Chen כתב:~BenTom~ כתב:ארון ג'קסון חתם בצסקא....
אני מאוד מאוכזב ממכבי, לא מסוגלים להחתים שחקן שאנחנו שמים עליו פה עין כבר שנתיים שהוא בהחלט מה שאנחנו צריכים, וגם עומד בטווח המחירים שלנו. היו צריכים להפעיל עליו יותר לחץ ולהסביר לו שכאן הוא יהיה שחקן מוביל. אני בטוח שבצסקא הוא יהיה פחות דומיננטי בקו האחורי שלהם. עכשיו אני פוחד שנצא קירחים מכאן ומכאן ובסוף לנגפורד לא ישאר, ואז נקבל שני הימורים בקו האחורי, אני כבר רואה את זה קורה, תמיד קורה משהו מסריח שמחכים יותר מידי זמן, כמו שנה שעברה שלא מיהרו להביא רכז ואז פארגו ברח ונאלצנו לאתר דברים.
ממה אתה מאוכזב? באמת ציפית שמכבי יכולה להתמודד על שחקן?
אז היו "מפעילים לחץ" ו"מסבירים לו שפה הוא שחקן מוביל", אז מה? הוא נראה לך טיפש וירוץ לחתום? איזה שחקן היה מוותר על הכסף של צסק"א והמעמד שלהם ובא למכבי? אין מה לעשות, עם צסק"א אנחנו לא יכולים להתמודד על שחקנים
אני גם לא מבין את הטענות שלך לגבי השנה שעברה. "לא מיהרו להביא רכז"?? למה שימהרו להביא רכז אם היה פה את פארגו? פארגו דפק לנו חתיכת ברז, ומה שנשאר בשוק זה פאפאס, אותו בלאט רצה, ומכבי הביאו אותו. היה פה גם אם אוחיון ושאייר. בדיעבד, אחרי שהתברר שבלאט לא סופר את פאפאס, שהלפרין בסוף לא יגיע בגלל בעיות מס, ושמאלט לא ישתלב, וששאייר לא יראה דקה, אז ברור שהיה טעות. אבל כולם חכמים בדיעבד.