אדגר פו כתב:ג'ונדי הוא הגיבוי לדעתי, המאמן טוען שהוא לא מוותר עליו.
גונדי סקנד גארד. לא רכז. מקווה שיאניס לא מאלתר לעונה הבאה עוד לפני שזו הסתיימה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:ג'ונדי הוא הגיבוי לדעתי, המאמן טוען שהוא לא מוותר עליו.
גל גל כתב:על הפנים
לא אוהב אותו בכלל.
my man כתב:האמת אני לא מתחבר נראה לי לאף שם שעלה בהקשר של מכבי עד כה..
Jack55 כתב:my man כתב:האמת אני לא מתחבר נראה לי לאף שם שעלה בהקשר של מכבי עד כה..
בראון לא מדבר אלייך?
my man כתב:Jack55 כתב:my man כתב:האמת אני לא מתחבר נראה לי לאף שם שעלה בהקשר של מכבי עד כה..
בראון לא מדבר אלייך?
יש בו איכויות..אבל אני פחות מתחבר..
Jack55 כתב:my man כתב:Jack55 כתב:my man כתב:האמת אני לא מתחבר נראה לי לאף שם שעלה בהקשר של מכבי עד כה..
בראון לא מדבר אלייך?
כי אתה חושב שהרכז שצריך להגיע צריך להיות בסגנון אחר או שסתם באופן כללי אתה לא מתחבר ספציפית אליו?
my man כתב:Jack55 כתב:my man כתב:Jack55 כתב:my man כתב:האמת אני לא מתחבר נראה לי לאף שם שעלה בהקשר של מכבי עד כה..
בראון לא מדבר אלייך?
כי אתה חושב שהרכז שצריך להגיע צריך להיות בסגנון אחר או שסתם באופן כללי אתה לא מתחבר ספציפית אליו?
שניהם..
תביא לי רכז שלכולם ברור שהוא בא לרכז וזה היה התפקיד שלו מאז ומעולם.
כמה זמן לא היה לנו כזה?
אדגר פו כתב:מתאים לי מקדנולד ! ( ולא המבורגר ).
יש בבראון משהוא מקדונלדי לדעתכם ?
cannon כתב:מכבי מגששת לגבי זאק לידיי. עדיין לא משהו קונקרטי. אולי אם ענייני אייסי לא יסתדרו בסוף.
Hujirat כתב:https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1071143/thomas-robinson-looking-for-long-term-euroleague-option/
לפי הראיון איתו, אפשר לפתות אותו לפה בכיף. לא חושב שהפציעה פגעה בו והוא שחקן התקפה וריבאונדר מעולה. אם אני ניקולה אני מתקשר אליו בזום מבית קפה בים מחר ומוכר לו תחלום.
החציל האצטקי כתב:Hujirat כתב:https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1071143/thomas-robinson-looking-for-long-term-euroleague-option/
לפי הראיון איתו, אפשר לפתות אותו לפה בכיף. לא חושב שהפציעה פגעה בו והוא שחקן התקפה וריבאונדר מעולה. אם אני ניקולה אני מתקשר אליו בזום מבית קפה בים מחר ומוכר לו תחלום.
אם הוא חכם- ילך לפאו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google Adsense [Bot], omerk, שמוליק ו־58 אורחים