המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
תלוי בחומרה ובמצב החוזק של הנפצע.Mmm כתב:כמה זמן החלמה זה לסובב קרסול?
Mmm כתב:סקוטי ווילבקין, שעיקם את הקרסול נגד אנאדולו אך המשיך לשחק, ייבדק אחרי שהנפיחות תירגע. ההערכה היא שהוא ינוח במשחק הליגה הקרוב נגד הפועל ב"ש
רועי כהן כעת
במכבי תל אביב מנסים להבטיח את הישארותו של ווילבקין
המוני אנשי NBA פוקדים את משחקי מכבי תל אביב בהיכל בחודשים האחרונים כדי לעקוב אחרי דני אבדיה, אולם אמש אורח הכבוד - סוכן העל של הכדורסל האירופי מישקו רזנטוביץ' - הגיע מסיבה אחרת.
רזנטוביץ', שמייצג את מיטב הכוכבים ביורוליג, מייצג בין היתר את סקוטי ווילבקין. למכבי תל אביב יש אופציה לעונה נוספת על הגארד בסכום שמוערך בכ-1.5 מיליון דולר, אלא שלווילבקין אופציה משלו ליציאה תמורת פיצוי כספי גדול. החשש הגדול במכבי כי לאור היכולת הנהדרת של ווילבקין העונה והדרכון הטורקי שהוא מחזיק, הוא יהפוך למטרה עיקרית של הקבוצות הבכירות ביבשת, שיכולות להציע לו יותר משני מיליון דולר לעונה ולמעשה לגנוב אותו מתחת לאף שלהם.
במכבי מעוניינים להסיר את האופציה של ווילבקין מחוזהו, כשלא ברור כמה הדבר יעלה להם מבחינה כלכלית. בניגוד לווילבקין, שחקן מוביל נוסף שמחזיק בחוזה לעונה נוספת, אות'לו האנטר, ימשיך בוודאות. שחקנים נוספים שמחזיקים בחוזה מובטח הם טאריק בלאק, לו אופציית יציאה ל-NBA, אלייז'ה בריאנט ונייט וולטרס. למכבי יש אופציה על טיילר דורסי, שיכול גם כן לצאת מצידו מהחוזה.
toja27 כתב:אם הוא משלם הרבה כסף( הקבוצה שרוצה אותו) כדי לממש את אופציית היציאה שלו מהחוזה, אז מאמין שיאניס ידע מה לעשות עם הכסף הזה + החוזה שלו שהשתחררו ממנו כדי למצוא תחליף הולם.
מכבי העונה עד כה משחקת טוב לא בגלל שחקן כזה או אחר אלא בגלל הקבוצתיות.
הייתי מציע למכבי לא להפוך עולמות כדי להשאיר אותו במידה ואכן הוא ירצה לעזוב.
toja27 כתב:אם הוא משלם הרבה כסף( הקבוצה שרוצה אותו) כדי לממש את אופציית היציאה שלו מהחוזה, אז מאמין שיאניס ידע מה לעשות עם הכסף הזה + החוזה שלו שהשתחררו ממנו כדי למצוא תחליף הולם.
TAYO כתב:אסור לחזור על טעות רייס. לשלם לו טופ יורוליג כי הוא טופ יורוליג או לוותר על השאיפה להיות בטופ של היורוליג. זה הכל.
החציל האצטקי כתב:TAYO כתב:אסור לחזור על טעות רייס. לשלם לו טופ יורוליג כי הוא טופ יורוליג או לוותר על השאיפה להיות בטופ של היורוליג. זה הכל.
100%.
הבעיה איתו צריכה לבוא רק מהאן בי איי.
ואם הוא גדול מספיק בשביל להשיג חוזה בNBA, אנחנו בבעיה רצינית, כי אין גארדים ברמה הזאת באירופה.
MTA2311 כתב:מה זה טופ יורוליג? 2.5? 3? יש לו דרכון טורקי ואני מניח שגם פנר וגם אפס יהיו בתמונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים