felix_r כתב:לא מספיק לכם? אז הינה! קבלו! היום במשחק ההפסד נגד חימקי האקט שבר את האצבע!
לא מאמין לך, וואו צסקא עכשיו הסתבכה על אמת.
שבר באצבע זה היעדרות של כמה שבועות לפחות לא?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:לא מספיק לכם? אז הינה! קבלו! היום במשחק ההפסד נגד חימקי האקט שבר את האצבע!
Jack55 כתב:felix_r כתב:לא מספיק לכם? אז הינה! קבלו! היום במשחק ההפסד נגד חימקי האקט שבר את האצבע!
felix_r כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:לא מספיק לכם? אז הינה! קבלו! היום במשחק ההפסד נגד חימקי האקט שבר את האצבע!
נראה לי בסביבות חודש.
אבל זה לא הכל! גם אנתוני גיל שבר את האף ! ז.א. וורונצביץ' שבר לו את האף
felix_r כתב:אמת לאמיתה.
לא יודע לכמה זמן יעדר, רק לפני 5 דקות הסתיים המשחק. חימקי ניצחה 96:80
גל גל כתב:כן
שבירה השנה
מכבי צריכים לסיים מקום 4-5 בשביל לפגוש כנראה את צסקא
זה יהיה בטח מכבי - צסקא - פאו
על מקומות 4-5-6
גל גל כתב:כן
שבירה השנה
על מקומות 4-5-6
A.Parker כתב:גל גל כתב:כן
שבירה השנה
על מקומות 4-5-6
אני לא בטוח. גם מכבי פצועה, גם צסק"א פצועה ולא יציבה וגם יריבות אחרות יכולות להיכנס למומנטום.
אני כן חושב שהיה עדיף שצסק"א היתה מנצחת את פאו, בטח שבדיעבד.
אדגר פו כתב:מדוע בעצם הם לא הביאו מחליף לקלייבורן ? ניסו ולא הצליחו או שלא רצו בכלל לחפש ?
קצת לא אופייני להם. בעצם גם ההחלטה ללכת על מייק ג'יימס כגארד מוביל לא טריוויאלית עבורם.
אדגר פו כתב:מדוע בעצם הם לא הביאו מחליף לקלייבורן ? ניסו ולא הצליחו או שלא רצו בכלל לחפש ?
קצת לא אופייני להם. בעצם גם ההחלטה ללכת על מייק ג'יימס כגארד מוביל לא טריוויאלית עבורם.
felix_r כתב:אדגר פו כתב:מדוע בעצם הם לא הביאו מחליף לקלייבורן ? ניסו ולא הצליחו או שלא רצו בכלל לחפש ?
על פי הגירסה הרשמית של ראשי צסקא, הם חיפשו בשוק השחקנים ולא מצאו מישהו שמתאים להחליף את קלייברן.
השמועה אומרת שנגמר להם התקציב.
felix_r כתב:עידכון מהאתר של צסקא. אין שבר בזרת של האקט, רק נקע קשה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־37 אורחים