המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
רק טאברס עם 5. איזה שוט בלוקר מדהים הוא.החציל האצטקי כתב:8 בלוקים לריאל היום.
כוס אחותם הצולעת.

גיא כתב:הבשורה השנה היתה שוולבקין לא משחק 1.
אז למה אם וולטרס ירד הוא חוזר להיות 1??
בשביל מה הביאו את ג׳קסון?
אני חושב שיש לו עוד מה לתת במכבי.
TAYO כתב:גיא כתב:הבשורה השנה היתה שוולבקין לא משחק 1.
ג׳קסון שיחק הרבה מאד דקות בעמדה 1 וזה לא עבד כל כך טוב כי אתה חייב עוד קלעי על יד סקוטי אחרת קל מאד לסגור אותו ולהשאיר את ג׳קסון חופשי - הוא הרי לא מהווה שום איום על הסל. בקיצור, לדעתי, העונה הזו תקום ותיפול על דורסי... אם הוא לא חוזר לעצמו אנחנו גם לא בהצלבה. פשוט אין עוד מי שיביא את האיום מבחוץ שפותח את הרחבה של היריב וסקוטי לא יכול לבד.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Jack55 כתב:TAYO כתב:גיא כתב:הבשורה השנה היתה שוולבקין לא משחק 1.
ג׳קסון שיחק הרבה מאד דקות בעמדה 1 וזה לא עבד כל כך טוב כי אתה חייב עוד קלעי על יד סקוטי אחרת קל מאד לסגור אותו ולהשאיר את ג׳קסון חופשי - הוא הרי לא מהווה שום איום על הסל. בקיצור, לדעתי, העונה הזו תקום ותיפול על דורסי... אם הוא לא חוזר לעצמו אנחנו גם לא בהצלבה. פשוט אין עוד מי שיביא את האיום מבחוץ שפותח את הרחבה של היריב וסקוטי לא יכול לבד.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בגלל זה בתכלס צריך להתחיל כבר לעשות חושבים ולהחליט אם ממשיכים עם דורסי בסכום היחסית גדול הזה במקום להביא אולי עוד סקורר לעמדה 2 שמוכח ברמות האלה ושנוכל לסמוך עליו שיופיע באופן עקבי.
כאילו, דורסי שחקן טוב וצעיר ואין ספק שיש לו עוד מלא פוטנציאל, אבל מרגיש שהוא עדיין לא מספיק בשל ולא באמת מסוגל להופיע באופן עקבי ולהוביל את מכבי יחד עם ווילבקין (ואני מדבר גם על העונה הבאה).
זאת לא פעם ראשונה העונה שיש לו תקופה שהוא מחריד, גם ברצף המשחקים של וילרבאן, באיירן וצסקא הוא היה רע מאוד.
הקיצר צריך להמשיך לבחון אותו ולקראת סוף העונה לעשות חושבים להמשך ולהחליט אם באמת אפשר לסמוך עליו כעוגן משמעותי בקו האחורי או שעדיף ללכת על סקורר קצת יותר מוכח.

החציל האצטקי כתב:חובנטוד ניצחה את ריאל היום.
נתנו לקמפצו לנוח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot], MTAbasket, גיא, מרסר, משה ו־24 אורחים