המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מכבי נקנסה ב 30 אלף דולר לאחר שאמרה סטודמאייר נתפס מפר בידוד
felix_r כתב:שמואל1 כתב:מכבי נקנסה ב 30 אלף דולר לאחר שאמרה סטודמאייר נתפס מפר בידוד
לא 30 אלף שקל?
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:מכבי נקנסה ב 30 אלף דולר לאחר שאמרה סטודמאייר נתפס מפר בידוד
לא 30 אלף שקל?
מנה סביח
הבנתי את הרפרנס!!!!!MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:מכבי נקנסה ב 30 אלף דולר לאחר שאמרה סטודמאייר נתפס מפר בידוד
אחי אל תעלה את הכתבה על סטודמאייר אחי חבל אחי אני בא אליך בטוב אחי בוא נצא ידידים מהשיחה הזאת אחי חבל אחי הילד רק רוצה לשחק כדורסל אחי אם אתה גבר תעלה אחי חבל אחי אני מתקשר אליך ממספר רגיל אחי
ענק. רצחת.MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:מכבי נקנסה ב 30 אלף דולר לאחר שאמרה סטודמאייר נתפס מפר בידוד
אחי אל תעלה את הכתבה על סטודמאייר אחי חבל אחי אני בא אליך בטוב אחי בוא נצא ידידים מהשיחה הזאת אחי חבל אחי הילד רק רוצה לשחק כדורסל אחי אם אתה גבר תעלה אחי חבל אחי אני מתקשר אליך ממספר רגיל אחי
אדגר פו כתב:מגוחך לגמרי, אולי היה בזה איזשהוא היגיון לפני חודשיים כשכולם היו מסוגרים בבתים, היום השחקנים צופים בבורדל שהולך בחוץ ולא מבינים מה רוצים מהם.
בנוסף, יש את כל האנשים שסובבים את הכדורסל שעליהם לא חלים החוקים האלו והם יבואו במגע עם השחקנים בקרוב.
כן טעות שליfelix_r כתב:שמואל1 כתב:מכבי נקנסה ב 30 אלף דולר לאחר שאמרה סטודמאייר נתפס מפר בידוד
לא 30 אלף שקל?
שמואל1 כתב:כן טעות שליfelix_r כתב:שמואל1 כתב:מכבי נקנסה ב 30 אלף דולר לאחר שאמרה סטודמאייר נתפס מפר בידוד
לא 30 אלף שקל?
my man כתב:שמואל1 כתב:כן טעות שליfelix_r כתב:שמואל1 כתב:מכבי נקנסה ב 30 אלף דולר לאחר שאמרה סטודמאייר נתפס מפר בידוד
לא 30 אלף שקל?
אז רק בורדיון אחד
עזוב את זה שהוא אב יחיד שצריך לקנות אוכל למשפחהשמואל1 כתב:התמונה של סטודמאייר עצובה.
הולך עם מסיכה בקניון, לפי הכללים. עם תיק גב וזר פרחים.
לא מגיע לו.
שמואל1 כתב:התמונה של סטודמאייר עצובה.
הולך עם מסיכה בקניון, לפי הכללים. עם תיק גב וזר פרחים.
לא מגיע לו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים