המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:ankram כתב:Jack55 כתב:מעבר דיי מפתיע - קווין פאנתר ישוחרר מאולימפיאקוס ויחתום בכוכב האדום בימים הקרובים - https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... na-zvezda/
עד עכשיו ביורוליג פאנתר העמיד ממוצעים של 7 נק', 2 ריב' ואסיסט ב18 דק' במדי אולימפיאקוס.
בנוסף דיווחים גם שולדימיר סטימאץ' שמשחק בפנר יחתום בכוכב האדום בסוף השבוע (נגמר לו החוזה בפנר).
פאנתר לא הצליח לעשות את המעבר ליורוליג , זה כבר השחקן השני או ה 3 שאולימפיאקוס משחררת (זכור לי גם קוזמינקאס ואולי עוד אחד) , או שיש שם בעיות כלכליות , או שדי ויתרו על עונת היורוליג.
יחד עם סטימאץ' (במידה ונכון) הכוכב מתחזקת , או שאולי מתרקם לו טרייד בראון-סטימאץ' (קשה לי להאמין).
כן אולימפיאקוס מאבדת את זה ממש...
מצד שני שני המהלכים האלה מאוד מחזקים את הכוכב אם וכאשר יקרו, ולא יכול להיות טרייד כי סטימאץ כאמור פשוט מסיים חוזה והוא יהיה שחקן חופשי.
toja27 כתב:Jack55 כתב:ankram כתב:Jack55 כתב:מעבר דיי מפתיע - קווין פאנתר ישוחרר מאולימפיאקוס ויחתום בכוכב האדום בימים הקרובים - https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... na-zvezda/
עד עכשיו ביורוליג פאנתר העמיד ממוצעים של 7 נק', 2 ריב' ואסיסט ב18 דק' במדי אולימפיאקוס.
בנוסף דיווחים גם שולדימיר סטימאץ' שמשחק בפנר יחתום בכוכב האדום בסוף השבוע (נגמר לו החוזה בפנר).
פאנתר לא הצליח לעשות את המעבר ליורוליג , זה כבר השחקן השני או ה 3 שאולימפיאקוס משחררת (זכור לי גם קוזמינקאס ואולי עוד אחד) , או שיש שם בעיות כלכליות , או שדי ויתרו על עונת היורוליג.
יחד עם סטימאץ' (במידה ונכון) הכוכב מתחזקת , או שאולי מתרקם לו טרייד בראון-סטימאץ' (קשה לי להאמין).
כן אולימפיאקוס מאבדת את זה ממש...
מצד שני שני המהלכים האלה מאוד מחזקים את הכוכב אם וכאשר יקרו, ולא יכול להיות טרייד כי סטימאץ כאמור פשוט מסיים חוזה והוא יהיה שחקן חופשי.
פאנתר גם ככה לא קיבל דקות מאז עזיבתו של בלאט ככה שהעזיבה שלו לא ממש פוגעת בהם.
לא יודע לגמרי מה הסיבה, אבל ממה שהצלחתי להתרשם מהמעט שראיתי ממנו שזה שחקן עם יכולות התקפיות אבל ראה רק את הסל.
סטימאץ' מאוד מתאים לדנא של הכוכב האדום ואם אכן בראון ישאר ( וכל זה לא רק הכשרת הקרקע לעזיבתו תמורת בייאוט רציני מאוד) אז רואה את הכוכב האדום מתחזקת.
החציל האצטקי כתב:דושקו איבאנוביץ׳ עוזב את בשיקטש.
כאילו רק שני שחקנים משחקים בכסאות המוזיקליים של באסקוניה.
Hujirat כתב:חיזוק משמעותי בריבאונד. לא הרבה מעבר.
שטימאץ בטח בדרכו חזרה לכוכב
felix_r כתב:לא יודע מה מצבו של בלאק, אבל אולי שווה למכבי להציע לשטימאץ חוזה זמני ל 2-3 חודשים.
felix_r כתב:Hujirat כתב:חיזוק משמעותי בריבאונד. לא הרבה מעבר.
שטימאץ בטח בדרכו חזרה לכוכב
לא חושב שתומאס טוב יותר בריבאונד משטימאץ. אבל גם אם כן, זה לא העניין.
לדעתי, תומאס בכלל בא להיות תחליף ליאן וסלי. בהשוואה לשטימאץ תומאס יותר זריז בהגנה, יותר אתלטי וקפיצי, עושה גגות. תומאס לא ברמה של וסלי , אבל כל ההגנה של פנרבחצ'ה הייתה בנויה על יכולתו האתלטית של וסלי (שנעלמה בינתיים מאז הפציעה). בלי איזה קפיץ סוג של "רים פרוטקטר" שום דבר שם לא עובד. בשביל זה בא תומאס.
Mmm כתב:felix_r כתב:לא יודע מה מצבו של בלאק, אבל אולי שווה למכבי להציע לשטימאץ חוזה זמני ל 2-3 חודשים.
ישחק מול אנדולו ממה שאני שומע
Mmm כתב:Joe Alexader leaves Le Portel https://t.co/Y126yKpBDh via @Carchia
להביא לליגה
אדגר פו כתב:אולי יחזור לחולוניה ויתאחד עם החברים שלו.
החציל האצטקי כתב:פנר מרימה את מלקולם תומאס במקום שטימאץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־15 אורחים