08 מאי 2020, 13:52
Holiday_Armadillo כתב:אפשר לגרום לקצר, פשוט לא הגעתי לזה בזמןשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קונורשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:וואו, לא נתקלתי אף פעם באופציה הזאת
איזה מהם? קונור או קארה?
אצלי גם לקארה נמחק הזיכרון אבל כמובן שהצלחתי לשחזר אותו
כן, אם אני לא טועה רק משהו כמו 13% הגיעו לזה.
לגבי קארה, לא הצלחתי למצוא דרך לבטל את המכונה. למרות שהייתה דרך כלשהי כנראה לעשות את זה.
08 מאי 2020, 13:53
אם מגיעים לחוט הצהוב ראשונים אז אפשר להספיקשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אפשר לגרום לקצר, פשוט לא הגעתי לזה בזמןשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קונורשמואל1 כתב:איזה מהם? קונור או קארה?
אצלי גם לקארה נמחק הזיכרון אבל כמובן שהצלחתי לשחזר אותו
כן, אם אני לא טועה רק משהו כמו 13% הגיעו לזה.
לגבי קארה, לא הצלחתי למצוא דרך לבטל את המכונה. למרות שהייתה דרך כלשהי כנראה לעשות את זה.
כן היה שם איזה רמז לזה, אבל לא הבנתי בדיוק מה צריך לעשות ואז נגמר הזמן.
08 מאי 2020, 13:59
08 מאי 2020, 14:24
נראה לי שאני זוכרת שבעץ יש ''הזיכרון של קארה שוחזר בהצלחה'' ומתחת לזה הייתה לי אופציה נעולה, אז אני מניחה שכןשמואל1 כתב:אז אני בכלל לא הייתי בכיוון. אבל אהבתי שהזיכרון שוחזר בסוף. מעניין אם יש עלילה בה היא לא מצליחה לשחזר.
08 מאי 2020, 17:29
08 מאי 2020, 18:33
08 מאי 2020, 18:45
Holiday_Armadillo כתב:איזה סוף קיבלת?
08 מאי 2020, 18:56
אני הלכתי על פציפיזם בכל הכוח (ואצלי גם לא הייתה לי שום כוונה להפוך את הקשר של מרקוס ונורת' לרומנטי), אני לא חושבת שאי פעם ראיתי מישהו הורג את האנקשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה סוף קיבלת?
הלכתי על מתקפה אלימה שהצליחה אבל עם המון קורבנות לשני הצדדים. דטרויט נפלה לידי האנדרואידים.
דעת הקהל כלפי המכונות שלילית.
מבחינת דמויות:
- מרקוס חי והמנהיג של האנדרואידים.
- קונור חזר לחיים והרג את האנק ולאחר מכן ניסה לחסל את מרקוס, נכשל ומת.
- קארה, אליס ולות'ר נפלו לידי בני האדם ונשלחו להשמדה, אבל המתקפה של מרקוס הצילה אותן.
- כל החברים של מרקוס ביריחו לא שרדו - נורת', סימון וג'וש.
08 מאי 2020, 19:02
Holiday_Armadillo כתב:אני הלכתי על פציפיזם בכל הכוח (ואצלי גם לא הייתה לי שום כוונה להפוך את הקשר של מרקוס ונורת' לרומנטי), אני לא חושבת שאי פעם ראיתי מישהו הורג את האנקשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה סוף קיבלת?
הלכתי על מתקפה אלימה שהצליחה אבל עם המון קורבנות לשני הצדדים. דטרויט נפלה לידי האנדרואידים.
מבחינת דמויות:
- קארה, אליס ולות'ר נפלו לידי בני האדם ונשלחו להשמדה, אבל המתקפה של מרקוס הצילה אותן.
08 מאי 2020, 19:05
הסוף שלי היה..כן, הציבור מאוד אהב את האנדרואידים והצלחתי ברגע האחרון להציל אותםשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני הלכתי על פציפיזם בכל הכוח (ואצלי גם לא הייתה לי שום כוונה להפוך את הקשר של מרקוס ונורת' לרומנטי), אני לא חושבת שאי פעם ראיתי מישהו הורג את האנקשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה סוף קיבלת?
מבחינת דמויות:
אז מה היה הסוף שלך? הגעת לשלום עם בני האדם?
קצת התבאסתי שהלכתי על המתקפה האלימה, לא חשבתי שמרקוס ייקח את זה כל כך לקיצון וכבר לא הייתה לי דרך חזרה אז הלכתי עם זה עד הסוף בכל הכוח. לפחות כך הצלתי את קארה ואליס.
לגבי האנק, אני חושב ש 4% הגיעו לסוף הזה.
08 מאי 2020, 19:15
Holiday_Armadillo כתב:הסוף שלי היה..כן, הציבור מאוד אהב את האנדרואידים והצלחתי ברגע האחרון להציל אותםשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני הלכתי על פציפיזם בכל הכוח (ואצלי גם לא הייתה לי שום כוונה להפוך את הקשר של מרקוס ונורת' לרומנטי), אני לא חושבת שאי פעם ראיתי מישהו הורג את האנקשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה סוף קיבלת?
מבחינת דמויות:
קצת התבאסתי שהלכתי על המתקפה האלימה, לא חשבתי שמרקוס ייקח את זה כל כך לקיצון וכבר לא הייתה לי דרך חזרה אז הלכתי עם זה עד הסוף בכל הכוח. לפחות כך הצלתי את קארה ואליס.
