יש אלפי אם לא עשרות אלפי חולים, אם ''מספר רשמי'' מרגיע אתכם..ShiriV כתב:המספר הלא רשמי אכן גבוה, אבל עד שלא מציינים את מניין החולים באופן רשמי, לזרוק סתם מספרים גבוהים לאוויר זה מיותר ומכניס לאותה פאניקה שעליה דיברתי.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יש אלפי אם לא עשרות אלפי חולים, אם ''מספר רשמי'' מרגיע אתכם..ShiriV כתב:המספר הלא רשמי אכן גבוה, אבל עד שלא מציינים את מניין החולים באופן רשמי, לזרוק סתם מספרים גבוהים לאוויר זה מיותר ומכניס לאותה פאניקה שעליה דיברתי.
MTA2311 כתב:העם שלא יודע איזה אמצעים מופעלים ומה ההשלכות קצרות הטווח וארוכות הטווח זה אכן אסמכתא.
עצוב
MTA2311 כתב:העם שלא יודע איזה אמצעים מופעלים ומה ההשלכות קצרות הטווח וארוכות הטווח זה אכן אסמכתא.
עצוב
my man כתב:MTA2311 כתב:העם שלא יודע איזה אמצעים מופעלים ומה ההשלכות קצרות הטווח וארוכות הטווח זה אכן אסמכתא.
עצוב
ברצינות זה מלחיץ אותי..
מה ההשפעות הקצרות והארוכות?
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:העם שלא יודע איזה אמצעים מופעלים ומה ההשלכות קצרות הטווח וארוכות הטווח זה אכן אסמכתא.
עצוב
ברצינות זה מלחיץ אותי..
מה ההשפעות הקצרות והארוכות?
אני פשוט מכיר את הכלי שהולכים להפעיל (צנזורה) ומה עושים איתו בדרך כלל.... זה גישה אבסולוטית לכל המידע שיש לך בטלפון+ יכולת להפעיל מרחוק מצלמה ואודיו. מי הולך לקבל גישה למידע? מה הולך להיות השימוש? על מי הולכים להפעיל את הכלי? רק חולים? מי שבא במגע? זה מאות אלפים. מה עושים עם המידע אחרי השימוש? עוד שנה? מוחקים? מי מפקח על המחיקה?
אשכרה נותנים לשבכ להפעיל כלים סיגינטיים חודרניים על אזרחי המדינה. זה חסר תקדים.
אשכרה כלום ושום דבר, רק יותר אנשים שיילכו ליםMTA2311 כתב:אם מישהו הבין מה החידוש הקונקרטי אשמח להסבר
שמואל1 כתב:לא מבין למה מחכים עם ההכרזה על סגר מלא.
הישראלים לא מצליחים להבין שאנחנו במצב חירום, מסתובבים ברחובות ובים כאילו אין כלום.
רק סגר מלא.
felix_r כתב:שמואל1 כתב:לא מבין למה מחכים עם ההכרזה על סגר מלא.
הישראלים לא מצליחים להבין שאנחנו במצב חירום, מסתובבים ברחובות ובים כאילו אין כלום.
רק סגר מלא.
סגר מלא ממוטט את הכלכלה, לכן מושכים איתו עד כמה שאפשר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים