית.
כן, אם אני לא טועה בראיון הוא אמר שהוא התחיל ללמוד עבריתשופי שוף כתב:אם שמעתי נכון נאמר במסיבת העיתונאים שיאניס לומד עברית, וכרגע הוא יכול קצת להבין אבל לא הרבה יותר מזה.
מישהו יודע אם זה נכון?