קארה ואליס הגיעו לקנדה (לרגע חשבתי שהצלחתי ואליס מתה אבל הכלבה שרדה) אבל לות'ר מת
08 מאי 2020, 19:31
צריך מזה הפסקה לפני שמנסים שוב, קצת לשכוח את הסיפורשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסוף שלי היה..כן, הציבור מאוד אהב את האנדרואידים והצלחתי ברגע האחרון להציל אותםשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני הלכתי על פציפיזם בכל הכוח (ואצלי גם לא הייתה לי שום כוונה להפוך את הקשר של מרקוס ונורת' לרומנטי), אני לא חושבת שאי פעם ראיתי מישהו הורג את האנקשמואל1 כתב:הלכתי על מתקפה אלימה שהצליחה אבל עם המון קורבנות לשני הצדדים. דטרויט נפלה לידי האנדרואידים.
מבחינת דמויות:
קארה ואליס הגיעו לקנדה (לרגע חשבתי שהצלחתי ואליס מתה אבל הכלבה שרדה) אבל לות'ר מת
ואו כאילו שיחקנו במשחק אחר. מדהים.
שוקל אם לשחק שוב ולנסות להגיע לסוף הטוב. אבל אין לי כוח לשחק את כל השלבים שוב
08 מאי 2020, 19:52
מסכיםHoliday_Armadillo כתב:צריך מזה הפסקה לפני שמנסים שוב, קצת לשכוח את הסיפורשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסוף שלי היה..כן, הציבור מאוד אהב את האנדרואידים והצלחתי ברגע האחרון להציל אותםשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני הלכתי על פציפיזם בכל הכוח (ואצלי גם לא הייתה לי שום כוונה להפוך את הקשר של מרקוס ונורת' לרומנטי), אני לא חושבת שאי פעם ראיתי מישהו הורג את האנק
08 מאי 2020, 19:56
לאף אחד אין מושג מה זה, המשחק לא מגלה לך לא משנה מה אתה עושהשמואל1 כתב:מסכיםHoliday_Armadillo כתב:צריך מזה הפסקה לפני שמנסים שוב, קצת לשכוח את הסיפורשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסוף שלי היה..כן, הציבור מאוד אהב את האנדרואידים והצלחתי ברגע האחרון להציל אותםשמואל1 כתב:אז מה היה הסוף שלך? הגעת לשלום עם בני האדם?
לאיזה סוף הגעת עם קונור והאנק? קונור הצליח לסיים את החקירה? אצלי למשל לא ואין לי מושג מי זה rA9
08 מאי 2020, 20:10
זה נראה כאילו אני ואת לקחנו בדיוק את החלטות ההפוכות כל המשחקHoliday_Armadillo כתב:לאף אחד אין מושג מה זה, המשחק לא מגלה לך לא משנה מה אתה עושהשמואל1 כתב:מסכיםHoliday_Armadillo כתב:צריך מזה הפסקה לפני שמנסים שוב, קצת לשכוח את הסיפורשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסוף שלי היה..כן, הציבור מאוד אהב את האנדרואידים והצלחתי ברגע האחרון להציל אותם
לאיזה סוף הגעת עם קונור והאנק? קונור הצליח לסיים את החקירה? אצלי למשל לא ואין לי מושג מי זה rA9
יש תאוריות אבל לא יותר
אצלי האנק וקונור חברים בסוף
08 מאי 2020, 20:16
היו החלטות אחרות שרציתי לקחת ולא הרגשתי בנוח לעשות את זהשמואל1 כתב:זה נראה כאילו אני ואת לקחנו בדיוק את החלטות ההפוכות כל המשחקHoliday_Armadillo כתב:לאף אחד אין מושג מה זה, המשחק לא מגלה לך לא משנה מה אתה עושהשמואל1 כתב:מסכיםHoliday_Armadillo כתב:צריך מזה הפסקה לפני שמנסים שוב, קצת לשכוח את הסיפורשמואל1 כתב:ואו כאילו שיחקנו במשחק אחר. מדהים.
יש תאוריות אבל לא יותר
08 מאי 2020, 20:27
Holiday_Armadillo כתב:היו החלטות אחרות שרציתי לקחת ולא הרגשתי בנוח לעשות את זהשמואל1 כתב:זה נראה כאילו אני ואת לקחנו בדיוק את החלטות ההפוכות כל המשחקHoliday_Armadillo כתב:לאף אחד אין מושג מה זה, המשחק לא מגלה לך לא משנה מה אתה עושהשמואל1 כתב:מסכיםHoliday_Armadillo כתב:צריך מזה הפסקה לפני שמנסים שוב, קצת לשכוח את הסיפור
יש תאוריות אבל לא יותר
רציתי לנטוש את אליס כל כך הרבה פעמים
08 מאי 2020, 20:30
שנאתי את אליס, היא כל כך עצבנה אותישמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:היו החלטות אחרות שרציתי לקחת ולא הרגשתי בנוח לעשות את זהשמואל1 כתב:זה נראה כאילו אני ואת לקחנו בדיוק את החלטות ההפוכות כל המשחקHoliday_Armadillo כתב:לאף אחד אין מושג מה זה, המשחק לא מגלה לך לא משנה מה אתה עושהשמואל1 כתב:מסכים
יש תאוריות אבל לא יותר
רציתי לנטוש את אליס כל כך הרבה פעמים
אצלי קו מנחה היה לא לנטוש את אליס בכל מחיר, ותמיד לעודד אותה.
אצל קונור הקו המנחה היה לא לשבור את התכנות שלו, אלא אם הרגשתי שזה לא נחוץ למשימה שלו.
ואצל מרקוס, ניסיתי להיות מאוזן אבל כמו שאמרתי קצת נסחפתי איתו והופתעתי מרמת הקיצוניות שהגיע אליה
10 מאי 2020, 16:14
10 מאי 2020, 22:08