פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת׳רד המלפפונים - #התחלנו

16 דצמבר 2019, 12:02

Jack55 כתב:
cannon כתב:רועי כהן:

Only an unexpected move from Milan will prevent Aaron Jackson from signing with Maccabi Tel Aviv later toady. He's expected to arrive in TLV only next week, will earn approx 65k per month until the end of the season

יאללה זה קרוב מתמיד.

זה כבר יותר מעודד. רועי כהן דייק הקיץ

16 דצמבר 2019, 12:04

אגב את הפוסט האחרון שלו באינסטוש, זה שהוא במדי הקבוצה הסינית ועשה לייק לכל המגיבים שהם אוהדי מכבי - הוא כבר הוריד. ככה שמהקבוצה הזאת אני מניח שכבר שוחרר. נותר רק לקוות שיסגור כאן. אם כן החתמה מצוינת לדעתי

16 דצמבר 2019, 12:10

גם האנטר עזר: ג'קסון צפוי להרוויח 65 אלף דולר במכבי
אחרי הפציעות של וולטרס ודיברתולומיאו, שגמר את העונה, הצהובים קרובים להחתמת אלטרנטיבה: הרכז בן ה-33, אלוף אירופה לשעבר, אמור להצטרף רשמית במהלך היום
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... 72&lang=he

16 דצמבר 2019, 12:15

er79 כתב:אגב את הפוסט האחרון שלו באינסטוש, זה שהוא במדי הקבוצה הסינית ועשה לייק לכל המגיבים שהם אוהדי מכבי - הוא כבר הוריד. ככה שמהקבוצה הזאת אני מניח שכבר שוחרר. נותר רק לקוות שיסגור כאן. אם כן החתמה מצוינת לדעתי

לגמרי, זה השחקן הכי טוב ומתאים שיכלו להביא כרגע בהתחשב בנסיבות.
גם אם בסופו של דבר הוא לא יפציץ ויהיה מדהים זה עדיין לא ישנה את העובדה שעל הנייר נכון לעכשיו הוא השחקן הכי טוב שיכלו להביא, אז אם אכן זה יקרה רשמית מגיע להנהלה שאפו.

16 דצמבר 2019, 12:15

Ran222 כתב:נראה לי שאני היחיד שחושב שארון ג'קסון זו החתמה לא טובה...

אף פעם לא עפתי על יכולת ניהול המשחק שלו.

אסור לשכוח שאמנם הוא היה רול פלייר בצסקא, אבל מגיע אחרי שנה פלוס בסין בתפקיד של סקורר שמרים מלא זריקות במשחק.

אני לא רואה איך הוא משתלב עם ווילבקין.

יותר כמו דורסי משודרג, וזה לא מה שיעשה את ההבדל או יחפה על החסר אם מסתכלים עד סוף העונה ולא לטווח קצר.

לא הייתי אומר.
כן, הוא זרק הרבה כי זה מה שעושים בסין, אבל הוא גם אחראי לסדר גודל של 42-44% מהאסיסטים של הקבוצה שלו כשהוא על המגרש, וזה המון.
תוסיף לזה אחוז איבודים נמוך (12-16%) ואחוזי קליעה אפקטיביים גבוהים מאוד- סדר גודל של 65% טרו-שוטינג בבייג׳ינג ו״רק״ 55% בגואנגשה השנה.
תוסיף לזה את הקילומטרז׳ האדיר שהוא מביא מצסק״א והיכולת שלו לשחק טוב ליד עוד גארדים דומיננטיים וקיבלת כאן את הרכז הכי טוב שיכולת להביא.

דורסי משודרג מאיזה בחינה?
הם שחקנים אחרים. ג׳קסון מכדרר ומוסר ברמה גבוהה גם בגילו. זה לא דבר ששוכחים.
השאלה העיקרית היא איך הרגליים שלו בהגנה והאם הקליעה שלו תיפול באחוזים גבוהים.

אני מעריך שהוא בסדר, וישדרג אותנו משמעותית.

16 דצמבר 2019, 12:17

er79 כתב:אגב את הפוסט האחרון שלו באינסטוש, זה שהוא במדי הקבוצה הסינית ועשה לייק לכל המגיבים שהם אוהדי מכבי - הוא כבר הוריד. ככה שמהקבוצה הזאת אני מניח שכבר שוחרר. נותר רק לקוות שיסגור כאן. אם כן החתמה מצוינת לדעתי

ניקולה גם התחיל לעקוב אחריו באינסטוש. זה נראה שזה סגור ברגע שמסיימים עם כל העניינים הבירוקרטיים.

16 דצמבר 2019, 12:19

אם כן הוא חותם זה נראה כאילו מישהו עשה ריסטארט על כל ההיתנהלות של מכבי , גם בעניין יאניס וגם בחיזוק שהביאו שזה הכי טוב שייש לאור האופציות שהיו .

