04 אפריל 2020, 20:15
felix_r כתב:ShiriV כתב:דאמט, רק עכשיו גיליתי שבחלק העליון של מסיכה כירורגית יש פס ברזל דקיק שאפשר לכוונן אותו לפי הצורה של האף ואז זה חוסם את הפתח מלמעלה וגם מפחית באופן משמעותי את יציאת האדים למשקפיים.
מרגישה כל כך מטומטמת שלא עליתי על זה קודם.. יכולתי לחסוך לעצמי הרבה עצבים
אבל כתוב בכל מקום איך להשתמש ...
04 אפריל 2020, 22:29
ShiriV כתב:felix_r כתב:ShiriV כתב:דאמט, רק עכשיו גיליתי שבחלק העליון של מסיכה כירורגית יש פס ברזל דקיק שאפשר לכוונן אותו לפי הצורה של האף ואז זה חוסם את הפתח מלמעלה וגם מפחית באופן משמעותי את יציאת האדים למשקפיים.
מרגישה כל כך מטומטמת שלא עליתי על זה קודם.. יכולתי לחסוך לעצמי הרבה עצבים
אבל כתוב בכל מקום איך להשתמש ...
תודה על העזרה בלהרגיש מטומטמת
05 אפריל 2020, 02:01
05 אפריל 2020, 03:08
05 אפריל 2020, 12:06
05 אפריל 2020, 14:06
jol9 כתב:מה קורה נשמות? איך שורדים את התקופה הלא פשוטה הזאת?
05 אפריל 2020, 14:26
Jack55 כתב:פשוט עליבות נפש של טיפוסים הזויים, גם מהסרטון החלק שכביכול היה אמור להיות ״אלים״ זה היה ברור שהאיש התנהג בצורה לא מכבדת לשוטר.
מבחינתי ככה צריך להתנהג ולעשות לכל אחד שיוצא מהבית סתם לשבת בפארק ומתחכם, אומרים להישאר בבית אז זה אומר להישאר בבית ולא צריך להתחכם בגלל שיש 100 מטר כביכול.
05 אפריל 2020, 14:32
bigi כתב:Jack55 כתב:פשוט עליבות נפש של טיפוסים הזויים, גם מהסרטון החלק שכביכול היה אמור להיות ״אלים״ זה היה ברור שהאיש התנהג בצורה לא מכבדת לשוטר.
מבחינתי ככה צריך להתנהג ולעשות לכל אחד שיוצא מהבית סתם לשבת בפארק ומתחכם, אומרים להישאר בבית אז זה אומר להישאר בבית ולא צריך להתחכם בגלל שיש 100 מטר כביכול.
עד שתתקל אתה באלימות משטרתית , שוטר לא צריך להגיב בכוח כשלא צריך וגם כשכן באופן מבוקר השוטרים בארץ לדעתי אלימים .
05 אפריל 2020, 16:19
jol9 כתב:מה קורה נשמות? איך שורדים את התקופה הלא פשוטה הזאת?
05 אפריל 2020, 18:13
05 אפריל 2020, 19:36
felix_r כתב:jol9 כתב:מה קורה נשמות? איך שורדים את התקופה הלא פשוטה הזאת?
תזכיר לי מי אתה? אנחנו מכירים?
05 אפריל 2020, 19:39
ShiriV כתב:jol9 כתב:מה קורה נשמות? איך שורדים את התקופה הלא פשוטה הזאת?
עושים עוד ילד
05 אפריל 2020, 19:42
A.Parker כתב:bigi כתב:Jack55 כתב:פשוט עליבות נפש של טיפוסים הזויים, גם מהסרטון החלק שכביכול היה אמור להיות ״אלים״ זה היה ברור שהאיש התנהג בצורה לא מכבדת לשוטר.
עד שתתקל אתה באלימות משטרתית , שוטר לא צריך להגיב בכוח כשלא צריך וגם כשכן באופן מבוקר השוטרים בארץ לדעתי אלימים .
הבן אדם הפר 4 פעמים את החוק, קיבל שני קנסות בסופ"ש והמשיך לזלזל כשבא שוב לפארק. גם כשדיברו איתו יפה, הסבירו לו את ההשלכות וביקשו פרטים מזהים הוא המשיך לזרוק עליהם זין. אז כן, הוא אפס שמגיע לי לעוף לכלא מבחינתי. גם בסרטון המקורי רואים שהוא צועק מלא פעמים כשלא מכאיבים לו בכלל, רק כי זה מצטלם טוב. חבל שלא חטף מכות באמת. הוא והטמבל שצילם את הסרטון.
05 אפריל 2020, 19:53
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:מה קורה נשמות? איך שורדים את התקופה הלא פשוטה הזאת?
תשמע, אני חי בארץ 32 שנה, ודבר כזה לא זכור לי. מה שכן, אני באמת חושב שאנחנו מתמודדים עם המשבר הזה מצויין יחסית למדינות רבות אחרות.
המסרים שאנחנו מקבלים מההנהלה שלנו בעבודה, זה שהמצב הזה לא הולך להשתנות בקרוב...
05 אפריל 2020, 22:21
bigi כתב:A.Parker כתב:bigi כתב:Jack55 כתב:פשוט עליבות נפש של טיפוסים הזויים, גם מהסרטון החלק שכביכול היה אמור להיות ״אלים״ זה היה ברור שהאיש התנהג בצורה לא מכבדת לשוטר.
הבן אדם הפר 4 פעמים את החוק, קיבל שני קנסות בסופ"ש והמשיך לזלזל כשבא שוב לפארק. גם כשדיברו איתו יפה, הסבירו לו את ההשלכות וביקשו פרטים מזהים הוא המשיך לזרוק עליהם זין. אז כן, הוא אפס שמגיע לי לעוף לכלא מבחינתי. גם בסרטון המקורי רואים שהוא צועק מלא פעמים כשלא מכאיבים לו בכלל, רק כי זה מצטלם טוב. חבל שלא חטף מכות באמת. הוא והטמבל שצילם את הסרטון.
מסכים איתך ועדיין שוטר לא אמור להיות מונע מרגש בשביל זה יש חוק שיביא לעונש , צריך לבצע מעצר בצורה הכי נקייה שיש אי אפשר לומר שאין שימוש יתר בכוח צריך למנן את זה
05 אפריל 2020, 23:23
05 אפריל 2020, 23:33
אולי הוא לא היה צריך ללכת וללחוץ ידיים לחולי קורונהשמואל1 כתב:בוריס ג'ונסון אושפז בבית חולים
06 אפריל 2020, 01:35
שמואל1 כתב:בוריס ג'ונסון אושפז בבית חולים
06 אפריל 2020, 01:53
כן, הוא שהה בביתו ולאחר שהסימפטומים לא החלימו במשך 10 ימים הוא פונה לבית החולים.felix_r כתב:שמואל1 כתב:בוריס ג'ונסון אושפז בבית חולים
זה משהו חדש? הרי כבר היה ידוע לפני כשבוע שהוא חלה בקורונה וגם שר הבריאות הבריטי
06 אפריל 2020, 02:01
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:מה קורה נשמות? איך שורדים את התקופה הלא פשוטה הזאת?
תשמע, אני חי בארץ 32 שנה, ודבר כזה לא זכור לי. מה שכן, אני באמת חושב שאנחנו מתמודדים עם המשבר הזה מצויין יחסית למדינות רבות אחרות.
המסרים שאנחנו מקבלים מההנהלה שלנו בעבודה, זה שהמצב הזה לא הולך להשתנות בקרוב...