המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מספר הנדבקים היום באיטליה הוא הנמוך ביותר מאז ה-21 בפברואר
מתחילים לראות תוצאות לסגר
felix_r כתב:מדינות על פי כמות הנדבקים החדשים היום:
1) איטליה +3,526
2) ספרד +1,467
3) גרמניה +1,367
4) איראן +1,178
5) ארה"ב +1,060
6) אנגליה +407
7) שוויץ +389
8) אוסטריה +314
9) הולנד +292
10) בלגיה +185
*עדיין אין נתונים על צרפת מהיום
jol9 כתב:MTA2311 כתב:כי ימותו שם באלפים, המערכות יקרסו ואנשים שלא יהיה להם מה להפסיד פשוט ינסו לפרוץ את הגדר בעשרות אלפים. זה באמת תרחיש אפוקליפטי שאין לנו איך להתמודד איתו.jol9 כתב:MTA2311 כתב:הפחד הגדול שלי כרגע זה שתהיה התפרצות בעזה. אז באמת אפשר להתחיל להיפרד פה מהכל.
למה?
מממ...
קראתי ספר שנקרא הכריש (על צוללות), ויש שם תרחיש דומה. האמת התהפכה לי הבטן כשקראתי את הדברים האלה.
שופי שוף כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:כי ימותו שם באלפים, המערכות יקרסו ואנשים שלא יהיה להם מה להפסיד פשוט ינסו לפרוץ את הגדר בעשרות אלפים. זה באמת תרחיש אפוקליפטי שאין לנו איך להתמודד איתו.jol9 כתב:MTA2311 כתב:הפחד הגדול שלי כרגע זה שתהיה התפרצות בעזה. אז באמת אפשר להתחיל להיפרד פה מהכל.
למה?
מממ...
קראתי ספר שנקרא הכריש (על צוללות), ויש שם תרחיש דומה. האמת התהפכה לי הבטן כשקראתי את הדברים האלה.
בול סיימתי אותו לפני כמה ימים (התחלתי אותו לפני התפרצות הקורונה).
אחד הדברים המלחיצים והמפחידים שקראתי בחיים שלי, כי אתה מבין שהכל יכול לקרות גם מחר (וגם כי אני גר בחיפה, ואם קראת את הספר אתה חייב להבין על מה אני מדבר).
אנסח את זה מחדשHoliday_Armadillo כתב:מספר הנדבקים היום באיטליה הוא הנמוך ביותר מאז ה-21 בפברואר
מתחילים לראות תוצאות לסגר
Holiday_Armadillo כתב:יש יותר ויותר מקרים של צעירים שהסתבכו והדבר שמקשר ביניהם זה העובדה שהן לקחו איבופרופן בשביל דברים אחרים
אם אתם רוצים לקחת משהו לשכך כאבים או להוריד חום, תלכו על משהו שמבוסס פראצטמול (כמו אופטלגין), תמנעו מאיבופרופן (אדויל, נורופן וכו')
צרפתmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש יותר ויותר מקרים של צעירים שהסתבכו והדבר שמקשר ביניהם זה העובדה שהן לקחו איבופרופן בשביל דברים אחרים
אם אתם רוצים לקחת משהו לשכך כאבים או להוריד חום, תלכו על משהו שמבוסס פראצטמול (כמו אופטלגין), תמנעו מאיבופרופן (אדויל, נורופן וכו')
וואלה..מאיפה המידע?
Holiday_Armadillo כתב:צרפתmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש יותר ויותר מקרים של צעירים שהסתבכו והדבר שמקשר ביניהם זה העובדה שהן לקחו איבופרופן בשביל דברים אחרים
וואלה..מאיפה המידע?
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:צרפתmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש יותר ויותר מקרים של צעירים שהסתבכו והדבר שמקשר ביניהם זה העובדה שהן לקחו איבופרופן בשביל דברים אחרים
וואלה..מאיפה המידע?
מזל..נורופן ואדוויל לא עושים לי כלום..
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:צרפתmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש יותר ויותר מקרים של צעירים שהסתבכו והדבר שמקשר ביניהם זה העובדה שהן לקחו איבופרופן בשביל דברים אחרים
וואלה..מאיפה המידע?
מזל..נורופן ואדוויל לא עושים לי כלום..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד