25 מאי 2012, 11:11
yarinsaky כתב:אף אחד לא מדבר על חזרה של מילאן, גם אם בלו עוזב. זו עובדה שאולי אין לה הסבר, אבל היא עובדה. כנראה באמת יש כאן פישול של מכבי בעמדה ובגודל החוזה המשודרג.
בסופו של דבר הקו הקדמי יהיה כנראה גרגמל - מאריץ' עם אליהו ובלו או מחליף לבלו שאולי יהיה פורוורד אחר. לא כדאי לצפות לדברים אחרים ובסך הכול זה קו קדמי גבוה, חזק, עם פוטנציאל , אבל גם עם הסיכונים הידועים ( הבוסריות של גרגמל והנטיה לפציעות של מאריץ ).
מושלם אף פעם לא נקבל בתצקיבים של מכבי, זה אולי מקובל בברצלונה או בצסק"א, אבל גם הן נפלו השנה .
25 מאי 2012, 11:13
jol9 כתב:העניים עם מאריץ' נשמע סגור. כל האתרים מדברים על זה.
לגבי לאנג, זה טוב שדייויד לוחץ בעניין שלו. אולי זה יעזור.
יוסי, בעניין מילאן יש כאן סוג של פשלה. לדעתי הוא הוחתם כסנטר בכלל.
אחרת קשה להסביר. אם בלו נשאר, מילאן בטוח לא יחזור
25 מאי 2012, 11:25
25 מאי 2012, 11:41
yarinsaky כתב:אף אחד לא מדבר על חזרה של מילאן, גם אם בלו עוזב. זו עובדה שאולי אין לה הסבר, אבל היא עובדה. כנראה באמת יש כאן פישול של מכבי בעמדה ובגודל החוזה המשודרג.
בסופו של דבר הקו הקדמי יהיה כנראה גרגמל - מאריץ' עם אליהו ובלו או מחליף לבלו שאולי יהיה פורוורד אחר. לא כדאי לצפות לדברים אחרים ובסך הכול זה קו קדמי גבוה, חזק, עם פוטנציאל , אבל גם עם הסיכונים הידועים ( הבוסריות של גרגמל והנטיה לפציעות של מאריץ ).
מושלם אף פעם לא נקבל בתצקיבים של מכבי, זה אולי מקובל בברצלונה או בצסק"א, אבל גם הן נפלו השנה .
25 מאי 2012, 11:48
חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:אף אחד לא מדבר על חזרה של מילאן, גם אם בלו עוזב. זו עובדה שאולי אין לה הסבר, אבל היא עובדה. כנראה באמת יש כאן פישול של מכבי בעמדה ובגודל החוזה המשודרג.
אני לא חושב שמצ'באן הוא כזאת פשלה.
להחתמץ שחקן צעיר לחוזה אורך טווח יש שתי מטרות - 1) לפתח אותו לשחקן מוביל ולהנות מהתוצרים בשלב יחסית מאוחר 2) למכור אותו במכיר גבוהו ולעשות ממנו כסף שיושקע בקבוצה (מה שפרטיזן עושה טוב).
אם מכבי תצליח למכור את מצ'באן במחיר טוב, אז זו בפירוש סוג של הצלחה. בכל מקרה, מצ'באן מפנה למכבי לא מעט כסף במידה ולא ישאר, כך שגם אם הוא לא ימכר עבור מחיר טוב יתפנה למכבי לא מעט כסף.
בנוגע לפיסקה השניה שלך, אני מסכים עם כל מילה. נקווה לטוב
25 מאי 2012, 12:01
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:אף אחד לא מדבר על חזרה של מילאן, גם אם בלו עוזב. זו עובדה שאולי אין לה הסבר, אבל היא עובדה. כנראה באמת יש כאן פישול של מכבי בעמדה ובגודל החוזה המשודרג.
אני לא חושב שמצ'באן הוא כזאת פשלה.
להחתמץ שחקן צעיר לחוזה אורך טווח יש שתי מטרות - 1) לפתח אותו לשחקן מוביל ולהנות מהתוצרים בשלב יחסית מאוחר 2) למכור אותו במכיר גבוהו ולעשות ממנו כסף שיושקע בקבוצה (מה שפרטיזן עושה טוב).
אם מכבי תצליח למכור את מצ'באן במחיר טוב, אז זו בפירוש סוג של הצלחה. בכל מקרה, מצ'באן מפנה למכבי לא מעט כסף במידה ולא ישאר, כך שגם אם הוא לא ימכר עבור מחיר טוב יתפנה למכבי לא מעט כסף.
