המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מתAMסרת כתב:לא להאמין...ביום-יומיים להודיע על שלוש החתמות...פששש
where is the love? כתב:מאוד רציתי שאולימפיאקוס ינצחו היום, גם בשבילהם וגם בשביל שמכבי תוכל להחתים את מאריץ.
מאריץ עבורי שחקן מצויין ומחוספס, בדיוק מה שאנחנו צריכים.
השאלה היא מה יקרה עכשיו? האם דני פדרמן יחכה עד יום שבת ששם תגמר העונה....
jol9 כתב:where is the love? כתב:מאוד רציתי שאולימפיאקוס ינצחו היום, גם בשבילהם וגם בשביל שמכבי תוכל להחתים את מאריץ.
לא איכפת לי מה דני פדרמן יעשה, ואני דווקא מקווה שפאו תנצח. הם קבוצה טובה, ומגיע להם לזכות.
שחף כתב:אפשר לחשוב שדוויט האוורד מחכה למכבי שתיקח אותו בטרייד ודני פדרמן צריך להחליט הערב אם עושים את זה או מחכים למאריץ'...
jol9 כתב:where is the love? כתב:מאוד רציתי שאולימפיאקוס ינצחו היום, גם בשבילהם וגם בשביל שמכבי תוכל להחתים את מאריץ.
לא איכפת לי מה דני פדרמן יעשה, ואני דווקא מקווה שפאו תנצח. הם קבוצה טובה, ומגיע להם לזכות.
where is the love? כתב:שחף כתב:אפשר לחשוב שדוויט האוורד מחכה למכבי שתיקח אותו בטרייד ודני פדרמן צריך להחליט הערב אם עושים את זה או מחכים למאריץ'...
אל תהיה כל כך בטוח ידידי, הרי למכבי לוקח המון המון מחשבות בנוהל החתמת שחקן למכבי, כך שמאריץ והווארד וכל שחקן אחר טוב ככול שיהיה יסתבך בסוף עם הדברים המוזרים האלו.
אני פשוט מקווה שיהיה לנו את מאריץ, לפחות שיהיה לנו את מאריץ, אין לי יותר מדי ציפיות מהקיץ הזה.
שנה שעברה התעצבנתי והרגשתי לא טוב, היום אני אומר שפשוט אני כבר לא מצפה לכלום, התייאשתי מהם, פשוט ככה.
yarinsaky כתב:where is the love? כתב:שחף כתב:אפשר לחשוב שדוויט האוורד מחכה למכבי שתיקח אותו בטרייד ודני פדרמן צריך להחליט הערב אם עושים את זה או מחכים למאריץ'...
אל תהיה כל כך בטוח ידידי, הרי למכבי לוקח המון המון מחשבות בנוהל החתמת שחקן למכבי, כך שמאריץ והווארד וכל שחקן אחר טוב ככול שיהיה יסתבך בסוף עם הדברים המוזרים האלו.
אני פשוט מקווה שיהיה לנו את מאריץ, לפחות שיהיה לנו את מאריץ, אין לי יותר מדי ציפיות מהקיץ הזה.
שנה שעברה התעצבנתי והרגשתי לא טוב, היום אני אומר שפשוט אני כבר לא מצפה לכלום, התייאשתי מהם, פשוט ככה.
קח הכול באיזי, סך הכול כדורסל.
יום אחרי שתתחתן תרגיש לא טוב.
קודי כתב:jol9 כתב:where is the love? כתב:מאוד רציתי שאולימפיאקוס ינצחו היום, גם בשבילהם וגם בשביל שמכבי תוכל להחתים את מאריץ.
גם אני איתך. רוצה לראות את פאו מנצחת ובאמת שלא מעניינים אותי דני פדרמן ואלכס מאריץ. אגב, שאראס נתן היום משחק ענק - פשוט כיף לראות אותו משחק.
jol9 כתב:מתAMסרת כתב:לא להאמין...ביום-יומיים להודיע על שלוש החתמות...פששש
האמת שגם אם מכבי מודיעה בכותרות ענק על השארתו של פאפאס, סופו לעונת שיקום מפציעה בריצה קלה ובורשטיין לעונת מנוחה, והחזרתם מפרישה של ג'מצ'י ומוטי דניאל,
אני עדיין חושב שהיא תצליח יותר מחימקי, גם אם זו תנחית אצלה את כל החמישייה של אוקלאהומה...
אנטוניו כתב:Jeff adrien שוחרר מחימקי
, מדובר בפורוורד חזק ריבאונדר מצויין מזכיר לי את ארל ווליאמס (למי שזוכר)
האם יכול להתאים למכבי?
חנו'ש כתב:אני עדיין חושבת שאולי' נתנה עונה גדולה יותר (גם בליגה היוונית וכמובן שבאירופה) וראויה יותר מפאו לקחת את האליפות.
גם להם מגיעה איזו עונה היסטורית.
בכל מקרה, באמת שזו בעיה שלהם, וזה לא כזה משנה לי.
Holiday_Armadillo כתב:אנטוניו כתב:Jeff adrien שוחרר מחימקי
האם יכול להתאים למכבי?
מישהו אמר פה שהוא רוצה שה-PF לא יהיה אחד שזורק משלוש אלא אגרסיבי וריבאונדר טוב כמו שבאסטון היה
אדריאן מתאים למשבצת של השחקן הזה אבל אני מניחה שלמכבי יש שחקנים שהם יותר HIGH PROFILE ממנו ברשימה ואני מניחה שגם בצדק
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנטוניו כתב:Jeff adrien שוחרר מחימקי
האם יכול להתאים למכבי?
מישהו אמר פה שהוא רוצה שה-PF לא יהיה אחד שזורק משלוש אלא אגרסיבי וריבאונדר טוב כמו שבאסטון היה
אדריאן מתאים למשבצת של השחקן הזה אבל אני מניחה שלמכבי יש שחקנים שהם יותר HIGH PROFILE ממנו ברשימה ואני מניחה שגם בצדק
הוא גם גמד
שחף כתב:לפי דראפט אקספרס הוא 2.00 מ' עם נעליים. לי אישית נמאס מהשחקנים האלה כבר.
אגב, בלו, בראיון איתו, דיבר על גובה ומסה שהיו חסרים למכבי כדי לזכות בתארים באירופה בשנים האחרונות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־37 אורחים