A.Parker כתב:לאן הגענו...לא מאמין שאבדיה הפך למשיח שיכול לגאול את הקבוצה
זה המצב, מישהו צריך להתפוצץ ואני לא רואה מישהו אחר עושה את זה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:לאן הגענו...לא מאמין שאבדיה הפך למשיח שיכול לגאול את הקבוצה
TAYO כתב:A.Parker כתב:לאן הגענו...לא מאמין שאבדיה הפך למשיח שיכול לגאול את הקבוצה
A.Parker כתב:TAYO כתב:A.Parker כתב:לאן הגענו...לא מאמין שאבדיה הפך למשיח שיכול לגאול את הקבוצה
אבדיה מהאחרונים שאני רואה מתפוצץ, ויותר סביר שהוא יגרום לפיצוץ דו"צ.
מי יכול להתפוצץ? לא יודע, אולי סקוטי והאנטר שמפתיעים כל פעם מחדש, דורסי שקלעי אדיר, בראיינט המוכשר, אולי אפילו אייסי ישחק חכם ויהיה בצבע.
אבדיה? פחות.
Runner30 כתב:שיתפוצץ בהגנה. יש מספיק שחקנים שיכולים לייצר נקודות גם בלעדיו.
TAYO כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:A.Parker כתב:לאן הגענו...לא מאמין שאבדיה הפך למשיח שיכול לגאול את הקבוצה
מי יכול להתפוצץ? לא יודע, אולי סקוטי והאנטר שמפתיעים כל פעם מחדש, דורסי שקלעי אדיר, בראיינט המוכשר, אולי אפילו אייסי ישחק חכם ויהיה בצבע.
אבדיה? פחות.
סקוטי חייב לתת משחק טוב וגם האנטר, זו לא שאלה בכלל. אבל סקוטי לא יכול לבד כי אז יסגרו אותו בדאבל אפ וזהו. צריך מישהו שיפצה בריבאונד, ייתן אסיסטים ומעל הכל ינעל את הריבאונד בהגנה. אבדיה יותר קרוב למגוון הזה מכל אחד אחר.
A.Parker כתב:TAYO כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:A.Parker כתב:לאן הגענו...לא מאמין שאבדיה הפך למשיח שיכול לגאול את הקבוצה
אבדיה? פחות.
סקוטי חייב לתת משחק טוב וגם האנטר, זו לא שאלה בכלל. אבל סקוטי לא יכול לבד כי אז יסגרו אותו בדאבל אפ וזהו. צריך מישהו שיפצה בריבאונד, ייתן אסיסטים ומעל הכל ינעל את הריבאונד בהגנה. אבדיה יותר קרוב למגוון הזה מכל אחד אחר.
מסכים שסקוטי והאנטר חייבים לתת משחק טוב, אבל לא ברור לי למה אתה חושב שאבדיה יכול וצריך להיות "הצלע הנוספת". מבין כל האספקטים שציינת אבדיה טוב בריבאונד ובלתת מדי פעם מסירה טובה. זה לא מצדיק את החור שהוא בהגנה ואת הבינוניות שלו בהתקפה. אם כבר, אם יש דרך לנצח במשחק הזה זה אם מכבי יתנו משחק הגנה מעולה. קשה לי להאמין שננצח אותם בהתקפה לאור מצבנו.
TAYO כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:זה המצב, מישהו צריך להתפוצץ ואני לא רואה מישהו אחר עושה את זה.
אבדיה? פחות.
מסכים שסקוטי והאנטר חייבים לתת משחק טוב, אבל לא ברור לי למה אתה חושב שאבדיה יכול וצריך להיות "הצלע הנוספת". מבין כל האספקטים שציינת אבדיה טוב בריבאונד ובלתת מדי פעם מסירה טובה. זה לא מצדיק את החור שהוא בהגנה ואת הבינוניות שלו בהתקפה. אם כבר, אם יש דרך לנצח במשחק הזה זה אם מכבי יתנו משחק הגנה מעולה. קשה לי להאמין שננצח אותם בהתקפה לאור מצבנו.
אני לא אומר שהוא צריך, אני כן חושב שהוא יכול. הבעיות שלו בהגנה נובעות לדעתי מתהליך הסתגלות לרמות הגבוהות של היורוליג. עד היום, מול בני גילו, היתרון הפיזי עזר לו לחפף פה ושם (למשל הנטיה לתת לפעמים לשחקן לעבור אותו בעבודת רגליים עצלה ואז לדפוק לו גג מאחור), אבל הוא מראה ניצני הסתגלות. העניין הוא שמבין כל שחקני המשנה, אני מאמין שהוא היחיד שיכול לעשות הבדל במשחק הזה. מאמין שיכול, לא מעריך שזה יקרה דווקא היום. אני פשוט מאמין שעקרונית הוא יכול להיות שם.
