Hujirat כתב:זה שהוא מקבל כל שנה תפקיד יותר גדול. זה שהוא קיבל חוזה מעבר לחוזה הרוקי. יחסית לזה שהוא שנה שלישית, הוא מאוד צעיר. האחוזים שלו ל3 משקרים כי הוא לא זרק מספיק ושנים קודמות קלע טוב יותר. יש לו יד טובה והוא הוכיח את זה. הוא ארוך ואתלטי ומתאים בול למבנה הגוף שהליגה מקדשת. יש לו אחוזים מאוד גבוהים ליד הסל (67%) והוא יודע לעשות קצת מכל דבר. מגן סביר מינוס.
בנימה יותר רכילותית אני גם מאזין קבוע לפוד קאסט של ת'רו דה ווייר ויצא שהתכתבתי בקיץ עם מייק ושאלתי בעניין לפני שסגר. הוא אמר שהוא יודע מ"יודעי דבר" למיניהם שאין שום סיבה לדאוג לעתידו
https://8points9seconds.com/2019/10/10/ ... -t-j-leaf/הוא לא קיבל חוזה חדש. זה עדיין חוזה הרוקי שלו. הפייסרס בסה״כ מימשו אופציה.
״תפקיד גדול יותר״? - אני רואה אותו עם 0.6 דקות יותר השנה. 9.6 דקות זה בתכל׳ס כלום.
כן, הוא צעיר, אבל כמה אפסייד יש שם?
האחוזים שלו משלוש דווקא אחלה. עם 45% משם היית מצפה שיזרוק יותר.
אבל השחרור שלו איטי, והוא קולע ב62% מהקו, ובשנה שעברה פגע רק ב26% משלוש. אז אולי הוא לא כזה קלעי?
הוא ארוך ואתלטי ומתאים למבנה הגוף שהליגה מקדשת?
לא יודע. הוא 2.08 על 100 קילו. הוא מאוד רזה ולא מספיק טוב עם הכדור בידיים כדי לשחק בכנף. הוא שחקן פנים, ומוגבל.
הוא לא זריז מספיק בשביל להתמודד עם כל מיני קומבו-פורוורדס בעמדה 4, וחלש וקטן מדי ל5. גם לא רים פרוטקטור.
הוא כן הוסיף קצת שריר וההגנה והריבאונד שלו כן השתפרו, אבל לא מספיק.
השנה גם גוגא ביטאדזה נכנס למאבק על הדקות והוא הרבה יותר מתאים פיזית לשחק 5. הוא גם לא נופל ממנו בקליעה.
מצד שני, הליגה אכן מקדשת ריווח אז שחקנים כמו טי. ג׳יי. וורן, דאג מקדרמוט ואפילו ג׳קאר סמפסון משחקים לפניו ב-4.
בקיצור, הסיטואציה שלו בפייסרס לא טובה, איך שלא תסובב את זה.
התפקיד שלו לא גדל. הוא תקוע במקום ולא מתקדם מספיק או מתאים מספיק לשחקנים שלידו כדי לקבל דקות.
עדיין, אני מבין שאוהבים אותו שם. כמו שאוהבים את ג׳ייק כאן. זה כיף שיש לך שחקן בלי אגו על הספסל שיקפוץ מתי שיקראו לו.
כשימצאו שחקן טוב יותר, לא יהססו לחתוך. את שניהם.
האם קבוצת אן בי איי אחרת מתלהבת מליף? אני בספק.
קח פרוספקטים כמו בנדר או מרקז כריס שלכאורה שיחקו הרבה יותר והביאו סביבם הרבה הייפ וגם הם התקשו להשיג חוזה.
קח שחקן כמו הנרי אלנסון שנבחר באותו מקום שנה לפניו ועשה מסלול דומה והשיג בלחץ חוזה דו-צדדי, וגם זה אחרי שהספיק לקבל קצת יותר דקות בניקס האומללים.
קח שחקן שנבחר מקום לפניו בדראפט ויושב על בלטה דומה בקבוצה אחרת, די ג׳יי ווילסון כזה. מישהו בליגה ירוץ אחריו אחרי שחימם את הספסל של מילווקי שלוש שנים? כנראה שלא.
אני חושב שהוא במלכוד. הוא פשוט לא משחק מספיק בשביל להראות מה הוא יודע.
הוא עושה הרבה דברים בצורה לא רעה, אבל לא בולט אצלו שום נתון סטטיסטי, ובפייסרס אפילו לא זרקו אותו לג׳י-ליג מספיק כדי לנפח מספרים.
אפילו בליגות הקיץ הוא לא הרשים מי יודע מה. הקיץ הוא לא שיחק בכלל, ובשנתיים קודם לכן הוא הביא מספרים צנועים של 12 ו6 באחוזים רעים.
בוא נגיד כזה דבר: כשאתה הטי ג׳יי השלישי הכי טוב בקבוצה שלך, מצבך לא משהו.