06 מרץ 2020, 22:54
Jack55 כתב:~Box & 1~ כתב:השלשות מסרבות להיכנס לדני כבר משחק רביעי ברציפות. מבאס.
רואים שזה יושב לו על הכתפיים.
נכון, יש לו 0/10 ב3 המשחקים האחרונים.
מקווה שהידית תתאפס.
06 מרץ 2020, 22:55
עידן כתב:שופי שוף כתב:התבוסה הזו מחדדת לי דבר אחד: יתרון הביתיות הוא קריטי בצורה בלתי רגילה עבור מכבי. מכבי בבית היא אגוז שכמעט ואי אפשר לפצח, ומכבי בחוץ היא קבוצה שנעה בין החולשה לבינוניות.
הבעיה היא שכל עוד סיפור הקורונה נמשך, אני בכלל לא בטוח שיהיו עוד משחקי בית העונה ומכבי תיאלץ לארח הכל מחוץ לישראל...
06 מרץ 2020, 22:56
מכבי לא תארח יותר העונה. נקודה. גם לא בפלייאוף.Jack55 כתב:עידן כתב:שופי שוף כתב:התבוסה הזו מחדדת לי דבר אחד: יתרון הביתיות הוא קריטי בצורה בלתי רגילה עבור מכבי. מכבי בבית היא אגוז שכמעט ואי אפשר לפצח, ומכבי בחוץ היא קבוצה שנעה בין החולשה לבינוניות.
הבעיה היא שכל עוד סיפור הקורונה נמשך, אני בכלל לא בטוח שיהיו עוד משחקי בית העונה ומכבי תיאלץ לארח הכל מחוץ לישראל...
יש לנו בסהכ עוד 3 משחקי בית עד סוף העונה כאשר אחד מהם כבר יודעים שלא יהיה בארץ (באסקוניה).
זניט גם ככל הנראה לא יהיה בארץ כי שבוע לפניי זה הם ישחקו בצרפת ויש איסור כניסה לארץ לאנשים שהיו בצרפת.
המשחק היחיד שאולי יתקיים בארץ זה נגד ז'לגיריס, הבעיה שיש לה שני משחקים בספרד שבוע לפניי שהם צריכים להגיע לפה, הקיצר בלאגן אחד גדול.
06 מרץ 2020, 22:57
עידן כתב:שופי שוף כתב:התבוסה הזו מחדדת לי דבר אחד: יתרון הביתיות הוא קריטי בצורה בלתי רגילה עבור מכבי. מכבי בבית היא אגוז שכמעט ואי אפשר לפצח, ומכבי בחוץ היא קבוצה שנעה בין החולשה לבינוניות.
06 מרץ 2020, 22:58
קבוצות לא יכולות להגיע לארץ כי הן מחוייבות לשהות בבידוד.שופי שוף כתב:עידן כתב:שופי שוף כתב:התבוסה הזו מחדדת לי דבר אחד: יתרון הביתיות הוא קריטי בצורה בלתי רגילה עבור מכבי. מכבי בבית היא אגוז שכמעט ואי אפשר לפצח, ומכבי בחוץ היא קבוצה שנעה בין החולשה לבינוניות.
עדיף למכבי לשחק בהיכל גם בלי קהל. אני מניח שהאיכויות של מכבי בהיכל לא נובעות רק מהדחיפה של הקהל אלא גם מעוד סיבות אחרות.
נתחיל מזה שכל מקום עדיף על הסטארק ארנה המקולל הזה.
06 מרץ 2020, 22:59
שמואל1 כתב:מכבי לא תארח יותר העונה. נקודה. גם לא בפלייאוף.Jack55 כתב:עידן כתב:שופי שוף כתב:התבוסה הזו מחדדת לי דבר אחד: יתרון הביתיות הוא קריטי בצורה בלתי רגילה עבור מכבי. מכבי בבית היא אגוז שכמעט ואי אפשר לפצח, ומכבי בחוץ היא קבוצה שנעה בין החולשה לבינוניות.
יש לנו בסהכ עוד 3 משחקי בית עד סוף העונה כאשר אחד מהם כבר יודעים שלא יהיה בארץ (באסקוניה).
