המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Weems13 כתב:אחדשיודע כתב:אחדשיודע כתב:אבדיה וזוסמן פשוט נוראיים. שפת גוף גרועה.
+דורסי.
+אייסי. בא על תקן של שומר אבל בפועל לא מצליח לשמור על כלום. ברבע הראשון חגגו עליו ספציפית עם איזה 16 נקודות על הראש. 2 שלשות של בריימו, זלמנסון, פלדין. מביך. וגם בצד השני הוא לא קשור לענף
ביורוליג יש עוד 6 משחקים, כרגע מכבי יכולה להפסיד א. כולם.RonB כתב:שמואל1 כתב:מכבי במשבר עמוק, בדיוק במאני טיים של העונה ובצל בהלת הקורונה.
איזה מאני טיים? הבטחנו פלייאוף ונסיים בוודאות מקום 4-5. ליגת העל היא ליגת העל.
שמואל1 כתב:וזה עוד בלי תמיר בלאט וג'ון הולנד / עמנואל טרי הנפלאים.
מכבי צריכה לעשות חשבון נפש אחרי התצוגה הזאת. כרגע מכבי לא מסוגלת לדגדג את ירושלים בליגה. הפסדנו להם בבית גם בגביע, אבל דריסה משפילה כזאת אני לא זוכר כבר שנים
מכבי צריכה לעשות חשבון נפש אחרי התצוגה הזאת. כרגע מכבי לא מסוגלת לדגדג את ירושלים בליגה. הפסדנו להם בבית גם בגביע, אבל דריסה משפילה כזאת אני לא זוכר כבר שנים
שמואל1 כתב:ביורוליג יש עוד 6 משחקים, כרגע מכבי יכולה להפסיד א. כולם.RonB כתב:שמואל1 כתב:מכבי במשבר עמוק, בדיוק במאני טיים של העונה ובצל בהלת הקורונה.
אני רק חושב מה יקרה כשהם יהיו בסגל מלאאחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:וזה עוד בלי תמיר בלאט וג'ון הולנד / עמנואל טרי הנפלאים.
תגיד, אתה לא חושב שאתה מגזים?
מכבי יכולה לאבד את המקום החמישי ואולי גם את השישיMmm כתב:שמואל1 כתב:ביורוליג יש עוד 6 משחקים, כרגע מכבי יכולה להפסיד א. כולם.RonB כתב:שמואל1 כתב:מכבי במשבר עמוק, בדיוק במאני טיים של העונה ובצל בהלת הקורונה.
ואז?מה יקרה בוא תשתף אותנו?
שמואל1 כתב:מכבי יכולה לאבד את המקום החמישי ואולי גם את השישיMmm כתב:שמואל1 כתב:ביורוליג יש עוד 6 משחקים, כרגע מכבי יכולה להפסיד א. כולם.RonB כתב:שמואל1 כתב:מכבי במשבר עמוק, בדיוק במאני טיים של העונה ובצל בהלת הקורונה.
ואז?מה יקרה בוא תשתף אותנו?
אחדשיודע כתב:פרובוקטור בשקל. לא להאמין שכל פעם מחדש אותו סיפור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־19 אורחים