לא עף על שתי האופציות בלשון המעטה. מוטיואנס מוכשר אבל לא מתאים בשם צורה לקבוצה שנבנתה השנה, וריינולדס כרגע שחקן ספסל בג'י ליג מעבר לעובדה שהוא פסיכופט. כמו שכתבתי בת'רד אחר, העונה הזו היא הזדמנות חד-פעמית לעשות משהו משמעותי, אז חייבים לנצל את הסיטואציה ולחרוג ממסגרת התקציב כדי להביא שחקן כמו קנת' פאריד.
שופי שוף כתב:לא עף על שתי האופציות בלשון המעטה. מוטיואנס מוכשר אבל לא מתאים בשם צורה לקבוצה שנבנתה השנה, וריינולדס כרגע שחקן ספסל בג'י ליג מעבר לעובדה שהוא פסיכופט. כמו שכתבתי בת'רד אחר, העונה הזו היא הזדמנות חד-פעמית לעשות משהו משמעותי, אז חייבים לנצל את הסיטואציה ולחרוג ממסגרת התקציב כדי להביא שחקן כמו קנת' פאריד.
אם קנת׳ פאריד יגיע זאת תיהיה הצהרת כוונות שמכבי העונה הולכת עד הסוף, אבל פאריד דורש סכום כסף מופרז שמכבי לא תוציא
ג׳יילן ריינולדס זה מפלצת של אנרגיות. גם שיחק עם ג'קסון בסין העונה. עם זאת, לא יודע עד כמה אני רוצה אותו במכבי. הוא לא שחקן חכם במיוחד, ועלו לא מעט שמועות על האופי הבעייתי שלו. מעדיף שחקן עם 2/3 מהיכולות של ריינולדס עם אופי חיובי לבוא מהספסל ולתת את ה15-20 דק' מנוחה להאנטר (שהפך העונה לסנטר הפותח שלנו). כרגע בכל סיטואציה (למעט פאריד ואולי רובינסון) מכבי נחלשת עם הבאת מחליף לבלאק, וחבל כי דווקא עם ג'קסון יש שיגידו שהתחזקנו.
זה נשמע קצת כמו בולשיט , מכבי צמצמה את הרשימה לשני שחקנים שאחד אין שום סיכוי שיגיע לפה שחקן יורוליג לגיטימי ויקר והשני פשוט שחקן לא טוב שמתהדר בעיקר בתג מחיר נמוך. מעניין איך זה יגמר
MM3 כתב:זה נשמע קצת כמו בולשיט , מכבי צמצמה את הרשימה לשני שחקנים שאחד אין שום סיכוי שיגיע לפה שחקן יורוליג לגיטימי ויקר והשני פשוט שחקן לא טוב שמתהדר בעיקר בתג מחיר נמוך. מעניין איך זה יגמר
Sent from my MI 8 using Tapatalk
תרשה לי לתקן. התקשורת צימצמה. זה לא אומר שמכבי צימצמה.
Holiday_Armadillo כתב:אני אוהבת את מקאדו אבל אני לא בטוחה שהוא ממש יכול להחליף את מה שבלאק נותן
עידוד מהספסל?
לשחק מעט ולקבל הרבה בבנק.
שמחתי מאד על ההישארות של בלאק . בעיני יכל להיות נכס. אבל התרומה שלו לא מרשימה בינתיים. שותף ב10.5 משחקים מתחילת העונה. מתוך 16 משחקים. כלומר פיספס כבר שליש עונה. מתוך המשחקים שכן שיחק ב4 היה טוב. בשאר היה בינוני מינוס. בממוצע נותן 9 נקודות. 4.8 ריבואנדים. מוסר אסיסט אחד. סוחט 2.8 עבירות וחוסם רק 0.7 פעמים!. אז גם כשהוא לא על תקן מעודדת, התרומה המקצועית שלו לא מספיק גבוהה.
תראו איך פאריד מתראיין אצל הסינים (מ-3:07). הגלגול עיניים הזה, גם אם השאלה של המראיין מטומטמת, מראה כמה מוטיבציה ורצינות הוא הביא איתו למסע הקצרצר מעבר לים.
אני פשוט לא מדמיין איך הוא מתגלגל גם לאירופה אחרי מה שהלך שם.
תראו איך פאריד מתראיין אצל הסינים (מ-3:07). הגלגול עיניים הזה, גם אם השאלה של המראיין מטומטמת, מראה כמה מוטיבציה ורצינות הוא הביא איתו למסע הקצרצר מעבר לים.
באמת נראה מאוד לא מרוצה, אני חושב שדווקא בשבילו 3 חודשים טובים בקבוצת יורוליג יכולים לעזור לו לחזור לנבא
באמת נראה מאוד לא מרוצה, אני חושב שדווקא בשבילו 3 חודשים טובים בקבוצת יורוליג יכולים לעזור לו לחזור לנבא