03 יוני 2012, 18:33
שחף כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:אפשר להודות בטעויות, גם אני טועה ולא חשבתי שהוא יהיה טוב כל כך .
אבל אתה עושה קפיצה גדולה מדי כשאתה רוצה להפוך אותו כבר לרכז מוביל ולהפיל הכול על הכתפיים שלו, לא מדובר על שחקן מוכשר במיוחד גם אם השתפר.
פיני הזהיר לפני שבועיים שבעונה הבאה דברים עלולים להיראות אחרת לגביו.
לא רכז יחיד. יהיה עוד רכז בסגל, ויש גם את הלפרין שמסר העונה משהו כמו 5 אסיסטים למשחק, וזה לא עם שחקנים מדהימים לצידו.
גם לאנגפורד עשה עבודה טובה השנה כרכז.
אני לא רואה איך ליד הלפרין, לאנגפורד ועוד רכז דומיננטי, יוגב מצליח לתת עונה טובה. נכון שמה שחשוב זה הקבוצה, אבל האמת בא לי קצת שגם השחקנים הישראלים
יבלטו קצת. האם יוגי לא הסתדר העונה עם איזשהו רכז אמריקאי שמשחק בליגה? האם הוא לא שיחק נפלא מול DD, ומול רכזים אחרים ביורוליג?
לי בא שמכבי תיקח גביע אירופה. מה לעשות שזה קצת סותר אחד את השני.(ולפני שאתה מזכיר את אולימפיאקוס, הלוואי שלהלפרין היה אשך אחד מהביצים של ספאנוליס ולאליהו 20% מהקשיחות של השחקנים היוונים).
03 יוני 2012, 18:35
03 יוני 2012, 18:38
03 יוני 2012, 18:40
03 יוני 2012, 18:41
asafb96 כתב:למה אתה מוציא אותנו מסכנים ליד צסק"א?אם אנחנו מסכנים, אנחנו מסכנים לכל דבר אז בוא נכוון למועמדים שמתאימים לנו:קיצן,בנקס ומיטב ככוכבי העל שניתן למצוא בליגת קופל. אם אנחנו לא מסכנים, לא צריך לפחד מצסקא!
למה אני מוציא אותנו מסכנים ליד צסק"א? כי אנחנו מסכנים ליד צסק"א! מתי תפנים את זה? מכבי לא יכולה להתמודד עם צסק"א על שחקנים!
לא צריך לפחד מצסק"א, מי אמר שצריך לפחד מהם? לא צריך לפחד מהם, אבל אתה צריך להפנים כבר שאם צסק"א רוצים את ג'קסון אז הוא יהיה שם, כי אין לנו כסף להתמודד איתם. הקבוצה הזאת שילמה השנה 9 מיליון יורו רק ל3 שחקנים (קירי, חריאפה וקרסטיץ'). אין לנו כסף להתמודד איתם, תפנים במקום להמשיך להתלונן על ההנהלה שלא מביאה את השחקנים שבא לך
03 יוני 2012, 18:43
שחף כתב:דברים דומים נאמרו פה על ג'רמי פארגו. לא שאני חולה על פולן או רוצה אותו פה, אבל מה לכל הרוחות גורם לך לחשוב שמכבי תביא דווקא אותו?
03 יוני 2012, 18:45
yarinsaky כתב:המחוספס האמיתי הוא פדרמן, הוא הביע משאלה ( או איום ? ) שעדיף שאוחיון יהיה הרכז המוביל. בפורום הפנימו את זה מהר מאוד.
כך עובד איש שיווק אמיתי וגאוני.
חץ מזה, אני מציע בחתימה שלי את בר רפאלי כרכז ראשון ואף אחד לא מעיר לי על הבחירה. אתם סתם נקניקים .
03 יוני 2012, 18:47
jol9 כתב:שחף כתב:דברים דומים נאמרו פה על ג'רמי פארגו. לא שאני חולה על פולן או רוצה אותו פה, אבל מה לכל הרוחות גורם לך לחשוב שמכבי תביא דווקא אותו?
שחף, אני מזכיר לך שכשמכבי הביאו את פארגו, אתה צעקת כאן כמעט כמו שמואל, שהעונה הזאת הולכת לפח, ו"נתראה בעונה הבאה". אז בבקשה ממך...
אם אתה חושב שמי מבין השמות האלה יהיה טוב יותר מאוחיון, ומוכן לחתום על זה, אז אני הולך איתך. אולי דייויד יפתיע אותנו וימצא רכז שאנחנו לא חושבים עליו
ואז גם אני אשמח ואצטרף למברכים, אבל באמת שהשמות שעלו עד עכשיו לא עשו לי ויברציות בלב.
