פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג מחזור 25 : שאר המשחקים

21 פברואר 2020, 01:36

Holiday_Armadillo כתב:חלק במשבר וצריכות ריענון, הרוב פשוט לא מצליחות להסתדר עם העומס של הרבה משחקי יורוליג+ליגות מקומיות
עייפות ופציעות בעיקר

לא יודע, מרגיש לי שזה יותר מתירוץ של פציעות ועייפות. אפשר לקוות שזז באמת הסיבה ושהן ימצאו את האיזון הנכון.

21 פברואר 2020, 02:03

והשאלה היא למה איבנוביץ' היה צריך את זה? למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? הרי הוא ידע שהמצב של הקבוצה על הפנים.

21 פברואר 2020, 02:24

אם התוצאה 65:94 של התבוסה הביתית של פנרבחצ'ה לריאל מזכירה לכם משהו, אז זאת התשובה:

https://www.euroleague.net/main/results ... code=E2001

יורוליג מחזור 25 : שאר המשחקים

21 פברואר 2020, 09:37

A.Parker כתב:ככל שהליגה נמשכת התחושה שהיא נחלשה השנה מתחזקת אצלי. מרגיש שלמעט 5 קבוצות (שבאופן מפתיע מכבי אחת מהן) השאר די בינוניות ואפילו בועטות בדלי לא מעט (אני מדבר בעיקר על קבוצות כמו מילאנו, פנר ובאסקוניה ופחות על אלבה וז'לגיריס)

איך מודדים חולשה של הליגה? אני לא מרגיש ככה... ברוב המשחקים איכות הכדורסל גבוהה וזהות המנצחת לא ברורה. תמיד יש אוסף של קבוצות מובילות וכמה נשרכות מאחור, רק שהעונה אף אחד לא ירים גבה אם וילרבאן פתאום תנצח את פנר, לדעתי זה מגניב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

21 פברואר 2020, 11:27

A.Parker כתב:ככל שהליגה נמשכת התחושה שהיא נחלשה השנה מתחזקת אצלי. מרגיש שלמעט 5 קבוצות (שבאופן מפתיע מכבי אחת מהן) השאר די בינוניות ואפילו בועטות בדלי לא מעט (אני מדבר בעיקר על קבוצות כמו מילאנו, פנר ובאסקוניה ופחות על אלבה וז'לגיריס)

גם אני כתבתי את זה כאן לפני חודשיים בערך.
אם הייתה ליגה חזקה כמו בשתי העונות האחרונות, אני בספק אם מכבי ב' הייתה נשארת במקום החמישי במרחק שני משחקים מהמקום השישי.
ולנסיה קבוצה כיפית וטובה, אבל זה שהיא מבוססת חזק במקום השביעי זה לא סימן טוב עבור היורוליג.

21 פברואר 2020, 12:03

TAYO כתב:

איך מודדים חולשה של הליגה? אני לא מרגיש ככה... ברוב המשחקים איכות הכדורסל גבוהה וזהות המנצחת לא ברורה. תמיד יש אוסף של קבוצות מובילות וכמה נשרכות מאחור, רק שהעונה אף אחד לא ירים גבה אם וילרבאן פתאום תנצח את פנר, לדעתי זה מגניב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אם פנר/באסקוניה/אולימפיאקוס וכו מפסידות לא מעט לוילרבאניות זה מעיד בעיקר על חולשתן של הראשונות ולא על חוזקתן של האחרונות. הפערים הצטמצמו באמת, אבל לא לטובה. זה שולנסיה, עם כל האהבה שלי אליה, בפלייאוף כרגע מעיד משהו על הליגה.

21 פברואר 2020, 12:04

שופי שוף כתב:

גם אני כתבתי את זה כאן לפני חודשיים בערך.
אם הייתה ליגה חזקה כמו בשתי העונות האחרונות, אני בספק אם מכבי ב' הייתה נשארת במקום החמישי במרחק שני משחקים מהמקום השישי.
ולנסיה קבוצה כיפית וטובה, אבל זה שהיא מבוססת חזק במקום השביעי זה לא סימן טוב עבור היורוליג.

נכון

21 פברואר 2020, 12:53

יש כדורסל ברמה גבוהה השנה ביורוליג.. לא יודע על מה אתם מדברים..

אני רואה העונה מלא משחקים ורובם המוחלט עם כדורסל איכותי מאד..

21 פברואר 2020, 14:26

אני חושב שגם העריכו הערכת יתר את שחקני הנ.ב.א שהגיעו הקיץ לאירופה, כבר מזמן לא כל שחקן נ.ב.א שנפלט מהליגה הולך לכבוש את אירופה. גם ברצלונה היא לא
קבוצת העל שחשבו שתהיה.
קבוצות כמו אנאדולו וריאל עם הסגלים שנשארו דומים לשנה שעברה הן הטובות ביותר לדעתי.
צסק"א נחלשה בלי ספק.
פנר היא חורבה.
ההפתעה הכי גדולה היא כמובן מכבי שעם סגל ב' נשארת בצמרת. הפרחים ליאניס.

21 פברואר 2020, 15:46

my man כתב:יש כדורסל ברמה גבוהה השנה ביורוליג.. לא יודע על מה אתם מדברים..

זה נכון, אבל כל שבוע יש אחד או שני משחקי פח

21 פברואר 2020, 15:51

Hujirat כתב:

זה נכון, אבל כל שבוע יש אחד או שני משחקי פח
גם ב-nba ובכל ליגה ובכל ספורט

21 פברואר 2020, 17:20

אכן.

21 פברואר 2020, 21:56

איזו שלשה של בארון בירידה למחצית!

21 פברואר 2020, 22:44

בסוף אצל אפס מיציץ' כן משחק

22 פברואר 2020, 15:07

תמונה

תמונה