Jack55 כתב:עם כל הכבוד למסינה, נכון שהוא הצליח לעשות שני מהלכים גדולים בקיץ (החתמת רודריגז + סקולה) אבל עדיין היו לו כמה טעויות מאוד קריטיות בבניית הקבוצה של מילאנו :
1. שחרור מייק ג'יימס - מהלך לא מובן, עם כל הכבוד על סקורר ושחקן ברמה הזאת לא אמורים לוותר כזה מהר ובכזאת קלות, והנה הוא מוכיח לו בצסקא איזה טעות הוא עשה.
2. החתמת שלווין מאק - סבבה נזרום ונגיד ג'יימס בכלל לא התאים לקבוצה, אבל למה לעזאזאל לבחור שחקן כמו שלווין מאק לקבוצה שהיו כל כך הרבה אופציות אחרות עדיפות? כישלון וטעות ענקית של מסינה.
3. ארון וויט - עוד מהלך הזוי ולא מובן. אני אישית חושב שהוא בכלל לא מתאים לסגנון קבוצה שמסינה ניסה לבנות במילאנו, אבל תכלס על הנייר וויט היה החתמה טובה מאוד אחריי עונה נהדרת בז'לגיריס, אבל איך זה הגיוני שמתוך 15 משחקים רק ב7 הוא קלע נקודות ושהמדד הממוצע שלו העונה הוא פאקינג 2. לא מבין איך הוא הצליח להפוך שחקן שהיה בנקודת שיא (אפשר להגיד) בקריירה שלו ופשוט לא הוציא ממנו כלום ושום דבר, אלא אפילו גרם לכך שהוא רק מזיק לקבוצה, אחד הדברים הכי מוזרים השנה ביורוליג.
אני מסכים איתך שמשהו שם לא עובד ובחלק מהדברים שציינת אבל לא לגבי הכל.
מייק ג'יימס עוד לא הוכיח ששחרורו הייתה טעות. הוא תמיד היה סקורר מצויין ובכלל ניחן בסוג של כריזמה ומנהיגות והעונה הוא מראה את אותם דברים שהראה לפני. הבעיה איתו (שאגב מההתרשמות שלי איטודיס עובד איתו לגבי זה) שהוא שחקן שבצורה מסויימת הופך את מצב העניינים כך שבסופו של דבר הוא סוחב את כל הקבוצה על הכתפיים שלו. שמעתי באחד הראיונות של איטודיס לאחר המשחק שהוא אמר לג'יימס שהוא צריך לתת יותר אמון בחברים שלו. מייק ג'יימס הוא סוג של וינר בפנים אבל משהו בו יכול להפריע להתפתחות הדינמיקה הקבוצתית לכדי קבוצה ששווה ליותר מסך חלקיה.
מסכים מאוד לגבי ארון וייט- הוא לגמרי לא מתאים לכדורסל של מסינה. חבל לי עליו כי הוא נראה הצל של עצמו.