המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Shay_uzan כתב:אני החידי שלוקח בפרופרוציה את החתימה של פארגו?
שחקנים עוברים בין קבוצות, הוא לעולם לא היה השחקן הכי נאמן לקבוצה, נגיד את זה ככה, אם אחד מההנהלה של ירושלים עבר לפה אז באמת סך הכל פארגו
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
ShiriV כתב:Shay_uzan כתב:אני החידי שלוקח בפרופרוציה את החתימה של פארגו?
שחקנים עוברים בין קבוצות, הוא לעולם לא היה השחקן הכי נאמן לקבוצה, נגיד את זה ככה, אם אחד מההנהלה של ירושלים עבר לפה אז באמת סך הכל פארגו
לא אתה לא היחיד.
אנשים שכחו שהוא עזב פה בטונים צורמים. מכביסט הוא לא והשיא כבר הרבה מאחוריו.
ירושלים החתימה אותו ושיחררה את בראון, זה לא הופך אותה למועמדת אוטומטית לאליפות.. קצת, קצתתת פרופורציות.
Jack55 כתב:ShiriV כתב:Shay_uzan כתב:אני החידי שלוקח בפרופרוציה את החתימה של פארגו?
לא אתה לא היחיד.
אנשים שכחו שהוא עזב פה בטונים צורמים. מכביסט הוא לא והשיא כבר הרבה מאחוריו.
ירושלים החתימה אותו ושיחררה את בראון, זה לא הופך אותה למועמדת אוטומטית לאליפות.. קצת, קצתתת פרופורציות.
ברור שלא, אבל זה לא משנה את זה שזאת באמת החתמה יפה לאור זה שבראון עזב.
בכל מקרה זה בעיקר שאלה של באיזה כושר ובאיזה מנטליות הוא מגיע לפה.
לא נכנס לפארגו לשיקולים.Shay_uzan כתב:אם ציפיתם מפארגו לנאמנות ולסיים דברים יפה אז הציפיות שלכם מהאנושות גדולות מידי
עומרי כספי פנה לפרופ’ גרוטו ואמר לו: “אתה לוקח אחריות? אני רוצה לשמוע את זה. אתה יודע שיש לך את משרד הבריאות מאחוריך. אם זה היית אתה לא היית חותם על זה”. בתגובה אמר לו פרופ’ גרוטו: אני חושב שאתה הולך רחוק מדי” וכספי ענה: “אכפת לי מהשחקנים שלי ומהקבוצה”.
יצחק פרי יו”ר ראשל”צ אמר לראשי המנהלת ולפרופ’ גרוטו: “זו טעות. לג’ייק כהן יש שני ילדים בבית, הוא יכול לחלות ואף אחד לא יידע כי אנחנו לא עושים בדיקות. אז אתה לוקח סיכון שג’ייק יעביר את הקורונה ל-120 שחקנים בלי לבדוק אותו. אני רוצה שהשחקנים שלי ייבדקו כל שבוע ואני אשלם על זה, למה אתה מונע מאיתנו? איך אתה יכול לקחת אחריות על זה?”. גרוטו הבהיר שהוא לא מונע זאת ושפרי יכול לשלם על הבדיקות לשחקניו.
סולימאן בריימו שאל אם הבדיקות שישראל עושה שונות מבדיקות אחרות שעושים במקומות אחרים בעולם, וכשנענה שמדובר באותן בדיקות אמר לפרופ’ גרוטו: “אז אם כל הבדיקות אותו דבר, למה אנחנו היחידים שלא בודקים? אמרת שיש לך 30 שנים של ניסיון ואני מכבד את זה, אבל יש מומחים אחרים בעולם שתומכים בבדיקות על בסיס רגיל בליגות שחוזרות לשחק. בפרמייר ליג, בליגה הספרדית, באיטליה, בגרמניה. מה עושה את ישראל כ”כ שונה שאנחנו לא מקבלים אותם דברים? אם זה אותן בדיקות, למה מתייחסים אלינו בצורה שונה?”.
גרוטו ענה: “אני לא מסתכל על המדיניות במקומות אחרים בעולם. אני חושב שאלה שעשו דברים אחרים במקומות אחרים עושים את זה מלחץ. זה לא מקצועי. אני מקצוען ועושה מה שאני חושב שהוא נכון”. בריימו התעצבן והגיב: “לא מקצועי? אתה רציני?” והתנתק מהשיחה.
מזל ששחקני מכבי רק מתלונניםMTA2311 כתב:מזל שרק שחקני מכבי מתלוננים
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
אבל הטרבלשמואל1 כתב:אחרי ג׳ייקובן בראון, גם טיישון תומאס שוקל לעזוב חזרה לארה״ב. הפרטים ב-@sport5il
נגיד את זה ככה, אני לא אעמוד בכניסה לנמל התעופה ואעצור אותו בגופישמואל1 כתב:אחרי ג׳ייקובן בראון, גם טיישון תומאס שוקל לעזוב חזרה לארה״ב. הפרטים ב-@sport5il
Shay_uzan כתב:נגיד את זה ככה, אני לא אעמוד בכניסה לנמל התעופה ואעצור אותו בגופישמואל1 כתב:אחרי ג׳ייקובן בראון, גם טיישון תומאס שוקל לעזוב חזרה לארה״ב. הפרטים ב-@sport5il
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים