מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הלפרין סיכם במכבי

הודעהעל ידי felix_r » 03 יוני 2012, 09:50

er79 כתב:אז מי נשאר לנו אחרי שג'קסון מתאדה לנו? את דה קולו אין סיכוי שנראה פה. רוקו אוקיץ' עוד תחת חוזה בטורקיה? כנראה שיבוא הימור זול סטייל פארגו. מקווה שזה לא יפגע בנו.

ג'קסון עדיין לא הוכיח כלום ברמה הגבוהה.
כנראה יבוא על חשבון גורדון

לטעמי הוא הוכיח מספיק העונה. בעונה הבאה הוא יהיה טוב עוד יותר. עשתה נכון צסק"א שהעדיפה אותו על גורדון. אני לא כל כך שש לראות את גורדון עושה את דרכו הנה.

כנראה הדרישות שלנו שונות ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 03 יוני 2012, 09:51

עכשיו עם השלישייה הזאת-אוחיון, הלפרין ולאנגפורד, הקוו האחורי נראה בסדר. עוד רכז שיבוא בזול יסגור קוו אחורי טוב מאוד

מסוכן מאוד להמר על העמדה הכי חשובה בקבוצה, לעניות דעתי. לא כל רכז זול הופך לפארגו. בלאט יצטרך לעבוד קשה כדי לפגוע בול!

כנראה הדרישות שלנו שונות ;)

איש באמונתו יחיה, הכל בסדר
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 09:52

yarinsaky כתב:דווקא לא הייתי מתנגד לגורדון, שחקן שיכול להתאים לשיטה של בלאט. גארד פיזי , שומר, סלשר, קולע לא רע. קומבו גארד איכותי שלא סתם קיבל חוזה גדול בצסק"א, אבל נראה אם למכבי ישאר כסף.

הוא שחקן נחמד אבל אני לא חושב שהוא יהיה כל כך זול, ואני חושב שהסגנון שלו פחות מתאים למה שאנחנו משחקים. יש לו לא מעט פעמים שהוא משחק די אגואיסטי, והוא קלעי די בינוני. הוא שחקן מוכשר מאוד ב2 צידי המגרש, אבל אני חושב שהוא פחות מתאים למכבי כרגע, וגם לא כל כך זול
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 03 יוני 2012, 09:55

er79 כתב:אותו שחקן נוסף שאתה מדבר עליו אמור להיות השחקן הכי חשוב בפאזל. אם ניפול על רכז רע כל הקו האחורי יהיה רע, בלי שום קשר ללנגפורד (ובל נשכח שלנגפורד לדעתי עוד רחוק מלהיות סגור, אני עדיין חושש בעניינו).

זה לא נכון בכלל. זה לא השחקן הכי חשוב בסגל, אלא אם פתאום יגיע לכאן איזה פארמר.

אל תבנה יותר מדי. הכי טוב שתקבל יהיה ג'קסון, אבל סביר יותר שזה יהיה איזשהו שחקן צעיר וזול.
אל תשכח שיש לך את אוחיון ואת הלפרין ולאנגפורד שגם הם יכולים לרכז אם יצטרכו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 יוני 2012, 09:55

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:דווקא לא הייתי מתנגד לגורדון, שחקן שיכול להתאים לשיטה של בלאט. גארד פיזי , שומר, סלשר, קולע לא רע. קומבו גארד איכותי שלא סתם קיבל חוזה גדול בצסק"א, אבל נראה אם למכבי ישאר כסף.

הוא שחקן נחמד אבל אני לא חושב שהוא יהיה כל כך זול, ואני חושב שהסגנון שלו פחות מתאים למה שאנחנו משחקים. יש לו לא מעט פעמים שהוא משחק די אגואיסטי, והוא קלעי די בינוני. הוא שחקן מוכשר מאוד ב2 צידי המגרש, אבל אני חושב שהוא פחות מתאים למכבי כרגע, וגם לא כל כך זול

ברורים לי החסרונות שלו, אבל יחסית למה שנשאר בשוק הוא בין הטובים ובלאט יודע לעשות שימוש עם גארדים כאלה.

זול הוא באמת לא יהיה לכן אני לא בטוח שמכבי כבר תוכל להביא אותו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 03 יוני 2012, 09:56

דווקא לא הייתי מתנגד לגורדון, שחקן שיכול להתאים לשיטה של בלאט. גארד פיזי , שומר, סלשר, קולע לא רע.

