המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זה שחקן שהאחוזים שלו לשלוש לאורך הקריירה גירדו לא פעם את ה-20... מלמטה!felix_r כתב:TAYO כתב:שמע, כששחקן קולע הרבה נקודות באחוזים רעים והקבוצה שלו מפסידה, אני לא מתרשם.שמוליק כתב:TAYO כתב:נגר מארץ הנגרים...Jack55 כתב:דיווח: "מכבי תל אביב פייבוריטית להחתים את לורנזו בראון בקיץ"
הגארד המצטיין של הכוכב האדום נחוש לשחק ביורוליג וצפוי לוותר על הצעת פנאתינייקוס, שהיתה המועמדת המובילה להחתימו.
https://sports.walla.co.il/item/3366975 ... cialbutton
Sent from my iPhone using Tapatalk
12.3 נקודות ו-4.6 אסיסטים ביורוליג קצת סותר קביעתך. אין לו פינס אבל יעיל ושומר היטב.
בין פנגוס ובראון, אני בוחר בפנגוס למרות ההבדלים האופנסיביים.
הוא לא נגר. נכון, בחצי השני של העונה האחוזים שלו ירדו מסיבות כאלה או אחרות.
TAYO כתב:זה שחקן שהאחוזים שלו לשלוש לאורך הקריירה גירדו לא פעם את ה-20... מלמטה!felix_r כתב:TAYO כתב:שמע, כששחקן קולע הרבה נקודות באחוזים רעים והקבוצה שלו מפסידה, אני לא מתרשם.שמוליק כתב:TAYO כתב:נגר מארץ הנגרים...
12.3 נקודות ו-4.6 אסיסטים ביורוליג קצת סותר קביעתך. אין לו פינס אבל יעיל ושומר היטב.
בין פנגוס ובראון, אני בוחר בפנגוס למרות ההבדלים האופנסיביים.
הוא לא נגר. נכון, בחצי השני של העונה האחוזים שלו ירדו מסיבות כאלה או אחרות.
לא הספיק לכם קיין אחד?
שועל כתב:הוא בעיני לא שחקן טוב מספיק. הוא התבלט ביחס לכלום שהיה לכוכב האדום להציע. באופן כללי הייתי נזהר מלהביא משם שחקנים
גל גל כתב:כן, רק צריך עוד איזה 3-4 במקום אבדיה קלואירו
אם הוא יהיה איכותי מכבי תוכל להמשיך להתחרות על מקומות
1-6
חד משמעי שדרוג עם סימן קריאה גדול.cifkcv כתב:גם וולטרס לא היה קלעי 3 כזה מזהיר..
לדעתי בראון זה שדרוג על וולטרס, הוא רכז טוב ושומר טוב שזה מה שאנחנו צריכים בעצם.
cifkcv כתב:גם וולטרס לא היה קלעי 3 כזה מזהיר..
לדעתי בראון זה שדרוג על וולטרס, הוא רכז טוב ושומר טוב שזה מה שאנחנו צריכים בעצם.
Jack55 כתב:חד משמעי שדרוג עם סימן קריאה גדול.cifkcv כתב:גם וולטרס לא היה קלעי 3 כזה מזהיר..
שובר הרבה יותר טוב וסקורר יותר טוב, ההתאמה שלו לסגל ובמיוחד לצידם של ווילבקין ודורסי היא פשוט פרפקט.
אם מכבי תחתים אותו היא תשחק אותה ובגדול.
MTA2311 כתב:קצת מוזר לי שמתחילים לבנות פה סגלים בלי לדעת מה עם כספי. הכשירות שלו תשפיע על הבנייה של כל העמדות בסגל.
MTA2311 כתב:קצת מוזר לי שמתחילים לבנות פה סגלים בלי לדעת מה עם כספי. הכשירות שלו תשפיע על הבנייה של כל העמדות בסגל.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:קצת מוזר לי שמתחילים לבנות פה סגלים בלי לדעת מה עם כספי. הכשירות שלו תשפיע על הבנייה של כל העמדות בסגל.
לא חושב שמישהו בונה על כספי לעונה הבאה, כולל מכבי עצמה.