אמרו עכשיו שלא.MTA2311 כתב:חדרי הכושר פתוחים?????????? דברו כבר על הדברים שבאמת רלוונטיים לציבור אנחנו במתח!!!!!!!!!!!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אמרו עכשיו שלא.MTA2311 כתב:חדרי הכושר פתוחים?????????? דברו כבר על הדברים שבאמת רלוונטיים לציבור אנחנו במתח!!!!!!!!!!!
זה לא סוף העולם, אפשר להתאמן בביתMTA2311 כתב:הנה אמר חדרי כושר זהו אין טעם לחיים יותר
אי אפשר להשוות...שמואל1 כתב:זה לא סוף העולם, אפשר להתאמן בביתMTA2311 כתב:הנה אמר חדרי כושר זהו אין טעם לחיים יותר
שמואל1 כתב:זה לא סוף העולם, אפשר להתאמן בביתMTA2311 כתב:הנה אמר חדרי כושר זהו אין טעם לחיים יותר
MTA2311 כתב:הנה אמר חדרי כושר זהו אין טעם לחיים יותר
Holiday_Armadillo כתב:הוא הולך להיפגש עם רבנים!!
בא לי למות
MTA2311 כתב:חדרי הכושר פתוחים?????????? דברו כבר על הדברים שבאמת רלוונטיים לציבור אנחנו במתח!!!!!!!!!!!
מקומות עבודה שיכולים - יעברו לעבוד מהבית.Holiday_Armadillo כתב:לא מבינה, איך מקומות של יותר מ-10 עובדים אמורים להמשיך? או למשל בסופרים שיש מן הסתם יותר מ-10 עובדים+כל עם ישראל שעומד אחד לשני על העורף
הם אשכרה לא אמרו כלום
Asf כתב:"הגבלות על התחבורה הציבורית"- תודה על הפירוט.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
Holiday_Armadillo כתב:הוא הולך להיפגש עם רבנים!!
בא לי למות
שמואל1 כתב:מקומות עבודה שיכולים - יעברו לעבוד מהבית.Holiday_Armadillo כתב:לא מבינה, איך מקומות של יותר מ-10 עובדים אמורים להמשיך? או למשל בסופרים שיש מן הסתם יותר מ-10 עובדים+כל עם ישראל שעומד אחד לשני על העורף
הם אשכרה לא אמרו כלום
כל השאר - עד 2 מטר בין העובדים, ועד 10 באותו חלל.
זה החוק
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מקומות עבודה שיכולים - יעברו לעבוד מהבית.Holiday_Armadillo כתב:לא מבינה, איך מקומות של יותר מ-10 עובדים אמורים להמשיך? או למשל בסופרים שיש מן הסתם יותר מ-10 עובדים+כל עם ישראל שעומד אחד לשני על העורף
הם אשכרה לא אמרו כלום
זה החוק
זה בחיים לא יקרה
אתה רוצה להגיד לי שאם מחר אני צריכה מיץ ואני נכנסת לסופר אני שם עם לא יותר מ-10 אנשים וכולם יעמדו 2 מטר אחד מהשני? זה בחיים לא יקרה
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מקומות עבודה שיכולים - יעברו לעבוד מהבית.Holiday_Armadillo כתב:לא מבינה, איך מקומות של יותר מ-10 עובדים אמורים להמשיך? או למשל בסופרים שיש מן הסתם יותר מ-10 עובדים+כל עם ישראל שעומד אחד לשני על העורף
הם אשכרה לא אמרו כלום
זה החוק
זה בחיים לא יקרה
אתה רוצה להגיד לי שאם מחר אני צריכה מיץ ואני נכנסת לסופר אני שם עם לא יותר מ-10 אנשים וכולם יעמדו 2 מטר אחד מהשני? זה בחיים לא יקרה
לא חושב שזה תופס בסופרים כי שם החלל גדול.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים