ת'רד מגפת הקורונה - מדינת ישראל תחת סגר

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מגפת הקורונה - בוטלה תרבות הפנאי, אסורה התקהלות עד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 מרץ 2020, 13:52

Jack55 כתב:בוגי יעלון בטוויטר :
כל מי שביקר אותנו כשהזהרנו מפני הפיכתנו לתורכיה של ארדואן, שיעכל ויפנים את הניצול הציני של משבר הקורונה, לצרכים פוליטיים אישיים, של נאשם לפני משפט.

ועכשיו ברצינות, אתם לא חושבים שבן אדם צריך להיות חולה בשביל לפרסם כאלה דברים במעמד שלו (כרמטכ"ל לשעבר) במצב כזה?
המדינה במצב חירום ובמשבר שלא היה פה מאז הקמתה וכל העולם נמצא בטירוף מוחלט, והוא עסוק בלהמשיך עם ההסתה והמשחק הפוליטי שלו נגד ביבי.

אשכרה ירד מהפסים, המון מדינות באירופה סוגרות מוסדות חינוך ומחליטות על הנחיות חריגות ביותר אבל רק ביבי עושה זאת נטו מאינטרסים פוליטים ולא חס מחלילה מדאגה לאזרחים שעומדים בפניי אחת המגפות הכי קטלניות שהיו בעולם.
כאמור, ביבי לוקח ועושה החלטות דומות מאוד למה שמנהיגים אחרים בעולם עושים, זה שזה נפל בתזמון כזה אחריי הבחירות וקרוב למשפט לא אומר שזה קשור אליו, תכף הוא יגיד שהוא הביא את הקורונה בעולם על מנת לדחות את המשפט שלו, נו באמת.

בן אדם צריך להיות חולה בשביל לפרסם דברים כאלה?
בן אדם צריך להיות חולה ומוכה פאניקה כדי להוריד בגרון את מה שהולך במדינה בשבוע האחרון.

ראש ממשלת מעבר, להלן הנאשם, לוקח החלטות באופן ריכוזי כשלא ברור בכלל מי שותף לתהליך קבלתן, מכריז עליהן כבל עם ועולם בשידורי פריים-טיים שזורעים במדינה שלמה היסטריה בלי להסביר באילו דרכים הוא מתכוון להתמודד עם המשבר, דוחה את מועד המשפט של עצמו, ממנה שרים מביכים על רגל אחת, מתכנן לפלוש לפרטיות של כל אזרח במדינה ושולח את המשק להשבתה מתוקף סמכות שניתנה לו ב2005.
על הדרך הוא מנסה לחפור לגנץ, ליברמן ופרץ קבר פוליטי בחסות התקשורת שמגוייסת באופן מוחלט לביזיון המתמשך הזה.

תודה לאל שנותרו פה עדיין (מעט) קולות שפויים שנכונים לבקר ולפקח על כל הברדק הזה.

שיעשה צעדים נגד המגיפה- אין בעיה.
שיעשה צעדים קיצוניים ובלתי הפיכים על דעת עצמו ומבלי שליתר נבחרי הציבור יש יכולת להשמיע דעה בעניין- זו בעיה.
זה ארדואן.

שיהיה בהצלחה בסבב הפגישות שלו עם גדולי הרבנים.
ממליץ בחום לשמור על מרחק של שני מטר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 15 מרץ 2020, 14:07

החציל האצטקי כתב:
Jack55 כתב:בוגי יעלון בטוויטר :
כל מי שביקר אותנו כשהזהרנו מפני הפיכתנו לתורכיה של ארדואן, שיעכל ויפנים את הניצול הציני של משבר הקורונה, לצרכים פוליטיים אישיים, של נאשם לפני משפט.

ועכשיו ברצינות, אתם לא חושבים שבן אדם צריך להיות חולה בשביל לפרסם כאלה דברים במעמד שלו (כרמטכ"ל לשעבר) במצב כזה?
המדינה במצב חירום ובמשבר שלא היה פה מאז הקמתה וכל העולם נמצא בטירוף מוחלט, והוא עסוק בלהמשיך עם ההסתה והמשחק הפוליטי שלו נגד ביבי.

אשכרה ירד מהפסים, המון מדינות באירופה סוגרות מוסדות חינוך ומחליטות על הנחיות חריגות ביותר אבל רק ביבי עושה זאת נטו מאינטרסים פוליטים ולא חס מחלילה מדאגה לאזרחים שעומדים בפניי אחת המגפות הכי קטלניות שהיו בעולם.
כאמור, ביבי לוקח ועושה החלטות דומות מאוד למה שמנהיגים אחרים בעולם עושים, זה שזה נפל בתזמון כזה אחריי הבחירות וקרוב למשפט לא אומר שזה קשור אליו, תכף הוא יגיד שהוא הביא את הקורונה בעולם על מנת לדחות את המשפט שלו, נו באמת.

בן אדם צריך להיות חולה בשביל לפרסם דברים כאלה?
בן אדם צריך להיות חולה ומוכה פאניקה כדי להוריד בגרון את מה שהולך במדינה בשבוע האחרון.

ראש ממשלת מעבר, להלן הנאשם, לוקח החלטות באופן ריכוזי כשלא ברור בכלל מי שותף לתהליך קבלתן, מכריז עליהן כבל עם ועולם בשידורי פריים-טיים שזורעים במדינה שלמה היסטריה בלי להסביר באילו דרכים הוא מתכוון להתמודד עם המשבר, דוחה את מועד המשפט של עצמו, ממנה שרים מביכים על רגל אחת, מתכנן לפלוש לפרטיות של כל אזרח במדינה ושולח את המשק להשבתה מתוקף סמכות שניתנה לו ב2005.
על הדרך הוא מנסה לחפור לגנץ, ליברמן ופרץ קבר פוליטי בחסות התקשורת שמגוייסת באופן מוחלט לביזיון המתמשך הזה.

תודה לאל שנותרו פה עדיין (מעט) קולות שפויים שנכונים לבקר ולפקח על כל הברדק הזה.

שיעשה צעדים נגד המגיפה- אין בעיה.
שיעשה צעדים קיצוניים ובלתי הפיכים על דעת עצמו ומבלי שליתר נבחרי הציבור יש יכולת להשמיע דעה בעניין- זו בעיה.
זה ארדואן.

שיהיה בהצלחה בסבב הפגישות שלו עם גדולי הרבנים.
ממליץ בחום לשמור על מרחק של שני מטר.
א׳ כל לא הבנתי מה זה לא ברור מי שותף לתהליך קבלתן, יש פגישה של כל השרים הרלוונטיים וראש הממשלה ושם מתקבלות ההחלטות ביחד לפי ההמלצות וכו׳.

דבר שני הוא לא דוחה את המשפט של עצמו, זה שזה הגיע בעיתוי כזה זה לא אומר שהוא דוחה אותו, תאמין לי שלא הוא ולא אף אחד ציפה שדבר כזה יגיע.
הוא משבית את המשק כי זאת ההמלצה הגורפת של כל משרד הבריאות ואלה הצעדים שננקטים בשאר העולם, אתה לא המדינה הראשונה וגם לא השנייה שעושה את זה.

ממנה שרים מביכים? מסכים, אבל בגלל זה מנסים להגיע לממשלת ״חירום״ אחדות בשביל למנוע את זה.

אגב לא ראיתי שליתר הציבור יש בעיה עם הצעדים, אני מאמין שרוב הציבור בסדר גמור עם ההחלטות שנלקחו עכשיו, במקרה חירום אין יותר מדי מה להתמהמה ולחשוב, צריך לקחת החלטות (גם אם הן חריגות) ומהר כי אחריי זה יהיה מאוחר מדי.

ובנוגע לפרטיות, חיי האזרחים בעדיפות על חירות האזרחים מן הסתם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 מרץ 2020, 14:27

מדינה יהודית חשוב מאוד

https://twitter.com/kann_news/status/12 ... 15648?s=19
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 15 מרץ 2020, 14:31

MTA2311 כתב:מדינה יהודית חשוב מאוד

https://twitter.com/kann_news/status/12 ... 15648?s=19

מרגיז
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 מרץ 2020, 14:32

Jack55 כתב:א׳ כל לא הבנתי מה זה לא ברור מי שותף לתהליך קבלתן, יש פגישה של כל השרים הרלוונטיים וראש הממשלה ושם מתקבלות ההחלטות ביחד לפי ההמלצות וכו׳.

דבר שני הוא לא דוחה את המשפט של עצמו, זה שזה הגיע בעיתוי כזה זה לא אומר שהוא דוחה אותו, תאמין לי שלא הוא ולא אף אחד ציפה שדבר כזה יגיע.
הוא משבית את המשק כי זאת ההמלצה הגורפת של כל משרד הבריאות ואלה הצעדים שננקטים בשאר העולם, אתה לא המדינה הראשונה וגם לא השנייה שעושה את זה.

ממנה שרים מביכים? מסכים, אבל בגלל זה מנסים להגיע לממשלת ״חירום״ אחדות בשביל למנוע את זה.

אגב לא ראיתי שליתר הציבור יש בעיה עם הצעדים, אני מאמין שרוב הציבור בסדר גמור עם ההחלטות שנלקחו עכשיו, במקרה חירום אין יותר מדי מה להתמהמה ולחשוב, צריך לקחת החלטות (גם אם הן חריגות) ומהר כי אחריי זה יהיה מאוחר מדי.

מי אלה השרים הרלוונטים?

מי אמור לנהל את הסיטואציה הזאת?
ראש הממשלה שעושה כל מה שהוא רוצה בזמן שחצי מדינה הצביעה על אי-אמון בו?
שר הבריאות ליצמן, שהישיבות שלו ממשיכות להתנהל כסדרן, מחרבנות על ההנחיות של ראש הממשלה וממשיכות לשאוב כספים בזמן שעסקים ומשקי בית בדרך לקריסה?

״רוב הציבור״ לא בחר בממשלה שמנהלת את המשבר הזה.
״רוב הציבור״ לא נתן לנתניהו מנדט להתנהל כמו דיקטטור מאפיונר.

ההחלטות מתקבלות ומהר.
ההחלטה הראשונה היא להמליץ על גנץ היום בבית הנשיא. אתה מוזמן לצפות בזה בעצמך.
ההחלטה השניה תהיה להחליף את יו״ר הכנסת ולתת ל״רוב הציבור״ לשלוט בסדר היום של בית הנבחרים.
ההחלטה השלישית והקשה תהיה למצוא את הדרך לשתף פעולה ולשבת יחד בממשלת חירום, כשלנציגי ״רוב הציבור״ ניתן הכוח שמגיע להם כדי לנהל את המשבר הזה.

אל תתבלבל.
בוגי מבין היטב את המצב במדינה.
הוא גם מבין היטב שביבי יעשה הכל כדי לעשות ניצול ציני של המצב הזה ולדפוק את כולם.

לשם שינוי, מישהו פה לא פותח רגליים ומחכה שביבי יכניס לו צינור.
בינתיים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 מרץ 2020, 14:44

המשנה למנכל משרד הבריאות אמר היום ברדיו שההמלצה של המשרד היא שמערכת המשפט תמשיך לפעול כסדרה (ובצדק כמובן)

אם זו העמדה המקצועית של משרד הבריאות, מה קרה אתמול ב1 בלילה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 מרץ 2020, 14:49

MTA2311 כתב:המשנה למנכל משרד הבריאות אמר היום ברדיו שההמלצה של המשרד היא שמערכת המשפט תמשיך לפעול כסדרה (ובצדק כמובן)

אם זו העמדה המקצועית של משרד הבריאות, מה קרה אתמול ב1 בלילה?

אתה פשוט מפריע לו לנהל את משבר הקורונה.

אראל ניסח את זה מושלם.
חיי האזרחים בעדיפות על חירות האזרחים מן הסתם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 15 מרץ 2020, 14:51

החציל האצטקי כתב:
Jack55 כתב:א׳ כל לא הבנתי מה זה לא ברור מי שותף לתהליך קבלתן, יש פגישה של כל השרים הרלוונטיים וראש הממשלה ושם מתקבלות ההחלטות ביחד לפי ההמלצות וכו׳.

מי אלה השרים הרלוונטים?

מי אמור לנהל את הסיטואציה הזאת?
ראש הממשלה שעושה כל מה שהוא רוצה בזמן שחצי מדינה הצביעה על אי-אמון בו?
שר הבריאות ליצמן, שהישיבות שלו ממשיכות להתנהל כסדרן, מחרבנות על ההנחיות של ראש הממשלה וממשיכות לשאוב כספים בזמן שעסקים ומשקי בית בדרך לקריסה?

״רוב הציבור״ לא בחר בממשלה שמנהלת את המשבר הזה.
״רוב הציבור״ לא נתן לנתניהו מנדט להתנהל כמו דיקטטור מאפיונר.

ההחלטות מתקבלות ומהר.
ההחלטה הראשונה היא להמליץ על גנץ היום בבית הנשיא. אתה מוזמן לצפות בזה בעצמך.
ההחלטה השניה תהיה להחליף את יו״ר הכנסת ולתת ל״רוב הציבור״ לשלוט בסדר היום של בית הנבחרים.
ההחלטה השלישית והקשה תהיה למצוא את הדרך לשתף פעולה ולשבת יחד בממשלת חירום, כשלנציגי ״רוב הציבור״ ניתן הכוח שמגיע להם כדי לנהל את המשבר הזה.

אל תתבלבל.
בוגי מבין היטב את המצב במדינה.
הוא גם מבין היטב שביבי יעשה הכל כדי לעשות ניצול ציני של המצב הזה ולדפוק את כולם.

לשם שינוי, מישהו פה לא פותח רגליים ומחכה שביבי יכניס לו צינור.
בינתיים.

שמע בוא נדייק יותר בדברים.
ביבי קיבל מהציבור 36 מנדטים, 3 יותר מכחול לבן למרות כל כתבי האישום, המשפט ולמרות שאלה היו בחירות שלישיות.
אומר משהו, לא?

דבר שני אני חושב שליצמן הוא חתיכת בדיחה ושהחרדים הם גם סוג של אסון, שלא תבין אותי לא נכון.
מצד שני שאני רואה ושומע שהרשימה המשותפת בפה אחד ממליצה על כחול לבן, זה עושה לי להקיא והאמת אני דואג מאוד ממצב כזה.

ושוב, העובדה היא שגם בבחירות האלה ביבי קיבל יותר מנדטים מכחול לבן וגם גוש הימין מוביל שוב, לכן זה רוב הציבור.

אני חושב שצריכים להקים ממשלת חירום לאומית לפחות לחצי השנה הקרובה בראשותו של נתניהו שכבר מנוסה במצב ומה לעשות כרגע בסיטואציה הנוכחית הוא יותר מתאים להוביל את ממשלת החירום מאשר גנץ, ואני מאמין שגם גנץ יודע את זה.

ככה יהיה את הנציגים של שתי הדעות של העם ואני מאמין שאם כמו שאתה טוען ביבי מנסה לעשות פה ״מערוף״ מאחורי הגב אז שראשי כחול לבן לא יתנו לזה יד כמובן אם הממשלה תקום.
זה מה שצריך לקרות עכשיו וזה הכי בטוח לביטחון ולחיי האזרחים במצב החרא הזה, כרגע הכי חשוב שזה ייגמר ויהיה מאחורינו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 מרץ 2020, 15:54

מרגישה שבשלב הזה אנשים בפאניקה כי כיף להם להיות חלק מפסטיבל הוירוס

לא משנה שאמרו לא להשתמש במסכות מנתחים כי הן מונעות ממך להדביק ולא להפך, הם עדיין יילכו עם זה

הטמטום מפריע לי יותר מכל דבר אחר שקשור לוירוס
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 מרץ 2020, 16:02

Holiday_Armadillo כתב:מרגישה שבשלב הזה אנשים בפאניקה כי כיף להם להיות חלק מפסטיבל הוירוס

לא משנה שאמרו לא להשתמש במסכות מנתחים כי הן מונעות ממך להדביק ולא להפך, הם עדיין יילכו עם זה

מה זה משנה אם זה מונע ממך להדביק או מונע ממך להידבק זה מצמצם הדבקה באופן כללי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 מרץ 2020, 16:03

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מרגישה שבשלב הזה אנשים בפאניקה כי כיף להם להיות חלק מפסטיבל הוירוס

מה זה משנה אם זה מונע ממך להדביק או מונע ממך להידבק זה מצמצם הדבקה באופן כללי
הם לא חולים והם מטומטמים ותהיה בשקט אני צודקת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 מרץ 2020, 16:44

ממשלת מעבר מקבלת החלטה להתקין תקנות לשעת חירום, כשאין כנסת מתפקדת ואין מערכת משפט מתפקדת (כי מישהו השבית אותה). אחת ההחלטות שהתקבלו מתוקף התקנות האלה היא דחיית המשפט של ראש הממשלה, ב1 בלילה ובניגוד לעמדת אנשי המקצוע במשרד הבריאות. אם זה לא מספיק, מחליטים להשתמש באמצעים סיגינטיים פולשניים שמשמשים למאבק בטרור ואת המשמעות של זה אנחנו נרגיש עוד שנים קדימה.

אני אף פעם לא נופל לשטיקים של פאניקה וכו', אבל וואלה זה מפחיד. חייבים להשביע את הכנסת, חייבים להחליף את אדלשטיין וחייבים להקים ועדות מסודרות לפיקוח מקסימלי על הרשות המבצעת. עוד השבוע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 מרץ 2020, 16:45

MTA2311 כתב:ממשלת מעבר מקבלת החלטה להתקין תקנות לשעת חירום, כשאין כנסת מתפקדת ואין מערכת משפט מתפקדת (כי מישהו השבית אותה). אחת ההחלטות שהתקבלו מתוקף התקנות האלה היא דחיית המשפט של ראש הממשלה, ב1 בלילה ובניגוד לעמדת אנשי המקצוע במשרד הבריאות. אם זה לא מספיק, מחליטים להשתמש באמצעים סיגינטיים פולשניים שמשמשים למאבק בטרור ואת המשמעות של זה אנחנו נרגיש עוד שנים קדימה.

אני אף פעם לא נופל לשטיקים של פאניקה וכו', אבל וואלה זה מפחיד. חייבים להשביע את הכנסת, חייבים להחליף את אדלשטיין וחייבים להקים ועדות מסודרות לפיקוח מקסימלי על הרשות המבצעת. עוד השבוע.

תודה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 15 מרץ 2020, 16:47

MTA2311 כתב:ממשלת מעבר מקבלת החלטה להתקין תקנות לשעת חירום, כשאין כנסת מתפקדת ואין מערכת משפט מתפקדת (כי מישהו השבית אותה). אחת ההחלטות שהתקבלו מתוקף התקנות האלה היא דחיית המשפט של ראש הממשלה, ב1 בלילה ובניגוד לעמדת אנשי המקצוע במשרד הבריאות. אם זה לא מספיק, מחליטים להשתמש באמצעים סיגינטיים פולשניים שמשמשים למאבק בטרור ואת המשמעות של זה אנחנו נרגיש עוד שנים קדימה.

הצלחת להפחיד אותי..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 מרץ 2020, 16:52

my man כתב:

הצלחת להפחיד אותי..

שמע אתה מכיר אותי כבר שנים... פאניקה זה רחוק מאוד ממני. זה מצב מסוכן מאוד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 מרץ 2020, 16:56

בסדררררררר

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 מרץ 2020, 16:59

חולה נוסף בישראל שמקור הדבקתו לא ידוע.
צעיר מתל אביב.
בכך עלה ל 3 מניין החולים שמקור הדבקתם לא ידוע, מה שמוכיח שנקורונה מסתובבת בינינו (כנראה יש עוד אלפי נשאים שלא פיתחו סימפטומים עדיין)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 מרץ 2020, 17:52

שמואל1 כתב:חולה נוסף בישראל שמקור הדבקתו לא ידוע.
צעיר מתל אביב.
בכך עלה ל 3 מניין החולים שמקור הדבקתם לא ידוע, מה שמוכיח שנקורונה מסתובבת בינינו (כנראה יש עוד אלפי נשאים שלא פיתחו סימפטומים עדיין)
אתמול דווקא אמרו בחדשות שגילו איך השניים הראשונים נדבקו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 מרץ 2020, 18:31

אין על יוסף קארו כפרה עליו

https://twitter.com/JoshBreiner/status/ ... 01152?s=19
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 מרץ 2020, 18:45

אנחנו בערך העם האחרון שישמור על מרחק של 2 מטר מרצון

לא ראיתי בן אדם אחד שהקפיד על זה, להפך, איכשהו התקרבו אפילו יותר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא