30 מאי 2012, 16:53
חנו'ש כתב:אולי אחרי הבלאגן עם קאנטו מכבי הפיצה את השמועה כדי לא להסתבך גם עם פאו??
למה שמכבי תוותר על שחקן רק כי הוא מעדיף לחכות עוד כמה ימים (אולי עוד היום...) לסיים את העונה??
אגב, לפי וואלה, שאראס ירד מהפרק וכנראה יישאר בפאו (אנחת רווחה...)
30 מאי 2012, 16:54
yarinsaky כתב:חביב משחרר אנחת רווחה.![]()
לאט לאט נושרים כל מיני מועמדים על הנייר, עוד מעט נשמע גם על ג'קסון שחתם ברוסיה - ספרד -טורקיה ואז rc יהיה עצוב.
30 מאי 2012, 17:13
yarinsaky כתב:חביב משחרר אנחת רווחה.![]()
לאט לאט נושרים כל מיני מועמדים על הנייר, עוד מעט נשמע גם על ג'קסון שחתם ברוסיה - ספרד -טורקיה ואז rc יהיה עצוב.
30 מאי 2012, 17:17
30 מאי 2012, 17:27
30 מאי 2012, 17:32
30 מאי 2012, 17:34
30 מאי 2012, 17:39
yarinsaky כתב:שחף, כל הכתבים מפוטמים ע"י בעלי אינטרסים מתוך הקבוצה או ע"י סוכנים, זה די ברור. כתבת מתקשרת לגודס, נניח, ואומרת לו לשחרר לה איזה שם או שניים כי כבר שבוע הכול יבש וצריך קצת רייטינג לאתר, אז הוא שולף לה איזה מועמד או שניים שנמצאים בפנקס אבל הם לא באמת מועמדים רציניים.
סוכנים גם יכולים להתקשר לכתבים ולפמפם את השחקנים שלהם, אין בכלל ספק. מה שאתה אומר מדוייק, השם של מכבי באירופה ידוע ושימוש בשם של הקבוצה יכול להעלות מחיר או הייפ סביב שחקן.
גם האנדריץ' הזה של אתמול הוא מקרה קלאסי. השחקן עזב את הקבוצה שלו והכי נוח להלביש אותו על מכבי למרות שאני משוכנע שמכבי בכלל לא מעוניינת בו, עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות.
לגבי מאריץ' לא כדאי לשער כלום. השמועה אומרת שדני פדרמן נמצא ביוון או היה ביוון בזמן האחרון כך שדי ברור שמדובר בנושא מאריץ'. האם זה נסגר או יסגר ? נחיה ונראה.
30 מאי 2012, 17:42
yarinsaky כתב:שחף, כל הכתבים מפוטמים ע"י בעלי אינטרסים מתוך הקבוצה או ע"י סוכנים, זה די ברור. כתבת מתקשרת לגודס, נניח, ואומרת לו לשחרר לה איזה שם או שניים כי כבר שבוע הכול יבש וצריך קצת רייטינג לאתר, אז הוא שולף לה איזה מועמד או שניים שנמצאים בפנקס אבל הם לא באמת מועמדים רציניים.
סוכנים גם יכולים להתקשר לכתבים ולפמפם את השחקנים שלהם, אין בכלל ספק. מה שאתה אומר מדוייק, השם של מכבי באירופה ידוע ושימוש בשם של הקבוצה יכול להעלות מחיר או הייפ סביב שחקן.
גם האנדריץ' הזה של אתמול הוא מקרה קלאסי. השחקן עזב את הקבוצה שלו והכי נוח להלביש אותו על מכבי למרות שאני משוכנע שמכבי בכלל לא מעוניינת בו, עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות.
לגבי מאריץ' לא כדאי לשער כלום. השמועה אומרת שדני פדרמן נמצא ביוון או היה ביוון בזמן האחרון כך שדי ברור שמדובר בנושא מאריץ'. האם זה נסגר או יסגר ? נחיה ונראה.
30 מאי 2012, 17:42
30 מאי 2012, 17:43
yarinsaky כתב:יש באמת סיכוי טוב שזה נסגר, אבל כדאי לחכות לחתימה הרשמית. כבר קרה בעבר שנסגרו דברים ושחקנים הבריזו.
30 מאי 2012, 17:44
jol9 כתב:yarinsaky כתב:שחף, כל הכתבים מפוטמים ע"י בעלי אינטרסים מתוך הקבוצה או ע"י סוכנים, זה די ברור. כתבת מתקשרת לגודס, נניח, ואומרת לו לשחרר לה איזה שם או שניים כי כבר שבוע הכול יבש וצריך קצת רייטינג לאתר, אז הוא שולף לה איזה מועמד או שניים שנמצאים בפנקס אבל הם לא באמת מועמדים רציניים.
מה זאת אומרת "ברור שמדובר בנושא מאריץ'"??? ואם הבחור נסע לנופשון כמעט הכל כלול במיקונוס?
דווקא מתאים לי איזה שבוע רביצה באיזה אי ביוון...
שחף כתב:yarinsaky כתב:יש באמת סיכוי טוב שזה נסגר, אבל כדאי לחכות לחתימה הרשמית. כבר קרה בעבר שנסגרו דברים ושחקנים הבריזו.
מתי שחקן סיכם במכבי ולא חתם? היחיד שאני זוכר זה ג'ייסי קארול שמכבי לא שילמה את הביי אאוט שלו(יופי פדרמן).
30 מאי 2012, 17:46
שחף כתב:yarinsaky כתב:יש באמת סיכוי טוב שזה נסגר, אבל כדאי לחכות לחתימה הרשמית. כבר קרה בעבר שנסגרו דברים ושחקנים הבריזו.
מתי שחקן סיכם במכבי ולא חתם? היחיד שאני זוכר זה ג'ייסי קארול שמכבי לא שילמה את הביי אאוט שלו(יופי פדרמן).
30 מאי 2012, 17:48
yarinsaky כתב:שחף כתב:yarinsaky כתב:יש באמת סיכוי טוב שזה נסגר, אבל כדאי לחכות לחתימה הרשמית. כבר קרה בעבר שנסגרו דברים ושחקנים הבריזו.
היה את ההוא ב 2006 שסגר , פאוור פורוורד אתלטי שברח לי השם שלו. שם שפומפם המון כאן בפורום. וגם הלפרין כמובן.
30 מאי 2012, 17:48
yarinsaky כתב:שחף כתב:yarinsaky כתב:יש באמת סיכוי טוב שזה נסגר, אבל כדאי לחכות לחתימה הרשמית. כבר קרה בעבר שנסגרו דברים ושחקנים הבריזו.
היה את ההוא ב 2006 שסגר , פאוור פורוורד אתלטי שברח לי השם שלו. שם שפומפם המון כאן בפורום. וגם הלפרין כמובן.
30 מאי 2012, 17:50
30 מאי 2012, 17:51
שחף כתב:yarinsaky כתב:שחף כתב:yarinsaky כתב:יש באמת סיכוי טוב שזה נסגר, אבל כדאי לחכות לחתימה הרשמית. כבר קרה בעבר שנסגרו דברים ושחקנים הבריזו.
נראה לי שזה סרח של אופירה כי היא היחידה שדיווחה שהייסליפ סגר במכבי. גם במקרה הלפרין מדובר על עניין מהותי יחסית(מס הכנסה). למה שמכבי(רשום בכתבה שזה בא מהצד שלה) תפוצץ מו''מ עם שחקן רק כי צריך לחכות עוד כמה ימים או כמה שעות?
30 מאי 2012, 17:56
במכבי קיימו בתקופה האחרונה מו"מ חשאי עם השחקן, שאמור היה ללבוש צהוב בעונה הבאה. אלא שאז, לחץ כבד מצד המועדון היווני הוביל את מאריץ' להשהות את סיכומו עם האלופה הישראלית, וכן לסרב להיפגש עם ראשיה ביוון, עד לסיום סדרת הגמר-סל בין פנאתינייקוס לאולימפיאקוס.
30 מאי 2012, 17:58
jol9 כתב:yarinsaky כתב:שחף, כל הכתבים מפוטמים ע"י בעלי אינטרסים מתוך הקבוצה או ע"י סוכנים, זה די ברור. כתבת מתקשרת לגודס, נניח, ואומרת לו לשחרר לה איזה שם או שניים כי כבר שבוע הכול יבש וצריך קצת רייטינג לאתר, אז הוא שולף לה איזה מועמד או שניים שנמצאים בפנקס אבל הם לא באמת מועמדים רציניים.
מה זאת אומרת "ברור שמדובר בנושא מאריץ'"??? ואם הבחור נסע לנופשון כמעט הכל כלול במיקונוס?
דווקא מתאים לי איזה שבוע רביצה באיזה אי ביוון...
30 מאי 2012, 17:58
שחף כתב:נו באמת, תקראו את הכתבה:במכבי קיימו בתקופה האחרונה מו"מ חשאי עם השחקן, שאמור היה ללבוש צהוב בעונה הבאה. אלא שאז, לחץ כבד מצד המועדון היווני הוביל את מאריץ' להשהות את סיכומו עם האלופה הישראלית, וכן לסרב להיפגש עם ראשיה ביוון, עד לסיום סדרת הגמר-סל בין פנאתינייקוס לאולימפיאקוס.
מאיפה בדיוק שחרור הסיקה שהמו''מ פוצץ???