פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מחשבות לקראת עונת 2020/21

29 מרץ 2020, 12:18

Jack55 כתב:יורוהופס עם כתבה של 10 שחקני יורוליג הכי מעניינים שמסיימים חוזה הקיץ (לא על פי הסדר) :
מייק ג'יימס (כבר סיכם על הארכת חוזה), אלכסיי שבד, ניקולה מילוטינוב, גרג מונרו, גוסטבו איון, דווין בוקר, דריק וויליאמס, טריי תומפקינס, פיירה הנרי ודארון היליארד.

אם אני מסתכל עבור מכבי, יש פה 3 שמות של שחקני יורוליג שיכולים אולי לעניין את יאניס וניקולה בקיץ :
1. דריק וויליאמס - לא ממש ריאלי אבל אם במכבי אכן מחפשים עוד שחקן פנים איכותי כמו שצויין בכתבות, אז יש פה אולי הזדמנות להביא מחליף ברמה אמיתית לאייסי.
2. טריי תומפקינס - היה מועמד לא מעט פעמים ואף קרוב מאוד למכבי בעבר, אולי הוא גם יכול להיות אופציה ששווה לקחת בחשבון במקומו של אייסי.
3. פיירה הנרי - מכבי מחפשים רכז במקומו של וולטרס? לגמרי הייתי שוקל להחתים את הנרי, הוא נתן עונת בכורה לא רעה בכלל בבאסקוניה והוא יכול להרים את הרמה ההגנתית באופן משמעותי בקו האחורי.

https://www.eurohoops.net/en/trademarks ... ee-agents/

לא נוגע בוויליאמס עם לייזר.
הבן אדם לא שומר ולא אמין מספיק התקפית. בלוף.
אני מעריך שתומפקינס ימשיך בריאל.

להנרי היה חלק משמעותי מהעונה הרעה של באסקוניה, למה ללכת לשם?

29 מרץ 2020, 12:30

החציל האצטקי כתב:
Jack55 כתב:יורוהופס עם כתבה של 10 שחקני יורוליג הכי מעניינים שמסיימים חוזה הקיץ (לא על פי הסדר) :
מייק ג'יימס (כבר סיכם על הארכת חוזה), אלכסיי שבד, ניקולה מילוטינוב, גרג מונרו, גוסטבו איון, דווין בוקר, דריק וויליאמס, טריי תומפקינס, פיירה הנרי ודארון היליארד.

אם אני מסתכל עבור מכבי, יש פה 3 שמות של שחקני יורוליג שיכולים אולי לעניין את יאניס וניקולה בקיץ :
1. דריק וויליאמס - לא ממש ריאלי אבל אם במכבי אכן מחפשים עוד שחקן פנים איכותי כמו שצויין בכתבות, אז יש פה אולי הזדמנות להביא מחליף ברמה אמיתית לאייסי.
2. טריי תומפקינס - היה מועמד לא מעט פעמים ואף קרוב מאוד למכבי בעבר, אולי הוא גם יכול להיות אופציה ששווה לקחת בחשבון במקומו של אייסי.
3. פיירה הנרי - מכבי מחפשים רכז במקומו של וולטרס? לגמרי הייתי שוקל להחתים את הנרי, הוא נתן עונת בכורה לא רעה בכלל בבאסקוניה והוא יכול להרים את הרמה ההגנתית באופן משמעותי בקו האחורי.

+1

האם לדעתכם וויליאמס גוס יכול להיות אופציה?

29 מרץ 2020, 12:42

MTAbasket כתב:+1

יכול להיות.
הוא שחקן נחמד אבל לא לגמרי אפוי, בטח כשמדברים על טופ-יורוליג.
מצד שני- הוא די מזכיר את וולטרס, רק שמביא איתו עוד קצת אפסייד.

29 מרץ 2020, 20:06

החציל האצטקי כתב:
MTAbasket כתב:+1

יכול להיות.
הוא שחקן נחמד אבל לא לגמרי אפוי, בטח כשמדברים על טופ-יורוליג.
מצד שני- הוא די מזכיר את וולטרס, רק שמביא איתו עוד קצת אפסייד.

רק שוולטרס נפצע ואין לדעת איך יחזור

29 מרץ 2020, 20:07

מה אתם חושבים על קווין הארווי? שחקן נהדר כמו אייסי רק עם קליעה הרבה יותר טובה.יכול להיות אופציה? ויש גם את ראשון תומאס מפרטיזן אבל יש לו קליעה לא טובה כמו של אייסי

29 מרץ 2020, 20:42

החציל האצטקי כתב:

עד כדי כך? בכל מקרה אני מאמין שיקבל חוזה של מיליון פלוס בקיץ הקרוב.