זניט גם ככל הנראה לא יהיה בארץ כי שבוע לפניי זה הם ישחקו בצרפת ויש איסור כניסה לארץ לאנשים שהיו בצרפת.
המשחק היחיד שאולי יתקיים בארץ זה נגד ז'לגיריס, הבעיה שיש לה שני משחקים בספרד שבוע לפניי שהם צריכים להגיע לפה, הקיצר בלאגן אחד גדול.
06 מרץ 2020, 22:59
שופי שוף כתב:עידן כתב:שופי שוף כתב:התבוסה הזו מחדדת לי דבר אחד: יתרון הביתיות הוא קריטי בצורה בלתי רגילה עבור מכבי. מכבי בבית היא אגוז שכמעט ואי אפשר לפצח, ומכבי בחוץ היא קבוצה שנעה בין החולשה לבינוניות.
עדיף למכבי לשחק בהיכל גם בלי קהל. אני מניח שהאיכויות של מכבי בהיכל לא נובעות רק מהדחיפה של הקהל אלא גם מעוד סיבות אחרות.
06 מרץ 2020, 23:00
שמואל1 כתב:קבוצות לא יכולות להגיע לארץ כי הן מחוייבות לשהות בבידוד.שופי שוף כתב:עידן כתב:שופי שוף כתב:התבוסה הזו מחדדת לי דבר אחד: יתרון הביתיות הוא קריטי בצורה בלתי רגילה עבור מכבי. מכבי בבית היא אגוז שכמעט ואי אפשר לפצח, ומכבי בחוץ היא קבוצה שנעה בין החולשה לבינוניות.
06 מרץ 2020, 23:01
Jack55 כתב:שמואל1 כתב:מכבי לא תארח יותר העונה. נקודה. גם לא בפלייאוף.Jack55 כתב:עידן כתב:שופי שוף כתב:התבוסה הזו מחדדת לי דבר אחד: יתרון הביתיות הוא קריטי בצורה בלתי רגילה עבור מכבי. מכבי בבית היא אגוז שכמעט ואי אפשר לפצח, ומכבי בחוץ היא קבוצה שנעה בין החולשה לבינוניות.
בפלייאוף זה סיפור אחר, אם מכבי תשחק בהצלבה נגד צסקא אז קודם כל אין שום איסור שחל על רוסיה וגם אין שם שום מקרים של קורונה.
וחוץ מזה עד ההצלבה יש עוד חודש וחצי, עד אז אלוהים גדול והדברים יכולים להשתנות, כמובן שגם יכולים להשתנות לצד השלילי ושיהיה איסור כללי על כניסה לארץ.
הקיצר אין לדעת מה יהיה בהצלבה, אבל אני גם חושב שבעונה הסדירה כבר לא נארח משחקים בבית, מהסיבה הפשוטה שהלו"ז של שאר הקבוצות לא מאפשר זאת.
06 מרץ 2020, 23:02
שופי שוף כתב:שמואל1 כתב:קבוצות לא יכולות להגיע לארץ כי הן מחוייבות לשהות בבידוד.שופי שוף כתב:עידן כתב:שופי שוף כתב:התבוסה הזו מחדדת לי דבר אחד: יתרון הביתיות הוא קריטי בצורה בלתי רגילה עבור מכבי. מכבי בבית היא אגוז שכמעט ואי אפשר לפצח, ומכבי בחוץ היא קבוצה שנעה בין החולשה לבינוניות.
קבוצות מהמדינות הספציפיות שעליהן דובר.
הסיפור עם קבוצות כמו ז'לגיריס או צסק"א הוא מסובך יותר.
06 מרץ 2020, 23:03
06 מרץ 2020, 23:03
שמואל1 כתב:מכבי לא תארח יותר העונה. נקודה. גם לא בפלייאוף.Jack55 כתב:עידן כתב:שופי שוף כתב:התבוסה הזו מחדדת לי דבר אחד: יתרון הביתיות הוא קריטי בצורה בלתי רגילה עבור מכבי. מכבי בבית היא אגוז שכמעט ואי אפשר לפצח, ומכבי בחוץ היא קבוצה שנעה בין החולשה לבינוניות.
