המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אנדולו לדעתי אלופת אירופה העונה
כדורסל של היום מנצחים קלעים. וזה יש להם.jol9 כתב:שמואל1 כתב:אנדולו לדעתי אלופת אירופה העונה
יהיה להם קשה, כי אין להם שחקני פנים ברמה מספיק טובה.
הם די בוודאות יהיו בפיינל פור אבל.
שמואל1 כתב:אנדולו לדעתי אלופת אירופה העונה
שמואל1 כתב:הרבע הכי גרוע של מכבי העונה, שמעלה תהיות לגבי היכולת של מכבי להתמודד ברמות הגבוהות, גם עם ארון ג'קסון.
שמואל1 כתב:מאוד מאכזב אותי הגישה שמכבי מגיעה למשחקי חוץ גדולים.
הסגל פצוע, בעייתי הכל נכון, אבל ההתפרקות לא מתאימה. בדיוק כמו נגד ברצלונה.
שמואל1 כתב:מאוד מאכזב אותי הגישה שמכבי מגיעה למשחקי חוץ גדולים.
שמואל1 כתב:הרבע הכי גרוע של מכבי העונה, שמעלה תהיות לגבי היכולת של מכבי להתמודד ברמות הגבוהות, גם עם ארון ג'קסון.
נכון.השאלה מה יהיה במשחק החשוב באמת בשבוע הבא.Bluesman כתב:שמואל1 כתב:מאוד מאכזב אותי הגישה שמכבי מגיעה למשחקי חוץ גדולים.
מה מאכזב מה? לאנדולו הולך הכל. אפילו כששומרים טוב הם זורקים מקילומטר וקולעים.זה שובר את הרוח. סקוטי פצוע ומותש. האנטר שחוק מכל התקופה. אין כספי בלאק דיבה ונייט. היה ברור שהניסים ייגמרו מתישהו.
דיברתי על משחקי חוץ. חימקי, ריאל, מילאנו, ברצלונה ואנדולו.ankram כתב:שמואל1 כתב:מאוד מאכזב אותי הגישה שמכבי מגיעה למשחקי חוץ גדולים.
חלאס לדבר שטויות. מול צסק״א פאו בסקוניה אולימפיאקוס אלו לא משחקים גדולים, רוצה לראות את אפס מולינו בבית ללא 3 שחקני חמשייה ללא בובואה עם לארקין מותש ופצוע. מה ציפית שיהיה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
למכבי יש בעיות רבות שג'קסון לא יפתור, כמו מחסור בגבוה. אפילן שניים.ShiriV כתב:שמואל1 כתב:הרבע הכי גרוע של מכבי העונה, שמעלה תהיות לגבי היכולת של מכבי להתמודד ברמות הגבוהות, גם עם ארון ג'קסון.
אבל איך אתה יכול לכתוב משפט הזה כאשר ארון ג'קסון עוד לא התאמן פעם אחת עם הקבוצה? איך?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־19 אורחים