בנוגע לפיסקה השניה שלך, אני מסכים עם כל מילה. נקווה לטוב
האופציה השניה יכולה להיות רלוונטית רק במידה ומכבי תרוויח עליו יותר כסף ממה שהיא השקיע עליו.
מכיוון שמכבי השקיעה עליו סכומים לא נמוכים (הביי אאוט, השכר של חצי עונה בעונה שעברה, וחלק מהשכר של העונה), אני בספק אם היא תצליח להחזיר את כל סכום ההשקעה.
ומכיוון שמכבי עוד לא זכתה להינות ממנו על המגרש, אופציית המכירה לא נראית לי הכי חכמה.
25 מאי 2012, 12:05
25 מאי 2012, 12:08
25 מאי 2012, 12:12
25 מאי 2012, 12:13
חנו'ש כתב:אם אפשר באמת למכור אותו בסכום שיעלה על ההשקעה שמכבי השקיע בו, אז זה פתרון סביר.
אם לא, ואנחנו סתם נצא בהפסדים מכל הסיפור, לא עדיף שלפחות נהנה מיכולותיו על המגרש?
25 מאי 2012, 12:14
25 מאי 2012, 12:17
חנו'ש כתב:זו אמנם שחרור, אבל היא טוענת שבעיות המס של הלפרין יישארו זהות גם הקיץ ולכן זה תלוי בו האם יהיה מוכן לוותר על הכסף למס הכנסה.
אני לא מבינה יותר מידי במיסים, יש הגיון במה שהיא אומרת או שכרגיל היא מחרטטת שטויות??
25 מאי 2012, 12:26
חנו'ש כתב:זו אמנם שחרור, אבל היא טוענת שבעיות המס של הלפרין יישארו זהות גם הקיץ ולכן זה תלוי בו האם יהיה מוכן לוותר על הכסף למס הכנסה.
אני לא מבינה יותר מידי במיסים, יש הגיון במה שהיא אומרת או שכרגיל היא מחרטטת שטויות??
25 מאי 2012, 12:27
25 מאי 2012, 12:30
25 מאי 2012, 12:30
jol9 כתב:חביב, מכירתו של מצ'באן, אלא אם יימכר במחיר גבוה מאוד, לא יכול להיחשב כמוצלח.
זה כמו שתלך ותקנה פורשה עכשיו במליון ש"ח, תיכנס לחובות עד מעל הראש, ואחרי שנה וחצי תמכור אותו ב800K ותגיד, איזה יופי, אני אוכל לכסות חלק מההלוואות...
המהלך היה אמור לשים את מצ'באן כשחקן שמשחק הרבה דקות בקבוצה ותורם לה. תכלס אני בטוח שכשהביאו אותו, חשבו שהוא יהיה סוג של ניקולה.
זה שימכרו אותו ויורידו את השכר מהתקציב, זה לא אומר שמדובר במהלך טוב או חכם, אלא ככורח המציאות.
25 מאי 2012, 12:45
25 מאי 2012, 12:46
yarinsaky כתב:rc , מילא שהסגל שלך לא ריאלי מבחינה כספית ומבחינת היתכנות.
אבל מדוע לכל השדים אתה עדיין רוצה את בורשטיין כאן ? כאילו, אתה שם אותו בתור אחד שאתה רוצה ולא כהכרח. האמת שזה קצת משעשע.
25 מאי 2012, 12:48
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב, מכירתו של מצ'באן, אלא אם יימכר במחיר גבוה מאוד, לא יכול להיחשב כמוצלח.
זה כמו שתלך ותקנה פורשה עכשיו במליון ש"ח, תיכנס לחובות עד מעל הראש, ואחרי שנה וחצי תמכור אותו ב800K ותגיד, איזה יופי, אני אוכל לכסות חלק מההלוואות...
המהלך היה אמור לשים את מצ'באן כשחקן שמשחק הרבה דקות בקבוצה ותורם לה. תכלס אני בטוח שכשהביאו אותו, חשבו שהוא יהיה סוג של ניקולה.
זה שימכרו אותו ויורידו את השכר מהתקציב, זה לא אומר שמדובר במהלך טוב או חכם, אלא ככורח המציאות.
אני לא בטוח ואני גם די נוטה להאמין שהעבודה שמכבי החתימה אותו לחוזה ארוך טווח מעידה על כך שחשבו על האופציה השנייה.
חוץ מזה, מכבי קנתה את מצ'באן במשהו כמו 350 אלף דולר. אני די בטוח שהיא תוכל למכור אותו ביותר.
25 מאי 2012, 12:52