מסוכן מאוד להמר על העמדה הכי חשובה בקבוצה, לעניות דעתי. לא כל רכז זול הופך לפארגו. בלאט יצטרך לעבוד קשה כדי לפגוע בול!
הכדורסל הוא לא תבנית מקובעת. זה לא שאתה מביא רכז ואם הוא נופל אז כל הקבוצה מתרסקת. אפשר לשחק לא מעט עם הציוות הזה של הלפרין-לאנגפורד, שמשלימים אחד את השני מצוין ושניהם גארדים ברמה גבוה מאוד. גם אוחיון סיים את העונה בצורה יוצאת מהכלל והראה שיפור עצום לעומת תחילת השנה, ומסתמן כרכז נחמד מאוד שיכול בכיף היום לתת 15-20 דקות לערב עם השיפור שהוא מראה.
לא כל רכז זר שיגיע יהיה פארגו, אבל גם אם הוא יהיה נפילה גדולה, נוכל להסתדר מצוין עם השלישייה הזאת לטעמי. זה לא שיש רכזי על היום בשוק. חוץ מאוקיץ', שיהיה יקר, כל שחקן שיבוא לפה יהיה הימור. ג'קסון, קופנן ודה קולו ירדו מהפרק. הרכז הכי "בכיר" בשוק שעולה לי בראש עכשיו הוא טרייסי רייס. אני אישית היום לא הייתי מתנגד לשאראס. גם אמור להיות זול, גם חיבור עם הקהל, וגם מביא את התכונות שאנחנו מחפשים, ולא יהיה "הימור" שיכול ליפול. יתן את שלו, לא כמו בימי השושלת, אבל מה שאנחנו צריכים זה רכז שיעזור בניהול המשחק, בקליעה, ויהיה זול, ושאראס יכנס פה יופי. גם הניסיון, הווינריות, והיכולת שלו להתעלות במאני טיים ולקחת תארים תעזור לנו מאוד. אנחנו לא צריכים איזה רכז סופרסטר היום, ובגלל זה שאראס יתאים, כי לא בונים עליו להוביל כל השנה על הגב שלו, יש את השלישייה הזאת שהם שחקנים מצוינים.