06 מרץ 2020, 23:05
עידן כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:מכבי לא תארח יותר העונה. נקודה. גם לא בפלייאוף.Jack55 כתב:עידן כתב:
בפלייאוף זה סיפור אחר, אם מכבי תשחק בהצלבה נגד צסקא אז קודם כל אין שום איסור שחל על רוסיה וגם אין שם שום מקרים של קורונה.
וחוץ מזה עד ההצלבה יש עוד חודש וחצי, עד אז אלוהים גדול והדברים יכולים להשתנות, כמובן שגם יכולים להשתנות לצד השלילי ושיהיה איסור כללי על כניסה לארץ.
הקיצר אין לדעת מה יהיה בהצלבה, אבל אני גם חושב שבעונה הסדירה כבר לא נארח משחקים בבית, מהסיבה הפשוטה שהלו"ז של שאר הקבוצות לא מאפשר זאת.
זה נכון שאלוהים גדול, אבל בהנחה שהמצב לא משתפר (גם אם לא יהיה גרוע יותר, חלילה!), אז גם את צסק"א לא תוכל לארח בארץ - המשחק האחרון שלהם העונה הוא באיטליה...
06 מרץ 2020, 23:06
שמואל1 כתב:עוד משחק? מכבי מאבדת את הביתיות בעקבות ההפסד הזהיוסי22 כתב:כמה קיטורים על עוד משחק, 48 שעות אחרי אפס עם כל הבלאגן הנלווה .
06 מרץ 2020, 23:07
Jack55 כתב:עידן כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:מכבי לא תארח יותר העונה. נקודה. גם לא בפלייאוף.Jack55 כתב:יש לנו בסהכ עוד 3 משחקי בית עד סוף העונה כאשר אחד מהם כבר יודעים שלא יהיה בארץ (באסקוניה).
זה נכון שאלוהים גדול, אבל בהנחה שהמצב לא משתפר (גם אם לא יהיה גרוע יותר, חלילה!), אז גם את צסק"א לא תוכל לארח בארץ - המשחק האחרון שלהם העונה הוא באיטליה...
בסדר אבל למזלנו הפלייאוף מתחיל רק ב21.4 והמשחק של צסקא נגד מילאנו הוא ב9.4, הפרש של כמעט שבועיים וזה עוד במקרה של ביתיות, בלי מקרה של ביתיות הם יגיעו לפה רק ממש בסוף אפריל.
שמע נקווה שהמצב לא יחמיר מבחינת הקורונה ושלא יהיו הנחיות הרבה יותר חריגות כי אז יכול להיות שבכלל כל העונה עצמה תתבטל, וגם אם לא אז נקווה שכל המצב הנוכחי לא ישפיע משמעותית על המיקום של מכבי בטבלה.
06 מרץ 2020, 23:09
החציל האצטקי כתב:טוב. טוב מאוד אפילו.
הנצחון הזה על אנאדולו וכל הרצף המטורף האחרון שמכבי השיגה בדם יזע ודמעות היה צריך להיעצר מתישהו.
ליפול מול הכוכב בחוץ, בערב אדיר שלהם ובערב מחריד שלנו- אמור להחזיר את כולם לפרופורציות.
אי אפשר לבנות על זה שנחזור מכל בור ובכל מצב.
אי אפשר ללכת לישון על ובזמן משחקים.
הכל טוב. להתאפס ולחזור לעבודה.
06 מרץ 2020, 23:28
גיא כתב:החציל האצטקי כתב:טוב. טוב מאוד אפילו.
הנצחון הזה על אנאדולו וכל הרצף המטורף האחרון שמכבי השיגה בדם יזע ודמעות היה צריך להיעצר מתישהו.
ליפול מול הכוכב בחוץ, בערב אדיר שלהם ובערב מחריד שלנו- אמור להחזיר את כולם לפרופורציות.
אי אפשר לבנות על זה שנחזור מכל בור ובכל מצב.
אי אפשר ללכת לישון על ובזמן משחקים.
הכל טוב. להתאפס ולחזור לעבודה.
בול ובינגו כאחד.
״אי אפשר לבנות על זה שנחזור מכל בור ובכל מצב״
לגמריי.
06 מרץ 2020, 23:30
06 מרץ 2020, 23:59