בקיצור כפיל של לנגפורד עם תוספת של אובר סוליסטיות ואופי מחורבן. לא תודה. מספיק לי לנגפורד. מה שאני צריך עכשיו זה מנהל משחק טוב שישלים את אוחיון, עם קליעה טובה יותר. סוג של שאראס צעיר. דווקא ג'קסון התאים לי לנישה. גם את ארויו הייתי לוקח עכשיו.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 09:57

מסוכן מאוד להמר על העמדה הכי חשובה בקבוצה, לעניות דעתי. לא כל רכז זול הופך לפארגו. בלאט יצטרך לעבוד קשה כדי לפגוע בול!

הכדורסל הוא לא תבנית מקובעת. זה לא שאתה מביא רכז ואם הוא נופל אז כל הקבוצה מתרסקת. אפשר לשחק לא מעט עם הציוות הזה של הלפרין-לאנגפורד, שמשלימים אחד את השני מצוין ושניהם גארדים ברמה גבוה מאוד. גם אוחיון סיים את העונה בצורה יוצאת מהכלל והראה שיפור עצום לעומת תחילת השנה, ומסתמן כרכז נחמד מאוד שיכול בכיף היום לתת 15-20 דקות לערב עם השיפור שהוא מראה.
לא כל רכז זר שיגיע יהיה פארגו, אבל גם אם הוא יהיה נפילה גדולה, נוכל להסתדר מצוין עם השלישייה הזאת לטעמי. זה לא שיש רכזי על היום בשוק. חוץ מאוקיץ', שיהיה יקר, כל שחקן שיבוא לפה יהיה הימור. ג'קסון, קופנן ודה קולו ירדו מהפרק. הרכז הכי "בכיר" בשוק שעולה לי בראש עכשיו הוא טרייסי רייס. אני אישית היום לא הייתי מתנגד לשאראס. גם אמור להיות זול, גם חיבור עם הקהל, וגם מביא את התכונות שאנחנו מחפשים, ולא יהיה "הימור" שיכול ליפול. יתן את שלו, לא כמו בימי השושלת, אבל מה שאנחנו צריכים זה רכז שיעזור בניהול המשחק, בקליעה, ויהיה זול, ושאראס יכנס פה יופי. גם הניסיון, הווינריות, והיכולת שלו להתעלות במאני טיים ולקחת תארים תעזור לנו מאוד. אנחנו לא צריכים איזה רכז סופרסטר היום, ובגלל זה שאראס יתאים, כי לא בונים עליו להוביל כל השנה על הגב שלו, יש את השלישייה הזאת שהם שחקנים מצוינים.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 03 יוני 2012, 10:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 יוני 2012, 10:00

גורדון לא יותר 2?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 10:01

LIAV10 כתב:גורדון לא יותר 2?

כן. הוא קומבו גארד שנוטה ל2, יחסית שחקן אגואיסט שאוהב את הכדור, אבל יודע ליצור לעצמו וגם לאחרים. שחקן הגנה מצוין, אבל קליעה בינונית מינוס
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 03 יוני 2012, 10:02

כמה ארויו הרוויח העונה בבשיקטאש? יש למישהו מושג?
er79

הודעהעל ידי jol9 » 03 יוני 2012, 10:02

er79 כתב:חבל. צסק"א תעמיד עמדה 1 מפלצתית, עם שניים מהרכזים הטובים ביבשת לטעמי.

לא אוהב את תאודוסיץ'. הוא אשם בהפסד של צסקא לא פחות מקזלאוסקס לטעמי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 יוני 2012, 10:06

er79 כתב:
דווקא לא הייתי מתנגד לגורדון, שחקן שיכול להתאים לשיטה של בלאט. גארד פיזי , שומר, סלשר, קולע לא רע.

בקיצור כפיל של לנגפורד עם תוספת של אובר סוליסטיות ואופי מחורבן. לא תודה. מספיק לי לנגפורד. מה שאני צריך עכשיו זה מנהל משחק טוב שישלים את אוחיון, עם קליעה טובה יותר. סוג של שאראס צעיר. דווקא ג'קסון התאים לי לנישה. גם את ארויו הייתי לוקח עכשיו.

אני דווקא איתך בקטע הזה.
אבל אני ריאלי היום ורואה את המצאי בשוק, זה לא ממש נראה טוב .

לא מאמין שמכבי תחזיר את ארויו, ממש לא.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי אנטוניו » 03 יוני 2012, 10:10

בהנחה סבירה שדה קולו(NBA) ארון ג'קסון(צסקא)ואוקיץ (מאלאגה) לא יגיעו למכבי מי מבין הרכזים מהבאים צריך להגיע למכבי?

1.פולן
2. ריקי היקמן
3. ארל קוולאי
4.ג'מון לוקאס גורדון.
5. פרקניס
6. קרטיס ג'רלס

לדעתי , הכי מתאים מביניהם הוא ג'מון לוקאס גורדון , רכז טבעי עם ניסיון יורולוג, שומר מצויין יכול להתאים היטב לקונספציה של בלאט, גם לא יקר מידי .
הבעיה היחידה שלהערכתי הוא חתום בגאלאטסראיי לעוד שנה.(אשמח עם למישהו יש מידע אחר ?)
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי er79 » 03 יוני 2012, 10:14

הכל בסופו של דבר עניין של מחיר. זה לא שהוא עזב בקולות צורמים, כמו אנדרסון. זה נכון שיש לו אופי מתנשא, אבל הוא ממש לא סרטן קבוצתי, להיפך, יש לו מוסר עבודה מדהים. אולי הוא קצת אאוט באופיו כמו מוריס, אבל אין לי בעיה עם זה, כל עוד הוא מחתים כרטיס. שמלאי ומצאי הרכזים הולך ואוזל, הוא דווקא בא לי טוב. השאלה היא מה תג המחיר שלו.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 10:16

er79 כתב:

הכל בסופו של דבר עניין של מחיר. זה לא שהוא עזב בקולות צורמים, כמו אנדרסון. זה נכון שיש לו אופי מתנשא, אבל הוא ממש לא סרטן קבוצתי, להיפך, יש לו מוסר עבודה מדהים. אולי הוא קצת אאוט באופיו כמו מוריס, אבל אין לי בעיה עם זה, כל עוד הוא מחתים כרטיס. שמלאי ומצאי הרכזים הולך ואוזל, הוא דווקא בא לי טוב. השאלה היא מה תג המחיר שלו.

ארויו היום בן 33 ונתן עונה נחמדה בטורקיה, אבל ממש לא היה שם איזה משהו מדהים. ממש לא הייתי רוצה אותו פה
asafb96

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי er79 » 03 יוני 2012, 10:17

אני הייתי בוחר באופציה 7, קרלוס ארויו. רציתי את ג'קסון, אבל הוא החלופה הכי דומה בתכונות המשחק. 2.5 מליון הוא כבר בטוח לא ידרוש, השאלה היא האם הוא עדיין לא יקר מדי עבור מכבי.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 03 יוני 2012, 10:20

er79 כתב:

בכלל לא מסכים עם ההגדרה שנתת לגורדון. אתה בכלל ראית אותו משחק? מאיפה המצאת את האופי המחורבן?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 03 יוני 2012, 10:20

הוא בא באמצע העונה, והרבה בזכותו בשיקטאש ככל הנראה תהיה אלופה. זה קצת יותר מנחמד. אני מעדיף אותו על פולנים, היקמנים ורייסים למיניהם. ו-33 זה עוד שנה-שנתיים טובות של כדורסל. מספיק שתראה את שאראס.
er79

הודעהעל ידי er79 » 03 יוני 2012, 10:22

בכלל לא מסכים עם ההגדרה שנתת לגורדון. אתה בכלל ראית אותו משחק? מאיפה המצאת את האופי המחורבן?

אני ניזון מהתקשורת, בדיוק כמוך. אולי אני טועה, אולי אני מוטעה ליתר דיוק, אבל זה הבאזז שמסביבו. גם אם הוא לא כזה, עדיין הוא כזה מבחינת תכונות המשחק שלו, ואת זה אני כבר יודע בוודאות כי צפיתי בו, ולא צריך אחד כזה במכבי.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 10:27

er79 כתב:הוא בא באמצע העונה, והרבה בזכותו בשיקטאש ככל הנראה תהיה אלופה. זה קצת יותר מנחמד. אני מעדיף אותו על פולנים, היקמנים ורייסים למיניהם. ו-33 זה עוד שנה-שנתיים טובות של כדורסל. מספיק שתראה את שאראס.

הוא היה בסדר, אבל העמיד ממוצעים נחמדים ולא יותר, יחסית לליגה הטורקית, שבדרך כלל שחקנים מפציצים שם מספרים עצומים.
אני חושב שעדיין יש אופציות יותר טובות בשוק. נכון שגיל 33 זה לא מבוגר, אבל פה כבר מתחילה הירידה. זה לא שהוא היה כוכב על כמו שאראס, ואחרי הירידה הוא יכול להיות שחקן משלים נחמד מאוד. לדעתי הוא לא מספיק טוב היום. הוא מנהל משחק לא רע, קלעי סביר, אבל כבר קשה לו לחדור והוא לא מהיר כמו פעם, ועל ההגנה שלו אני בכלל לא מדבר. הוא שחקן קצת מפוזר ולא יציב לפעמים, וסגנון המשחק שלו זה בדיוק הסגנון שבלאט לא אוהב. הוא גם לא אמור להיות כל כך זול, ולא הבחור הכי נוח מבחינה חברתית. אני אישית לא הייתי רוצה אותו פה
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1, גל גל ו־27 אורחים