arie85 כתב:אולי ג'וני אובריינט? הקבוצה שלו הודחה מאירופה
זו העונה הראשונה מזה שנים שמכבי נטולת שחקנים טיפשים. תן ליהנות ממנה. PLS.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arie85 כתב:אולי ג'וני אובריינט? הקבוצה שלו הודחה מאירופה
שמוליק כתב:arie85 כתב:אולי ג'וני אובריינט? הקבוצה שלו הודחה מאירופה
arie85 כתב:שמוליק כתב:arie85 כתב:אולי ג'וני אובריינט? הקבוצה שלו הודחה מאירופה
דורסי קצת לקח את התפקיד הזה לדעתי
felix_r כתב:יש לי חשד, שאחרי שהתחזקה בשטימאץ, הכוכב האדום תרצה לשחרר את ג'יימס גיסט. לגיסט היו שם בעיות גם עם האוהדים, וגם עם ההנהלה. הייתי בודק את הנושא. נכון, גיסט כבר לא בשיא (בעיקר בהתקפה), אבל הוא עדיין נותן עבודה טובה בהגנה. אנחנו גם לא צריכים סנטר פותח, אלא מישהו שיתן להאנטר 15 דקות מנוחה.
שופי שוף כתב:felix_r כתב:יש לי חשד, שאחרי שהתחזקה בשטימאץ, הכוכב האדום תרצה לשחרר את ג'יימס גיסט. לגיסט היו שם בעיות גם עם האוהדים, וגם עם ההנהלה. הייתי בודק את הנושא. נכון, גיסט כבר לא בשיא (בעיקר בהתקפה), אבל הוא עדיין נותן עבודה טובה בהגנה. אנחנו גם לא צריכים סנטר פותח, אלא מישהו שיתן להאנטר 15 דקות מנוחה.
האמת שגיסט היה השם הראשון שעלה לי בראש בעקבות המצב שלו בכוכב.
מצד אחד, הוא מוכח ביורוליג, אבל אני גם לא חושב שהוא חמש של ממש אפילו בליגה נמוכה כמו היורוליג, וגם זה שחקן זר שלישי בקבוצה מעל גיל 33 ביחד עם האנטר וג'קסון.
מקלין עמוק מעבר לשיא. לא חושב שהשם שלו בכלל יעלההחציל האצטקי כתב:אני חושב שגם ג׳אמל מקלין יכול לעלות כמועמד.
כבר שיחק אצל יאניס באולימפיאקוס ואמור להכיר את השיטה.
משחק כרגע בססארי שנותנת עונה מצויינת בשתי המסגרות. חתם שם בקיץ, אבל השאיר סעיף יציאה ליורוליג.
זו יכולה להיות הזדמנות טובה לממש אותו...
Blondjam כתב:מקלין עמוק מעבר לשיא. לא חושב שהשם שלו בכלל יעלההחציל האצטקי כתב:אני חושב שגם ג׳אמל מקלין יכול לעלות כמועמד.
משחק כרגע בססארי שנותנת עונה מצויינת בשתי המסגרות. חתם שם בקיץ, אבל השאיר סעיף יציאה ליורוליג.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
אני פחות חושב שהוא מועמד ראוי. תחושתי שדווקא נופתע לטובה עם המחליף של טאריק. לא הייתי פוסל לחלוטין את סיכויי הגעתו של פאריד. מניח שאם שמו עלה כמועמד, גם ג'קסון מעורב בניסיונות השכנוע. יכול להיות שיחוק רציניהחציל האצטקי כתב:Blondjam כתב:מקלין עמוק מעבר לשיא. לא חושב שהשם שלו בכלל יעלההחציל האצטקי כתב:אני חושב שגם ג׳אמל מקלין יכול לעלות כמועמד.
לא הייתי אומר.
בשנה שעברה עשה 10.3 נק׳, 4.7 ריב׳, 1.6 אס׳, 1.4 חט׳ בפחות מ-23 דקות בקובאן. 16.3 מדד ביורוקאפ.
סה״כ בן 31.
הסיטואציה שלו בססארי לא טובה, אבל רק לפני שנתיים עשה עם יאניס פלייאוף באולימפיאקוס...
ההיכרות המוקדמת פה היא פקטור חשוב.
Blondjam כתב:אני פחות חושב שהוא מועמד ראוי. תחושתי שדווקא נופתע לטובה עם המחליף של טאריק. לא הייתי פוסל לחלוטין את סיכויי הגעתו של פאריד. מניח שאם שמו עלה כמועמד, גם ג'קסון מעורב בניסיונות השכנוע. יכול להיות שיחוק רציני
Blondjam כתב:מקלין עמוק מעבר לשיא. לא חושב שהשם שלו בכלל יעלההחציל האצטקי כתב:אני חושב שגם ג׳אמל מקלין יכול לעלות כמועמד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־23 אורחים