Jack55 כתב:אני מתחבר בדרך כלשהי למה שTAYO כותב, אם מכבי רוצים לנצח את המשחק היום אז דווקא זה יוכרע על התרומה של השחקנים הפחות בולטים.
הרי זה כמעט בטוח שווילבקין והאנטר ימשיכו בכושר המעולה שלהם ויתנו משחק טוב היום, כנל ככל הנראה לגביי דורסי.
מצד שני אם שחקנים כמו אבדיה, קלויארו, כהן, זוסמן ואפילו סנדי יתעלו על עצמם היום (או אפילו חלקם) ויתנו משחק מעל הממוצע ליכולת שלהם זה יוכל לקרב מאוד את מכבי לניצחון או לניסיון להוציא מהמשחק הזה משהו.
בעיניי הפאקטור האמיתי במשחק הולך להיות זוסמן, אני סומך על הגארדים המובילים שלנו (סקוטי, דורסי ובראיינט) שיעשו מה שהם צריכים לעשות, אבל אם זוסמן ייתן היום הצגה כמו שנתן נגד צסקא בחוץ בעונה שעברה, זה יכול להיות סופר משמעותי.
Bluesman כתב:Jack55 כתב:אני מתחבר בדרך כלשהי למה שTAYO כותב, אם מכבי רוצים לנצח את המשחק היום אז דווקא זה יוכרע על התרומה של השחקנים הפחות בולטים.
הרי זה כמעט בטוח שווילבקין והאנטר ימשיכו בכושר המעולה שלהם ויתנו משחק טוב היום, כנל ככל הנראה לגביי דורסי.
מצד שני אם שחקנים כמו אבדיה, קלויארו, כהן, זוסמן ואפילו סנדי יתעלו על עצמם היום (או אפילו חלקם) ויתנו משחק מעל הממוצע ליכולת שלהם זה יוכל לקרב מאוד את מכבי לניצחון או לניסיון להוציא מהמשחק הזה משהו.
בעיניי הפאקטור האמיתי במשחק הולך להיות זוסמן, אני סומך על הגארדים המובילים שלנו (סקוטי, דורסי ובראיינט) שיעשו מה שהם צריכים לעשות, אבל אם זוסמן ייתן היום הצגה כמו שנתן נגד צסקא בחוץ בעונה שעברה, זה יכול להיות סופר משמעותי.
לזוס היה שבוע לא טוב. לא הרשים נגד פאו והיה חלש נגד גליל. נקווה שיחזור לתלם היום.
למקרה שלא שמו לב פה - המשחק ב-19:30!!! 7 וחצי בערב!!!! שבע ושלושים דקות!!!Asf כתב:אני יודע שזה רשום בכותרת, גם אליה הצלחתי לא לשים לב איכשהו, אז למקרה שיש כאן עוד מאותגרים כמוני - המשחק היום ב-19:30!!
אשמח אם מישהו מהמנהלים ישלח הודעה פרטית לכל אחד מחברי הפורום עם שעת המשחק, תודה.Holiday_Armadillo כתב:למקרה שלא שמו לב פה - המשחק ב-19:30!!! 7 וחצי בערב!!!! שבע ושלושים דקות!!!Asf כתב:אני יודע שזה רשום בכותרת, גם אליה הצלחתי לא לשים לב איכשהו, אז למקרה שיש כאן עוד מאותגרים כמוני - המשחק היום ב-19:30!!
Jack55 כתב:מוארמן יהיה בסגל אבל לא צפוי לקבל דקות, החלטה של המאמן.
הוצאנו מטוס קל עם כיתוב בשמיים והשתלטנו על מערכת הכריזה של צבע אדום שתודיע מעכשיו ''7 וחצי, 7 וחצי''Asf כתב:אשמח אם מישהו מהמנהלים ישלח הודעה פרטית לכל אחד מחברי הפורום עם שעת המשחק, תודה.Holiday_Armadillo כתב:למקרה שלא שמו לב פה - המשחק ב-19:30!!! 7 וחצי בערב!!!! שבע ושלושים דקות!!!Asf כתב:אני יודע שזה רשום בכותרת, גם אליה הצלחתי לא לשים לב איכשהו, אז למקרה שיש כאן עוד מאותגרים כמוני - המשחק היום ב-19:30!!
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot] ו־15 אורחים