זכור לי שריאל כמעט ושיחררו את תומפקינס בתחילת העונה, סיפור דיי דומה למה שהיה עם קלויארו.
יכול להיות שיאריכו לו שם חוזה אבל אם לא ירצו להמשיך איתו אני לגמרי הייתי שוקל אותו כאופציה רצינית לעמדה 4, שחקן טוב מאוד שעושה בשקט את העבודה.

למה להנרי היה חלק משמעותי מהנפילה של באסקוניה העונה? אם כבר הוא האחרון שהיה לו חלק בעונה הרעה הזאת שלהם, הוא עשה את שלו בעונת בכורה ביורוליג עם מדד ממוצע - 10.5 סה"כ (שני בקבוצה אחריי שנגליה).
זה שהחליטו כבר בעונה הראשונה שלו לתת לו להוביל קבוצת יורוליג בעמדת הרכז עם 25 דקות בממוצע זה משהו אחר, אני מאמין שעונה הבאה בקבוצה שבנויה יותר טוב הוא כבר יהיה הרבה יותר בשל.
אם כבר העונה של באסקוניה נפלה על החתמות בקיץ (סטאוסקאס, אריק) ומכת פציעות אכזרית (גארינו, גריינג'ר, וילדוזה וכו').

29 מרץ 2020, 20:58

Maccabi18 כתב:מה אתם חושבים על קווין הארווי? שחקן נהדר כמו אייסי רק עם קליעה הרבה יותר טובה.יכול להיות אופציה? ויש גם את ראשון תומאס מפרטיזן אבל יש לו קליעה לא טובה כמו של אייסי

גם תומאס וגם ההארווי אופציות נחמדות,
אני נוטה מבין שניהם ללכת על תומאס בגלל שהוא משחק כבר שנתיים בכדורסל האירופאי, ויש לו הגנה טובה מאוד

31 מרץ 2020, 15:38

אם דורסי לא ממשיך הייתי מביא את קווין פנטר. כמובן אם אין לו חוזה
הוא הראה אחרי התופה המזעזעת באולי שהוא שייך בהחלט לרמות הגבוהות. סקורר לא נורמאלי ויותר מזה- הוא שחקן ווינר! היו לו כמה סלי ניצחון גדולים בכוכב

31 מרץ 2020, 17:07

גארד קטן, לא יודע כמה מתאים

31 מרץ 2020, 17:12

גם לפי מה שאני זוכר בקיץ היה דיווח שהוא מועמד למכבי

31 מרץ 2020, 17:55

מעדיף את פוסטר מחולון

31 מרץ 2020, 19:35

Cobra כתב:מעדיף את פוסטר מחולון

לגמרי. פוסטר היה נהדר.

31 מרץ 2020, 20:20

פוסטר העיף את חולון מהאלופות

31 מרץ 2020, 21:48

מה יש לכם מפוסטר?
אין לנו עוד מקום של זר לבזבז עליו, יש לנו כבר את בראיינט שהוא כביכול היה ההימור מהליגה.
מכבי צריכה רכז מוכח ברמת יורוליג, לפוסטר אין פה מקום בשום צורה.

01 אפריל 2020, 02:31

Jack55 כתב:מה יש לכם מפוסטר?
אין לנו עוד מקום של זר לבזבז עליו, יש לנו כבר את בראיינט שהוא כביכול היה ההימור מהליגה.

+1

01 אפריל 2020, 12:14

ההגדרה הימור טובה לעונה אחת. בריאנט הוכיח שההימור הצליח והוא שחקן יורוליג לגיטמי כעת. מכבי לא משופעת מזומנים ולכן הימור בעונה מהליגה שלנו מבורך. אני הייתי שמח אם פוסטר וגארמר גאלי יגיעו.

01 אפריל 2020, 13:47

שמוליק כתב:

ההגדרה הימור טובה לעונה אחת. בריאנט הוכיח שההימור הצליח והוא שחקן יורוליג לגיטמי כעת. מכבי לא משופעת מזומנים ולכן הימור בעונה מהליגה שלנו מבורך. אני הייתי שמח אם פוסטר וגארמר גאלי יגיעו.

אנסה לחדד את מה שאראל אמר-
הוא מתכוון שבראיינט יושב על המקום של ההימור ה״זול״, ושאין מקום לעוד שחקן זול שאתה לא יודע מה הוא ייתן.

גם אני לא חושב בשום צורה שיש פה מקום להימור זול, איפה אתה רואה את גאלי ופוסטר בסגל לעונה הבאה?? אלא אם כן אתה רוצה פה 9 זרים שנה הבאה

02 אפריל 2020, 10:44

לא הבנתי מה קורה עם הדראפט, אם הוא לא מתקיים דני נשאר פה בשנה הבאה?

02 אפריל 2020, 13:09

דראפט בזום יכול להיות חזק

02 אפריל 2020, 15:44

MTAbasket כתב:לא הבנתי מה קורה עם הדראפט, אם הוא לא מתקיים דני נשאר פה בשנה הבאה?
למה שלא יתקיים?
פרסם תגובה