03 יוני 2012, 18:48
jol9 כתב:yarinsaky כתב:המחוספס האמיתי הוא פדרמן, הוא הביע משאלה ( או איום ? ) שעדיף שאוחיון יהיה הרכז המוביל. בפורום הפנימו את זה מהר מאוד.
חץ מזה, אני מציע בחתימה שלי את בר רפאלי כרכז ראשון ואף אחד לא מעיר לי על הבחירה. אתם סתם נקניקים .
ההרכב שלך מצויין. טוב יותר מזה של חביב, ובעיקר נעים יותר לעין. בהרכב כזה אפשר לעלות את מחירי המנויים בעשרות אחוזים, ולעשות
קופה גם במשחקי חוץ ובמרצ'נדייז.
03 יוני 2012, 18:51
yarinsaky כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:המחוספס האמיתי הוא פדרמן, הוא הביע משאלה ( או איום ? ) שעדיף שאוחיון יהיה הרכז המוביל. בפורום הפנימו את זה מהר מאוד.
ההרכב שלך מצויין. טוב יותר מזה של חביב, ובעיקר נעים יותר לעין. בהרכב כזה אפשר לעלות את מחירי המנויים בעשרות אחוזים, ולעשות
קופה גם במשחקי חוץ ובמרצ'נדייז.
וכולם ירצו לשמור את מכבי אישית לוחצת. בלאט ידע לעשות בזה שימוש.
03 יוני 2012, 18:55
03 יוני 2012, 19:06
03 יוני 2012, 19:07
03 יוני 2012, 19:07
חנו'ש כתב:יוני, לא כל כך הבנתי, אתה לא רוצה שיביאו שחקן מוביל לעמדת הרכז מחשש שיקח ליוגב את כל הדקות שלו, אבל אתה לא רוצה להביא איזה הימור עלום שם ב-300 אלף, ועדיין אתה חושב שצריך להביא עוד גארד.
אני קצת מבולבלת...
03 יוני 2012, 19:08
שחף כתב:אגב יוני, אני מזכיר לך שגם דורון פרקינס הגיע מהליגה הבלגית. כמה שאני לא חושב שהוא מתאים למכבי כרגע, הוא היה לבל מעל אוחיון מבחינת כישרון(ועשר רמות מעליו בהגנה).
03 יוני 2012, 19:09
jol9 כתב:חנו'ש כתב:יוני, לא כל כך הבנתי, אתה לא רוצה שיביאו שחקן מוביל לעמדת הרכז מחשש שיקח ליוגב את כל הדקות שלו, אבל אתה לא רוצה להביא איזה הימור עלום שם ב-300 אלף, ועדיין אתה חושב שצריך להביא עוד גארד.
אני קצת מבולבלת...
גם אני...![]()
אני אומר דבר כזה - אם יש שחקן באמת טוב, אז כמובן שאני אשמח אם יגיע, ושיוגי יתמודד על הדקות שלו.
אם יש שחקן מהסוג של קומבו אמריקאי הפחות אוהב כאן, אז אני חושב שזה מיותר, ועדיף לחפש משהו אחר.
אבל אני באמת לא סגור כאן ב100%. פשוט אני כבר רואה שאנשים מזילים כאן ריר, על כל מיני שחקנים סוג ג', שהם פחות טובים ממאלט, ואין לי כוח לשחקנים כאלה האמת.
03 יוני 2012, 19:10
03 יוני 2012, 19:12
jol9 כתב:חנו'ש כתב:יוני, לא כל כך הבנתי, אתה לא רוצה שיביאו שחקן מוביל לעמדת הרכז מחשש שיקח ליוגב את כל הדקות שלו, אבל אתה לא רוצה להביא איזה הימור עלום שם ב-300 אלף, ועדיין אתה חושב שצריך להביא עוד גארד.
אני קצת מבולבלת...
גם אני...![]()
אני אומר דבר כזה - אם יש שחקן באמת טוב, אז כמובן שאני אשמח אם יגיע, ושיוגי יתמודד על הדקות שלו.
אם יש שחקן מהסוג של קומבו אמריקאי הפחות אוהב כאן, אז אני חושב שזה מיותר, ועדיף לחפש משהו אחר.
אבל אני באמת לא סגור כאן ב100%. פשוט אני כבר רואה שאנשים מזילים כאן ריר, על כל מיני שחקנים סוג ג', שהם פחות טובים ממאלט, ואין לי כוח לשחקנים כאלה האמת.
03 יוני 2012, 19:15
03 יוני 2012, 19:19
felix_r כתב:חנו'ש,
לדעתי פרקינס לא יכול לשחק באותה החמישיה עם לאנגפורד, כי שניהם אוהבים להחזיק הרבה בכדור ואף אחד מהם לא קאטצ'-אנד-שוטר.