15 אפריל 2020, 22:57
Holiday_Armadillo כתב:כרגע הוא במגירהשמואל1 כתב:מה עם הורייזון?Holiday_Armadillo כתב:סיימתי מזמן, ומאז הספקתי לסיים את TLOU שובשמואל1 כתב:פשש תתחדשי! כמה עלה?Holiday_Armadillo כתב:יותר מ-60 ג'יגה בחצי שעה
god bless fiber
סיימת כבר את אנצ'רטד 4?
יש לי עכשיו את דטרויט, UFC וספיידרמן
עלה 140 לגירסת משחק השנה שכוללת את כל ההרחבות
יש גם ב-96 שקלים לבסיס
15 אפריל 2020, 22:58
סורישמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כרגע הוא במגירהשמואל1 כתב:מה עם הורייזון?Holiday_Armadillo כתב:סיימתי מזמן, ומאז הפסקתי לסיים את TLOU שובשמואל1 כתב:פשש תתחדשי! כמה עלה?
סיימת כבר את אנצ'רטד 4?
יש לי עכשיו את דטרויט, UFC וספיידרמן
עלה 140 לגירסת משחק השנה שכוללת את כל ההרחבות
יש גם ב-96 שקלים לבסיס
16 אפריל 2020, 16:12
27 אפריל 2020, 19:28
27 אפריל 2020, 21:04
Holiday_Armadillo כתב:תאריך חדש ל-The Last of Us Part II
19 ביוני
הבעיה? רוב הדברים החשובים כבר דלפו אתמול ולצערי טוויטר הרס לי
תיזהרו
27 אפריל 2020, 21:06
בערך כל המשחק, כןשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תאריך חדש ל-The Last of Us Part II
19 ביוני
תיזהרו
לא הבנתי, יש ספויילרים?
27 אפריל 2020, 21:15
Holiday_Armadillo כתב:בערך כל המשחק, כןשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תאריך חדש ל-The Last of Us Part II
19 ביוני
תיזהרו
לא הבנתי, יש ספויילרים?
28 אפריל 2020, 18:31
ד''א, צריכה להדגיש - לא כל המשחק אבל כן דברים סופר סופר סופר חשובים במשחק שכל הפואנטה שלו היא העלילהשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בערך כל המשחק, כןשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תאריך חדש ל-The Last of Us Part II
19 ביוני
תיזהרו
לא הבנתי, יש ספויילרים?
ואו. למזלי לא נחשפתי לכלום
28 אפריל 2020, 18:49
כן, ראיתי שהוציאו הודעת התנצלותHoliday_Armadillo כתב:ד''א, צריכה להדגיש - לא כל המשחק אבל כן דברים סופר סופר סופר חשובים במשחק שכל הפואנטה שלו היא העלילהשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בערך כל המשחק, כןשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תאריך חדש ל-The Last of Us Part II
19 ביוני
תיזהרו
לא הבנתי, יש ספויילרים?
בערך 10 דקות של cutscenes מרגעים שונים במשחק
אני לא זוכרת אי פעם הדלפה כל כך משמעותית במשחקי וידאו
28 אפריל 2020, 18:53
לא הייתי קוראת לזה התנצלותשמואל1 כתב:כן, ראיתי שהוציאו הודעת התנצלותHoliday_Armadillo כתב:ד''א, צריכה להדגיש - לא כל המשחק אבל כן דברים סופר סופר סופר חשובים במשחק שכל הפואנטה שלו היא העלילהשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בערך כל המשחק, כןשמואל1 כתב:לא הבנתי, יש ספויילרים?
בערך 10 דקות של cutscenes מרגעים שונים במשחק
אני לא זוכרת אי פעם הדלפה כל כך משמעותית במשחקי וידאו
28 אפריל 2020, 22:28
29 אפריל 2020, 11:58
29 אפריל 2020, 21:18
29 אפריל 2020, 22:21
אם אתה לא מכיר את העלילה של דטרויט בכלל ובא לך משהו שממש יש לך שליטה עליו, לך על זהשמואל1 כתב:מתלבט אם להתחיל ספיידרמן או דטרויט. עצות?
29 אפריל 2020, 22:26
לא מכיר את העלילה בכלל, ומאוד אהבתי את heavy rainHoliday_Armadillo כתב:אם אתה לא מכיר את העלילה של דטרויט בכלל ובא לך משהו שממש יש לך שליטה עליו, לך על זהשמואל1 כתב:מתלבט אם להתחיל ספיידרמן או דטרויט. עצות?
אם אתה יודע כבר מה קורה שם ובא לך משהו סטייל assassin's creed על סטרואידים, לך על ספיידרמן
משחק סופר כיפי
אני הייתי נהנית יותר מדטרויט אם לא הייתי יודעת את העלילה אבל יש כל כך הרבה אפשרויות שעדיין יצא לי דברים שלא ראיתי בשום מקום אחר
29 אפריל 2020, 22:33
אז לך על זהשמואל1 כתב:לא מכיר את העלילה בכלל, ומאוד אהבתי את heavy rainHoliday_Armadillo כתב:אם אתה לא מכיר את העלילה של דטרויט בכלל ובא לך משהו שממש יש לך שליטה עליו, לך על זהשמואל1 כתב:מתלבט אם להתחיל ספיידרמן או דטרויט. עצות?