16 דצמבר 2019, 12:20

הוא קצת יותר כבד, פחות אתלטי מבעבר לפחות לפי הסירטונים. מה שכן, מצד אחד הוא לא יכול להרשם לליגה (לא כדאי) ולכן בליגה הוא לא תחליף לג'וני די, אבל א. למי אכפת מהליגה. ב. עם המאמצים האדירים ביורליג, עדיף שבגילו ישחק רק במסגרת אחת.

מה שכן, וזה תמיד הכי קשה בשילוב שחקן במאצע העונה, חוסר ההיכרות שלו והאיבודים של התיאום שבדרך כלל קוראים בהכנה ונעלמים לאט לאט לתוך העונה יכולים להגיע בזמנים כואבים יותר. אבל זה מה יש.

16 דצמבר 2019, 12:22

Mitelka כתב:הוא קצת יותר כבד, פחות אתלטי מבעבר לפחות לפי הסירטונים. מה שכן, מצד אחד הוא לא יכול להרשם לליגה (לא כדאי) ולכן בליגה הוא לא תחליף לג'וני די, אבל א. למי אכפת מהליגה. ב. עם המאמצים האדירים ביורליג, עדיף שבגילו ישחק רק במסגרת אחת.

מה שכן, וזה תמיד הכי קשה בשילוב שחקן במאצע העונה, חוסר ההיכרות שלו והאיבודים של התיאום שבדרך כלל קוראים בהכנה ונעלמים לאט לאט לתוך העונה יכולים להגיע בזמנים כואבים יותר. אבל זה מה יש.

למה בעצם לא לרשום אותו לליגה כזר האחרון?
הרי יש עוד מקום לא?

16 דצמבר 2019, 12:24

עם האיכות האנושית (ואיכות הכדורסל) שיש בקבוצה השנה, קשה לי לראות אותו נכשל.

חבל שלא יהיה זמין לפאו.

16 דצמבר 2019, 12:38

משהוא זז לכיוון חיובי בקבלת ההחלטות של מכבי בזמן האחרון.

16 דצמבר 2019, 12:41

לא מצטרפת ל-babdwagon כרגע
שחקנים שמגיעים מסין אף פעם לא מריחים לי טוב

16 דצמבר 2019, 12:52

Jack55 כתב:
Mitelka כתב:הוא קצת יותר כבד, פחות אתלטי מבעבר לפחות לפי הסירטונים. מה שכן, מצד אחד הוא לא יכול להרשם לליגה (לא כדאי) ולכן בליגה הוא לא תחליף לג'וני די, אבל א. למי אכפת מהליגה. ב. עם המאמצים האדירים ביורליג, עדיף שבגילו ישחק רק במסגרת אחת.

למה בעצם לא לרשום אותו לליגה כזר האחרון?
הרי יש עוד מקום לא?

אני הייתי מחכה למועד הרישום האחרון (נדמה לי אפריל). בשביל מה לבזבז את המקום האחרון של הרישום כבר עכשיו? גם ככה המשחקים בליגה עד אפריל לא רלוונטים, ועד אז לך תדע מי יפצע וכו'.

16 דצמבר 2019, 12:56

Holiday_Armadillo כתב:לא מצטרפת ל-babdwagon כרגע

that's racist!

16 דצמבר 2019, 13:07

Asf כתב:

that's racist!
אופסי

16 דצמבר 2019, 13:11

אדגר פו כתב:משהוא זז לכיוון חיובי בקבלת ההחלטות של מכבי בזמן האחרון.

נראה אם יביאו חיזוק גם לקו הקדמי לפני שמכריזים על מהפך. כי המצב שם לא טוב יותר מבקו האחורי. בלאק פצוע כבר חודש. כספי חודשיים.ואין צפי לחזרה.

16 דצמבר 2019, 13:12

מלקולם דלייני?

16 דצמבר 2019, 14:13

לגמרי. גם מביאים שחקן טוב (כנראה) וגם מביאים אותו בחוזה לא זול עד סוף העונה. עכשיו הם צריכים להביא גם גבוה, אפילו ישראלי. סטודמאייר אופציה טובה יחסית, במידה וישתלב חברתית.

16 דצמבר 2019, 14:14

A.Parker כתב:

לגמרי. גם מביאים שחקן טוב (כנראה) וגם מביאים אותו בחוזה לא זול עד סוף העונה. עכשיו הם צריכים להביא גם גבוה, אפילו ישראלי. סטודמאייר אופציה טובה יחסית, במידה וישתלב חברתית.

קודם שיביאו אחר כך נדבר

16 דצמבר 2019, 14:16

אסף וcannon יש עוד החתמה בדרך?חושבים על זה?מישהו כתחליף לבלאק וכספי?אנא עשו לנו סדר בבקשה . זה ממש לא מובן מאליו שאתם מעדכנים אותנו...תודה אחים
נושא נעול