03 ינואר 2020, 15:03
אמרתי את זה, זה אפשרי אבל מאוד מסוכן, כל הוספה של בן אדם, מחיקת נתון או הכפלה יכול להרוס הכל ודורש הרבה זמן עבודה, עדיף להימנע מזה בשלב הזה ואישית אני לא רואה שום ערך מוסף אם מודיעים על זה באותו יום שזה נסגר.שמואל1 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:toja27 כתב:תפתחו איזה סקר .
אין לי בעיה לפתוח סקר, אבל מה האפשרויות? לאפס את המשחק עכשיו או לא?
אנחנו לא נאפס את המשחק כדי שכמו שאמרת הניקוד עד כה לא ילך לאיבוד וכן יהיה מנצח כללי בטבלה כללית. מה שאני מציע הוא שאת הסיבוב השני של העונה נתחיל מאפס בטבלה ובסוף כל מחזור הטבלה שתוצג תהיה רק של הסיבוב השני( הטבלה הכוללת תהיה רק בעמוד הפתיחה של התרד), זה אולי יתן יותר מניע לאנשים להצטרף שלפחות יכולים לזכות בסיבוב השני .
הסקר אני מניח יהיה - מי יצטרף לסיבוב השני של משחק התחזיות כשבסופו יוכרז המנצח של הסיבוב השני.
שי, זה אפשרי מבחינת טכנית? לנהל טבלה נוספת של סיבוב שני?
03 ינואר 2020, 15:09
Shay_uzan כתב:אמרתי את זה, זה אפשרי אבל מאוד מסוכן, כל הוספה של בן אדם, מחיקת נתון או הכפלה יכול להרוס הכל ודורש הרבה זמן עבודה, עדיף להימנע מזה בשלב הזה ואישית אני לא רואה שום ערך מוסף אם מודיעים על זה באותו יום שזה נסגר.שמואל1 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:toja27 כתב:תפתחו איזה סקר .
אין לי בעיה לפתוח סקר, אבל מה האפשרויות? לאפס את המשחק עכשיו או לא?
אנחנו לא נאפס את המשחק כדי שכמו שאמרת הניקוד עד כה לא ילך לאיבוד וכן יהיה מנצח כללי בטבלה כללית. מה שאני מציע הוא שאת הסיבוב השני של העונה נתחיל מאפס בטבלה ובסוף כל מחזור הטבלה שתוצג תהיה רק של הסיבוב השני( הטבלה הכוללת תהיה רק בעמוד הפתיחה של התרד), זה אולי יתן יותר מניע לאנשים להצטרף שלפחות יכולים לזכות בסיבוב השני .
הסקר אני מניח יהיה - מי יצטרף לסיבוב השני של משחק התחזיות כשבסופו יוכרז המנצח של הסיבוב השני.
אם אני חושב על מישהו שהוא במקום החמישי עד העשירי הם לא יקבלו משהו נוסף מזה, אולי רק אחד או שניים מהם כי תוך 5 סיבובים נגיע לאותו מצב מוטיבציה שהיה קודם.
עדיף שיהיה משהו שכולם יכולים להתכונן עליו מראש ויעבוד במקביל, זה יפתח את התחרות
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
03 ינואר 2020, 15:15
כל העדכונים אלו תוספות שלא מפריעות אחת לשניה או לחלקים המרכזיים בתוכנה.toja27 כתב:Shay_uzan כתב:אמרתי את זה, זה אפשרי אבל מאוד מסוכן, כל הוספה של בן אדם, מחיקת נתון או הכפלה יכול להרוס הכל ודורש הרבה זמן עבודה, עדיף להימנע מזה בשלב הזה ואישית אני לא רואה שום ערך מוסף אם מודיעים על זה באותו יום שזה נסגר.שמואל1 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:אין לי בעיה לפתוח סקר, אבל מה האפשרויות? לאפס את המשחק עכשיו או לא?
אם אני חושב על מישהו שהוא במקום החמישי עד העשירי הם לא יקבלו משהו נוסף מזה, אולי רק אחד או שניים מהם כי תוך 5 סיבובים נגיע לאותו מצב מוטיבציה שהיה קודם.
עדיף שיהיה משהו שכולם יכולים להתכונן עליו מראש ויעבוד במקביל, זה יפתח את התחרות
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
לא מבין איך הצלחת ליצור טבלה כזאת אז ולא יכול ליצור אחת חדשה עכשיו...הרי האם זה לא אותו תהליך?
בכל מקרה, מה שבא לכם, אני רציתי להכניס כאן יותר רוח רעננה בשביל כולנו.
03 ינואר 2020, 18:26
03 ינואר 2020, 22:02
Jack55 כתב:Jack55 כתב:ז'לגיריס - מכבי : 7
הכוכב האדום - באיירן מינכן 6
אולימפיקוס - פנרבחצ'ה 4
באסקוניה - ברצלונה 11
צסק"א - פנאתניקוס 9
אנדולו אפס - חימקי 14
וילרבאן - ריאל מדריד10
מילאנו - זניט 7
ולנסיה - ברלין 5
עריכה :
ז'לגיריס - מכבי: 1
03 ינואר 2020, 23:20
04 ינואר 2020, 00:38
04 ינואר 2020, 00:38
לא ערכת ולא הימרתfelix_r כתב:טוז'ה, איז פראיר אני! היה לי ריאל ב 10, בסוף ברגע האחרון ערכתי לניצחון של וילרבאן
04 ינואר 2020, 00:39
felix_r כתב:טוז'ה, איז פראיר אני! היה לי ריאל ב 10, בסוף ברגע האחרון ערכתי לניצחון של וילרבאן
04 ינואר 2020, 00:42
Jack55 כתב:felix_r כתב:טוז'ה, איז פראיר אני! היה לי ריאל ב 10, בסוף ברגע האחרון ערכתי לניצחון של וילרבאן
חחחחחח היה לי ריאל ב10 וערכתי לריאל ב4, נמאס לי כבר מהשטויות שלי
04 ינואר 2020, 00:46
felix_r כתב:טוז'ה, איז פראיר אני! היה לי ריאל ב 10, בסוף ברגע האחרון ערכתי לניצחון של וילרבאן
04 ינואר 2020, 00:51
toja27 כתב:felix_r כתב:טוז'ה, איז פראיר אני! היה לי ריאל ב 10, בסוף ברגע האחרון ערכתי לניצחון של וילרבאן
ראיתי את העריכה שלך, חשבתי גם באותו רגע שאתה טועה אבל הבנתי לגמרי למה ערכת -בגלל הפציעות של ריאל והביתיות של וילרבאן. מבאס כל כך לעשות עריכה ולשנות לקבוצה המפסידה...
אתה עוד עשית מהלך הגיוני, אני שמתי על חימקי מהתחלה
04 ינואר 2020, 00:55
04 ינואר 2020, 00:56
04 ינואר 2020, 01:01
Shay_uzan כתב:סיבוב עבר, סיבוב שאר
MTAbasket סיים ראשון
04 ינואר 2020, 01:03
צודק, רשמתי לריאל 9 ולא 10, יעודכן לכל מי שזה רלוונטי לושמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:סיבוב עבר, סיבוב שאר
MTAbasket סיים ראשון
אני אמור לקבל 19 נקודות.
אתמול היו לי 4 נקודות.
היום:
-2
3
8
3
3
=
15
15+4=19