אם אתה יודע כבר מה קורה שם ובא לך משהו סטייל assassin's creed על סטרואידים, לך על ספיידרמן
משחק סופר כיפי
אני הייתי נהנית יותר מדטרויט אם לא הייתי יודעת את העלילה אבל יש כל כך הרבה אפשרויות שעדיין יצא לי דברים שלא ראיתי בשום מקום אחר
29 אפריל 2020, 22:36
יש עוד הבדל ברמת הקושי? למשל ברמת הקושי של הפעולות שצריך לבצע?Holiday_Armadillo כתב:אז לך על זהשמואל1 כתב:לא מכיר את העלילה בכלל, ומאוד אהבתי את heavy rainHoliday_Armadillo כתב:אם אתה לא מכיר את העלילה של דטרויט בכלל ובא לך משהו שממש יש לך שליטה עליו, לך על זהשמואל1 כתב:מתלבט אם להתחיל ספיידרמן או דטרויט. עצות?
משחק סופר כיפי
זה מהמשחקים שאתה באמת מרגיש שהגורל של כולם בידיים שלך (כי זה באמת ככה)
רק שתי עצות ממני בקשר למשחק הזה
העצה הראשונה היא לשחק על experienced ולא על הרמה היותר קלה (יש רק שתיים) כי ברמה הזאת ההחלטות שלך באמת משנות משהו, ברמה הקלה אין שום השלכות לבחירות ''לא נכונות''
העצה השנייה היא לא לעשות בחירות שאתה חושב שהן הבחירות ה''נכונות'' מבחינה חברתית, מוסרית, וואטאבר
תבחר את מה שאתה חושב שאתה היית בוחר לפי מה שאתה עובר במשחק, גם אם זאת בחירה לא פופולרית
ותסתכל אחרי כל פרק על הסטטיסטיקות העולמיות (עם כפתור המשולש) בשביל לראות אם בחרת כמו הרוב או לא
29 אפריל 2020, 22:58
שמואל1 כתב:יש עוד הבדל ברמת הקושי? למשל ברמת הקושי של הפעולות שצריך לבצע?Holiday_Armadillo כתב:אז לך על זהשמואל1 כתב:לא מכיר את העלילה בכלל, ומאוד אהבתי את heavy rainHoliday_Armadillo כתב:אם אתה לא מכיר את העלילה של דטרויט בכלל ובא לך משהו שממש יש לך שליטה עליו, לך על זהשמואל1 כתב:מתלבט אם להתחיל ספיידרמן או דטרויט. עצות?
משחק סופר כיפי
רק שתי עצות ממני בקשר למשחק הזה
העצה הראשונה היא לשחק על experienced ולא על הרמה היותר קלה (יש רק שתיים) כי ברמה הזאת ההחלטות שלך באמת משנות משהו, ברמה הקלה אין שום השלכות לבחירות ''לא נכונות''
העצה השנייה היא לא לעשות בחירות שאתה חושב שהן הבחירות ה''נכונות'' מבחינה חברתית, מוסרית, וואטאבר
תבחר את מה שאתה חושב שאתה היית בוחר לפי מה שאתה עובר במשחק, גם אם זאת בחירה לא פופולרית
ותסתכל אחרי כל פרק על הסטטיסטיקות העולמיות (עם כפתור המשולש) בשביל לראות אם בחרת כמו הרוב או לא
ב heavy rain היו קטעים שצריך לבצע רצף של לחיצות
29 אפריל 2020, 23:06
אוקיי, לקחתי לתשומת ליבי.Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:יש עוד הבדל ברמת הקושי? למשל ברמת הקושי של הפעולות שצריך לבצע?Holiday_Armadillo כתב:אז לך על זהשמואל1 כתב:לא מכיר את העלילה בכלל, ומאוד אהבתי את heavy rainHoliday_Armadillo כתב:אם אתה לא מכיר את העלילה של דטרויט בכלל ובא לך משהו שממש יש לך שליטה עליו, לך על זה
משחק סופר כיפי
רק שני דברים, שתי עצות ממני בקשר למשחק הזה
גם בזה צריך אבל יש לך טווח מסויים לטעויות, זה לא שטעות אחת והלך עליך
ברמה הכי קשה אתה יכול אפילו לטעות פעמיים או שלוש לפני שאין דרך חזרה
אני התחלתי על הרמה הקלה אבל ברגע שראיתי שזה ממש מוביל אותי ואני לא באמת מתאמצת לפתור שום דבר שיניתי את זה
גם העובדה שאתה לא יכול לאבד אף דמות עם הבחירות שלך מורידה מהעוקץ של המשחק
עוד טיפ קטן - תבדוק הכל, אבל **הכל**
29 אפריל 2020, 23:07
שמואל1 כתב:אוקיי, לקחתי לתשומת ליבי.Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:יש עוד הבדל ברמת הקושי? למשל ברמת הקושי של הפעולות שצריך לבצע?Holiday_Armadillo כתב:אז לך על זהשמואל1 כתב:לא מכיר את העלילה בכלל, ומאוד אהבתי את heavy rain
רק שני דברים, שתי עצות ממני בקשר למשחק הזה
גם בזה צריך אבל יש לך טווח מסויים לטעויות, זה לא שטעות אחת והלך עליך
ברמה הכי קשה אתה יכול אפילו לטעות פעמיים או שלוש לפני שאין דרך חזרה
אני התחלתי על הרמה הקלה אבל ברגע שראיתי שזה ממש מוביל אותי ואני לא באמת מתאמצת לפתור שום דבר שיניתי את זה
גם העובדה שאתה לא יכול לאבד אף דמות עם הבחירות שלך מורידה מהעוקץ של המשחק
עוד טיפ קטן - תבדוק הכל, אבל **הכל**
ומה הכוונה בלבדוק? לבדוק מה?