ShiriV כתב:יש דייקתי במילאנו. אבל לקחתי סיכון מיותר עם באסקוניה..
כל פעם הסלים האלה בשנייה האחרונה..זה יכול להטריף אותי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:יש דייקתי במילאנו. אבל לקחתי סיכון מיותר עם באסקוניה..
felix_r כתב:טוז'ה, אנחנו מתקרבים ל Migelitas שבמקום הראשון באינטרבסקט. הוא שם ניצחון לפאו.
נ.ב. עכשיו ראיתי שעשית שינוי במשחק מילאנו - ולנסיה למילאנו ב 7 . גדול!
offry כתב:הופה מדויק בריאל
offry כתב:הופה מדויק בריאל
לאmy man כתב:מישהו הימר על זניט?
נוספו לשירי,ShiriV כתב:יש דייקתי במילאנו. אבל לקחתי סיכון מיותר עם באסקוניה..
רק אומר, את המשחק של מילאנו הימרת לפני שניהם... צריך לדעת ממי להעתיק מהShiriV כתב:בחייאת שמואל וטוז'ה, למדו אותי בבקשה את הנוסחה הנכונה להישארות קבועה בצמרת המנחשים.. אני אכולת קינאה
Shay_uzan כתב:לא פחות מ5(!) דיוקים היו בניצחון של מילאנו!נוספו לשירי,ShiriV כתב:יש דייקתי במילאנו. אבל לקחתי סיכון מיותר עם באסקוניה..
שמואל, A.Parker, toja ובשלות
שירי, בחירה שלך על איזה חצי של הכוס להסתכל
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
אם זה לא, העולם יקרוס, מאז שהתחלתי לעקוב, הכי הרבה שזכור לי זה 3שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:לא פחות מ5(!) דיוקים היו בניצחון של מילאנו!נוספו לשירי,ShiriV כתב:יש דייקתי במילאנו. אבל לקחתי סיכון מיותר עם באסקוניה..
זה שיא חדש לכמות דיוקים במשחק בודד?
אני אבדוק סופית עוד מעטShay_uzan כתב:אם זה לא, העולם יקרוס, מאז שהתחלתי לעקוב, הכי הרבה שזכור לי זה 3שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:לא פחות מ5(!) דיוקים היו בניצחון של מילאנו!נוספו לשירי,ShiriV כתב:יש דייקתי במילאנו. אבל לקחתי סיכון מיותר עם באסקוניה..
כן, זה לבד יותר מרוב הסבבים שהיוShay_uzan כתב:אני אבדוק סופית עוד מעטShay_uzan כתב:אם זה לא, העולם יקרוס, מאז שהתחלתי לעקוב, הכי הרבה שזכור לי זה 3שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:לא פחות מ5(!) דיוקים היו בניצחון של מילאנו!נוספו לשירי,ShiriV כתב:יש דייקתי במילאנו. אבל לקחתי סיכון מיותר עם באסקוניה..
Shay_uzan כתב:רק אומר, את המשחק של מילאנו הימרת לפני שניהם... צריך לדעת ממי להעתיק מהShiriV כתב:בחייאת שמואל וטוז'ה, למדו אותי בבקשה את הנוסחה הנכונה להישארות קבועה בצמרת המנחשים.. אני אכולת קינאה
הוא לפחות הימרfelix_r כתב:טוז'ה! איך הימרת על ז'לגיריס? מה אתה גנוב? ז'לגיריס קבוצה מתה. ניסית לתפוס הפתעה וסתם נפלת. חבל
felix_r כתב:טוז'ה! איך הימרת על ז'לגיריס? מה אתה גנוב? ז'לגיריס קבוצה מתה. ניסית לתפוס הפתעה וסתם נפלת. חבל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים