המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:אם כן הוא חותם זה נראה כאילו מישהו עשה ריסטארט על כל ההיתנהלות של מכבי , גם בעניין יאניס וגם בחיזוק שהביאו שזה הכי טוב שייש לאור האופציות שהיו .
Done deal: American PG @AaronfingJ has agreed today to terminate his contract with Chinese team and he is signing with @MaccabitlvBC until the end of season.
אפשר לפתוח שמפניות. זה המנהל של יורוהופס, הוא לא מפרסם דברים שלא סגורים הרמטית.Jack55 כתב:אפשר לחגוג כבר?Done deal: American PG @AaronfingJ has agreed today to terminate his contract with Chinese team and he is signing with @MaccabitlvBC until the end of season.
https://twitter.com/nikosvarlas/status/ ... 04834?s=20
שמואל1 כתב:אפשר לפתוח שמפניות. זה המנהל של יורוהופס, הוא לא מפרסם דברים שלא סגורים הרמטית.Jack55 כתב:אפשר לחגוג כבר?Done deal: American PG @AaronfingJ has agreed today to terminate his contract with Chinese team and he is signing with @MaccabitlvBC until the end of season.
https://twitter.com/nikosvarlas/status/ ... 04834?s=20
Mmm כתב:לא יאמן שלא מביאים גיבוי לכספי ובלאק...איך נעבור את זניט ופאו?אני לא אופטימי
אדגר פו כתב:קנת פריד שחקן חופשי, לא ?
MTA2311 כתב:"שמפניות".... "חגיגות".... "ריסטארט מלא להתנהלות" (כאילו שכחו שפתחו את העונה עם רכז אחד בסגל).....
למה שום דבר אף פעם לא בפרופורציות פה
MTA2311 כתב:"שמפניות".... "חגיגות".... "ריסטארט מלא להתנהלות" (כאילו שכחו שפתחו את העונה עם רכז אחד בסגל).....
מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:"שמפניות".... "חגיגות".... "ריסטארט מלא להתנהלות" (כאילו שכחו שפתחו את העונה עם רכז אחד בסגל).....
להיפך הכל בפרופורציה , בגלל זה אנשים פה כולל אני כל כך מופתעים שמחתימים שחקן נורמלי ולא איזה עב'מ , אולי ריסטארט זה מוגזם אבל הכוונה שההתנהלות קצת לא אופיינית למכבי של השנים האחרונות .
oferkm8 כתב:בלי להביא מחליף ישראלי לעמדות 4-5 לא יגיעו לשום מקום.
כספי גמור , בלאק חצי גמור וכמה זמן יכול האנטר להחזיק לבד?
ג"ו אלכסנדר חתם בקבוצת תחתית בצרפת לפני חודש.
שלבים אחרים לגמרי של הקריירהשמואל1 כתב:מלקולם דלייני?Holiday_Armadillo כתב:לא מצטרפת ל-babdwagon כרגע
שחקנים שמגיעים מסין אף פעם לא מריחים לי טוב
Holiday_Armadillo כתב:שלבים אחרים לגמרי של הקריירהשמואל1 כתב:מלקולם דלייני?Holiday_Armadillo כתב:לא מצטרפת ל-babdwagon כרגע
שחקנים שמגיעים מסין אף פעם לא מריחים לי טוב
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים