המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:גאלי שחקן. הורג את מכבי.
felix_r כתב:כבר כמה משחקים שאני רואה את דורי סהר משותף מדי פעם, אבל לא תורם כלום. למה לא הביאו רכז מהנוער. היה תורם יותר, כי בגארדים ההבדלים הפיזיים הם פחות משמעותיים מאשר בגבוהים
Jack55 כתב:באסה שג׳קסון לא משחק בחמישי, מרחם על סקוטי.
itai7 כתב:felix_r כתב:כבר כמה משחקים שאני רואה את דורי סהר משותף מדי פעם, אבל לא תורם כלום. למה לא הביאו רכז מהנוער. היה תורם יותר, כי בגארדים ההבדלים הפיזיים הם פחות משמעותיים מאשר בגבוהים
בכלל, אם זה דור עתיד של מכבי, המצב רע
my man כתב:itai7 כתב:felix_r כתב:כבר כמה משחקים שאני רואה את דורי סהר משותף מדי פעם, אבל לא תורם כלום. למה לא הביאו רכז מהנוער. היה תורם יותר, כי בגארדים ההבדלים הפיזיים הם פחות משמעותיים מאשר בגבוהים
בכלל, אם זה דור עתיד של מכבי, המצב רע
אויש נו..
שיחק דקה פה וחצי דקה שם ומתלוננים על חוסר תרומה שלו? זה לא רציני..
Bluesman כתב:למי בכלל אכפת מהמשחק הזה? מכבי עם הרכב מגוחך וגם אין לה ראש למשחק. הדבר היחיד לקחת מכאן זה להיזכר איזה שחקן הגנה פח כהן. הדבר היחיד שצריכים להיות מוטרדים ממנו זה שנראה שזוס שוב בירידה בהמשך למה שראינו מול פאו. חוץ מזה, כלום כאן לא מעניין.
my man כתב:Bluesman כתב:למי בכלל אכפת מהמשחק הזה? מכבי עם הרכב מגוחך וגם אין לה ראש למשחק. הדבר היחיד לקחת מכאן זה להיזכר איזה שחקן הגנה פח כהן. הדבר היחיד שצריכים להיות מוטרדים ממנו זה שנראה שזוס שוב בירידה בהמשך למה שראינו מול פאו. חוץ מזה, כלום כאן לא מעניין.
הילד עייף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים