המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
באיחור כמובןjol9 כתב:משרד הבריאות דורש השבתה מלאה של המשק...
Holiday_Armadillo כתב:באיחור כמובןjol9 כתב:משרד הבריאות דורש השבתה מלאה של המשק...
צריל להעלות את מספר הבדיקות ל-10-15 אלף ביום
מה בעצם המשמעות של השבתה מלאה של המשק?Mitelka כתב:אולי היינו גם מצליחים בצורה הזו אבל פה זה לא סין ואנשים לא סופרים ויוצאים מבידוד ועושים מה שבראש שלהם ומתקהליםצולא שומרים מרחק.
אז כן סגר מלא עם אכיפה קפדנית זה מה שנשאר
Sent from my MI 8 using Tapatalk
תודה רבה.Mitelka כתב:השבתה מלאה של המשק זה לא שווה להסגר מלא. הסגר מלא זה כמו שהיה בסין. חייבים להשאר בבתים.
השבתה של המשק זה שכל המקומות למעט החיונים סגורים. לא מתחת לעשר אנשים לא במרחק של שני מטר לא כלום. הכל סגור. כולל מקומות עבודה (חוץ ממדא, מכבי אש משטרה וכו).
אבל אין מניעה סתם להסתובב בחוץ.
Mitelka כתב:אולי היינו גם מצליחים בצורה הזו אבל פה זה לא סין ואנשים לא סופרים ויוצאים מבידוד ועושים מה שבראש שלהם ומתקהליםצולא שומרים מרחק.
bigi כתב:בריטניה עושה בשכל , שישאר פתוח אי אפשר לברוח מזה, לפחות נמות בקולנוע או בבית קפה
ShiriV כתב:Mitelka כתב:אולי היינו גם מצליחים בצורה הזו אבל פה זה לא סין ואנשים לא סופרים ויוצאים מבידוד ועושים מה שבראש שלהם ומתקהליםצולא שומרים מרחק.
היום הספיקו לי 3 שעות של סידורים כדי לראות, לא להאמין ואחר כך להפנים בלית ברירה את הכמות הבלתי נתפסת של האנשים שממשיכים בשגרה שלהם כאילו כלום. לא שומרים מרחק ולא מסתובבים עם אמצעי זהירות למיניהם. העניין של אי שמירת המרחק כמובן הכי מטריד..
אני נזהרתי כמה שיכולתי אבל אני מודיעה חגיגית שאם מישהו מבני העוולה האלה הדביק אותי בקורונה שתוביל אותי למוות בייסורים, אני אצא למסע צייד חסר רחמים. לא יהיה לי מה להפסיד
שועל כתב:ShiriV כתב:Mitelka כתב:אולי היינו גם מצליחים בצורה הזו אבל פה זה לא סין ואנשים לא סופרים ויוצאים מבידוד ועושים מה שבראש שלהם ומתקהליםצולא שומרים מרחק.
היום הספיקו לי 3 שעות של סידורים כדי לראות, לא להאמין ואחר כך להפנים בלית ברירה את הכמות הבלתי נתפסת של האנשים שממשיכים בשגרה שלהם כאילו כלום. לא שומרים מרחק ולא מסתובבים עם אמצעי זהירות למיניהם. העניין של אי שמירת המרחק כמובן הכי מטריד..
אני נזהרתי כמה שיכולתי אבל אני מודיעה חגיגית שאם מישהו מבני העוולה האלה הדביק אותי בקורונה שתוביל אותי למוות בייסורים, אני אצא למסע צייד חסר רחמים. לא יהיה לי מה להפסיד
את לא בסיכון. אחוזי התמותה בגילאים האלו ממש נמוכים.
העיקר שאתה וקרוביך תשמרו על ההנחיות, זה באמת לא משחק, אצלי בבית דואגים על הניקיון וההיגיינה באופן יסודי.Mitelka כתב:שועל כתב:ShiriV כתב:Mitelka כתב:אולי היינו גם מצליחים בצורה הזו אבל פה זה לא סין ואנשים לא סופרים ויוצאים מבידוד ועושים מה שבראש שלהם ומתקהליםצולא שומרים מרחק.
בגלל שהיא צעירה וחסינה זה לא אומר שהיא לא יכולה להיות נשאית של הנגיף ולהעביר אותו הלאה. אולי למבוגרים, אולי להורים שלה.
פשוט הזייה, אף אחד לא שם על ההנחיות. אני מפחד פחד מוות לא עליי, אלה שאני אדבק, לא ארגיש כלום ואעביר את להורים שלי שכבר עברו את ה-70 ולשניהם מחלות רקע.
Mitelka כתב:שועל כתב:ShiriV כתב:Mitelka כתב:אולי היינו גם מצליחים בצורה הזו אבל פה זה לא סין ואנשים לא סופרים ויוצאים מבידוד ועושים מה שבראש שלהם ומתקהליםצולא שומרים מרחק.
בגלל שהיא צעירה וחסינה זה לא אומר שהיא לא יכולה להיות נשאית של הנגיף ולהעביר אותו הלאה. אולי למבוגרים, אולי להורים שלה.
פשוט הזייה, אף אחד לא שם על ההנחיות. אני מפחד פחד מוות לא עליי, אלה שאני אדבק, לא ארגיש כלום ואעביר את להורים שלי שכבר עברו את ה-70 ולשניהם מחלות רקע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים