26 דצמבר 2019, 16:55
27 דצמבר 2019, 02:20
27 דצמבר 2019, 03:52
27 דצמבר 2019, 09:32
27 דצמבר 2019, 09:42
Adam כתב:https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.331317.html
יוצאים לשוק: מכבי ת"א מחפשת שחקן ל-3 חודשים
אסכם לכם את הכתבה-
השמות שעלו בכתבה: תומאס רובינסון וג'יימס מקאדו.
מכבי מוכנים לשלם עד 30 אלף דולר לחודש (100 אלף לכל התקופה, למרות שזה לא מסתדר מתמטית).
מקאדו משחק בבשיקטאש ויש לו סעיף יציאה ליורוליג תמורת ביי-אאוט של 150 אלף דולר. לא יגיע בקיצור.
רובינסון גם כנראה לא יגיע. הוא יכול להרוויח את אותו סכום גם בג'י-ליג אם אני לא טועה, כך שהוא יעדיף להישאר בארה"ב.
בקיצור- אבי אבן ALL OVER AGAIN.
27 דצמבר 2019, 09:47
Adam כתב:https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.331317.html
אסכם לכם את הכתבה-
מכבי מוכנים לשלם עד 30 אלף דולר לחודש (100 אלף לכל התקופה, למרות שזה לא מסתדר מתמטית).
מקאדו משחק בבשיקטאש ויש לו סעיף יציאה ליורוליג תמורת ביי-אאוט של 150 אלף דולר. לא יגיע בקיצור.
רובינסון גם כנראה לא יגיע. הוא יכול להרוויח את אותו סכום גם בג'י-ליג אם אני לא טועה, כך שהוא יעדיף להישאר בארה"ב.
27 דצמבר 2019, 09:49
Bluesman כתב:Adam כתב:https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.331317.html
אסכם לכם את הכתבה-
הכל ספקולציות. מכבי הפתיעו כמעט בכל החתמה העונה. בטוח שיש עוד שחקנים בשוק. נקווה שיביאו שחקן סביר. ונקווה שלא בונים כאן חזרה של בלאק העונה.
27 דצמבר 2019, 10:21
27 דצמבר 2019, 10:25
27 דצמבר 2019, 10:44
Assaf M כתב:למיטב הבנתי ג׳יילן ריינולדס חזק מאוד על הכוונת.
מכבי ת"א צמצמה את ההחלטה שלה לגבי הסנטר שיחתום בקבוצה לשני שחקנים בלבד. לאחר שבקבוצה דחו את מועמדותם של תומאס רובינסון, אלן וויליאמס וקנת פאריד, שתי האופציות שנותרו על השולחן ואחד מהם קרוב לסגור בקבוצה כבר בסופ"ש הזה הם ג'יילן ריינולדס ודונאטס מוטיונאס.
ריינולדס, שסיכוייו להגיע למכבי טובים יותר מאחר ואין צורך לשחרר אותו מקבוצתו, הוא סנטר בגובה 2.08 שמכיר את הכדורסל האירופי ב-4 השנים האחרונות. הוא שיחק בברצלונה בשנת 2018 אחרי שצד את עיניה ברג'י אמיליה, ועבר משם לזניט שם שיחק עם גל מקל עונה אחת. היום הוא משחק בג'י ליג אחרי שחתך באמצע העונה מסין. מדובר בסנטר מגוון עם יכולות של גב לסל, חזק ופיזי בצבע.
מוטיונאס הליטאי, 2.13, התחיל את הקריירה בז'לגיריס קובנה ושיחק גם בפולין לפני שנבחר במקום ה-20 בדראפט 2011 ע"י מינסוטה. הוא שיחק 4 שנים ביוסטון כאשר היה שחקן חמישיה קבוע בעונת 14/15. הוא שיחק גם בניו אורלינס ובסן אנטוניו ויש לו 251 משחקי NBA. השנה הוא נפלט מהליגה ומשחק בסין בקבוצה שנחאי.
27 דצמבר 2019, 11:18
27 דצמבר 2019, 11:25
רינולדס הוא הד קייס רציני לא?החציל האצטקי כתב:למה שהסינים ישחררו את D-MO?
ולמה שירצה לבוא לשחק בכסף קטן אצלנו?
ג׳יילן ריינולדס, כמו שחשבתי, מסתמן כאופציה הכי ריאלית ברגע שמחפשים סנטר זר.
אני לא מבין, אופציית אמארה אפילו לא עולה על השולחן?
בחיי, תביאו אפילו את איגור נסטרנקו מהלאומית. רק שיהיה פה עוד גבוה ישראלי עם דופק שיתן דקות בליגה.
27 דצמבר 2019, 11:26
החציל האצטקי כתב:למה שהסינים ישחררו את D-MO?
בחיי, תביאו אפילו את איגור נסטרנקו מהלאומית. רק שיהיה פה עוד גבוה ישראלי עם דופק שיתן דקות בליגה.
27 דצמבר 2019, 11:29
27 דצמבר 2019, 11:30
אדגר פו כתב:נשמע לי מוזר העניין עם דונאטס, בטח בחנוכה. ( גם לא מתאים לקונספציה של המאמן ).
27 דצמבר 2019, 11:36
Blondjam כתב:רינולדס הוא הד קייס רציני לא?החציל האצטקי כתב:למה שהסינים ישחררו את D-MO?
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
27 דצמבר 2019, 11:38
מבחינת כשרון הוא מטורף. סימן השאלה המרכזי באמת זה הברגים בראשהחציל האצטקי כתב:Blondjam כתב:רינולדס הוא הד קייס רציני לא?החציל האצטקי כתב:למה שהסינים ישחררו את D-MO?
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
מבחינת כשרון הוא שחקן יורוליג.
הבעיה שהברגים אצלו בראש כנראה רופפים. בכל זאת, הבחור מדטרויט...
הסיטואציה שלו העונה לא טובה.
גם בג׳י ליג הוא שחקן ספסל.
בסין זה לא הסתדר.
צריך להתייעץ עם ג׳קסון ששיחק איתו השנה בסין כדי להבין כמה הוא באמת פסיכי.
27 דצמבר 2019, 11:54
27 דצמבר 2019, 11:55
27 דצמבר 2019, 11:58
my man כתב:מה עם גלן רייס?