המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:Mitelka כתב:שועל כתב:ShiriV כתב:Mitelka כתב:אולי היינו גם מצליחים בצורה הזו אבל פה זה לא סין ואנשים לא סופרים ויוצאים מבידוד ועושים מה שבראש שלהם ומתקהליםצולא שומרים מרחק.
אז כן סגר מלא עם אכיפה קפדנית זה מה שנשאר
Sent from my MI 8 using Tapatalk
היום הספיקו לי 3 שעות של סידורים כדי לראות, לא להאמין ואחר כך להפנים בלית ברירה את הכמות הבלתי נתפסת של האנשים שממשיכים בשגרה שלהם כאילו כלום. לא שומרים מרחק ולא מסתובבים עם אמצעי זהירות למיניהם. העניין של אי שמירת המרחק כמובן הכי מטריד..
אני נזהרתי כמה שיכולתי אבל אני מודיעה חגיגית שאם מישהו מבני העוולה האלה הדביק אותי בקורונה שתוביל אותי למוות בייסורים, אני אצא למסע צייד חסר רחמים. לא יהיה לי מה להפסיד
את לא בסיכון. אחוזי התמותה בגילאים האלו ממש נמוכים.
בגלל שהיא צעירה וחסינה זה לא אומר שהיא לא יכולה להיות נשאית של הנגיף ולהעביר אותו הלאה. אולי למבוגרים, אולי להורים שלה.
פשוט הזייה, אף אחד לא שם על ההנחיות. אני מפחד פחד מוות לא עליי, אלה שאני אדבק, לא ארגיש כלום ואעביר את להורים שלי שכבר עברו את ה-70 ולשניהם מחלות רקע.
ברור. הגבתי לזה שהיא התייחסה למוות של עצמה.
לא יודעים עדיין. כרגע 250, מניח שיפרסמו בשעות הקרובות.felix_r כתב:אז מה המספר האמיתי של החולים שהתווספו היום אחרי שתיקנו את הטעות?
שמואל1 כתב:לא יודעים עדיין. כרגע 250, מניח שיפרסמו בשעות הקרובות.felix_r כתב:אז מה המספר האמיתי של החולים שהתווספו היום אחרי שתיקנו את הטעות?
הערכה שלי - 400
האמת שלא כל כך משעמם בבית, אבל איך יכול להיות שבשקית אורז אחת יש 7,476 גרגירים, ובשקית אחרת 7,498 מעניין.
MTA2311 כתב:יצא לי להסתובב היום קצת וקשה לי להאמין שהמצב הזה אפקטיבי. עסקים שאמורים להיות סגורים פתוחים, אנשים עושים מנגלים ומעלים סטורי מהים, גני שעשועים מלאים וכו'.... אם זה המצב עדיף שיבטלו לגמרי את ההגבלות שלפחות המשק לא יקרוס.
וכן, זה מתחיל מזה שהתקשורת בין הממשלה לאזרח לא אפקטיבית. לא מצליחים להעביר לציבור בצורה מספיק טובה מה אסור ומה מותר, מה בגדר המלצה ומה בגדר חובה. קצת פחות מסיבות עיתונאים עם אוננות הדדית ותדרוכי שיעולים וקצת יותר מידע קונקרטי, לא יקרה כלום.
Jack55 כתב:איטליה היום - 3233 חולים ו349 מתים חדשים!
זה לא נגמר ולא נראה שזה קרוב להסתיים.
שמואל1 כתב:לא יודעים עדיין. כרגע 250, מניח שיפרסמו בשעות הקרובות.felix_r כתב:אז מה המספר האמיתי של החולים שהתווספו היום אחרי שתיקנו את הטעות?
הערכה שלי - 400
הערכה שלי - 400
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים