המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על הסדרה שתעלה בקרוב בyes "ניו יורק"?
אולי סוף סוף סדרה ישראלית טובה..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על הסדרה שתעלה בקרוב בyes "ניו יורק"?
חשבתי שזאת תהיה סדרת דרמה על אנשים שמנסים להצליח בניו יורק אבל מסתבר שזה איזה סופרנוס וונאבי..NO THANK YOU
מי שאוהב סדרות בסגנון SUPERNATURAL יש סידרה קנדית בשם LOST GIRL שזה די דומה אבל פחות טסטוסטרון חחחח
יש לה שתי עונות(מצויינות)ובהמשך השנה אמורה לצאת השלישית
אה ולא אומרים ABOOT חחחח גם אני דאגתי
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על הסדרה שתעלה בקרוב בyes "ניו יורק"?
חשבתי שזאת תהיה סדרת דרמה על אנשים שמנסים להצליח בניו יורק אבל מסתבר שזה איזה סופרנוס וונאבי..NO THANK YOU
מי שאוהב סדרות בסגנון SUPERNATURAL יש סידרה קנדית בשם LOST GIRL שזה די דומה אבל פחות טסטוסטרון חחחח
על מה הסדרה הזאת בערך?יש לה עלילה מתמשכת בכל הפרקים?
כי לעל טבעי יש בעיה קשה של חוסר עלילה שהופכת את רוב הפרקים בעונה למשעממים
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על הסדרה שתעלה בקרוב בyes "ניו יורק"?
בעיקרון הדמות הראשית היא בחורה בשם בו(בערך בת 28)שיכולה לרוקן אנשים מהאנרגיה שלהם והיא מגלה שיש עולם שלם של יצורים מיסטיים שנקראים ''פיי''(או באנגלית FAE)
יש את ה-LIGHT FAE ויש את ה-DARK FAE כשבעיקרון למרות שהיא לא רוצה להשתייך לאף קבוצה היא בטח לא עם ה-DARK FAE כי..טוב, זה מובן מהשם שלהם
כמובן שיש כל מיני יצורים ובו למשל היא סאקיובוס(succubus)ויש אחד שנקרא דייסון שהוא וולף שיפטר או בקיצור-שיף
זאת סדרה על העולם של היצורים המיסטיים אז כמובן שיש הרבה פרקים כמו בעל טבעי שמנסים לעצור ולתפוס יצורים רעים ומגלים עוד ועוד יצורים אבל כמו בעל-טבעי גם פה יש עלילה כללית שהיא מעבר ליצורים שמתגלים בכל פרק
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על הסדרה שתעלה בקרוב בyes "ניו יורק"?
בעיקרון הדמות הראשית היא בחורה בשם בו(בערך בת 28)שיכולה לרוקן אנשים מהאנרגיה שלהם והיא מגלה שיש עולם שלם של יצורים מיסטיים שנקראים ''פיי''(או באנגלית FAE)
יש את ה-LIGHT FAE ויש את ה-DARK FAE כשבעיקרון למרות שהיא לא רוצה להשתייך לאף קבוצה היא בטח לא עם ה-DARK FAE כי..טוב, זה מובן מהשם שלהם
כמובן שיש כל מיני יצורים ובו למשל היא סאקיובוס(succubus)ויש אחד שנקרא דייסון שהוא וולף שיפטר או בקיצור-שיף
זאת סדרה על העולם של היצורים המיסטיים אז כמובן שיש הרבה פרקים כמו בעל טבעי שמנסים לעצור ולתפוס יצורים רעים ומגלים עוד ועוד יצורים אבל כמו בעל-טבעי גם פה יש עלילה כללית שהיא מעבר ליצורים שמתגלים בכל פרק
אז שווה לי לראות אותה?
rc4991 כתב:איזה רמז עבה
לא אכפת לי שיש סצינות סקס מדי פעם בסרט או סדרה ובמיוחד אם זה למען מטרה מסויימת של הסדרה אבל במשחקי הכס הם(הבמאים)ממש מגזימים וסתם עושים את זה "לכיף"
יש לך לינק לסדרה בצפיה ישירה?
rc4991 כתב:איזה רמז עבה
לא אכפת לי שיש סצינות סקס מדי פעם בסרט או סדרה ובמיוחד אם זה למען מטרה מסויימת של הסדרה אבל במשחקי הכס הם(הבמאים)ממש מגזימים וסתם עושים את זה "לכיף"
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:איזה רמז עבה
מה הקשר לבמאים? הסדרה מבוססת על ספר.
Holiday_Armadillo כתב:זה ממש לא בושה וקשה מאוד להסביר את כל מה שהולך שם כי כמו שאמרת הולכים שם המון דברים
אני מציעה לך לעשות את מה שאני עושה אחרי שאני מסיימת סידרה\עונה, אני מורידה את העונה הזאת ורואה הכל ואז אני מגלה ומבינה דברים שלא היו שם בפעם הראשונה שצפיתי
Holiday_Armadillo כתב:חשבתי שהבנתי ואז ראיתי את העונה הראשונה שוב והבנתי בערך 40% יותר ממה שחשבתי שהבנתי
חיפשתי לך אתר עם תקצירים אבל כל מה שמצאתי היה תקצירים של ''מבקרי טלוויזיה'' ישראלים והסיבה שלא הבאתי לך אותם זה בגלל שישראלים תמיד אוהבים להתלונן והתקצירים לא היו מדוייקים בכלל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים